Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamın aleyküm. Cihazımı orangefox üzerinden sıfırladım. Cihazda eu 12.09 custom rom mevcuttu. Twrp üzerinden EAA rom yükledim. Twrp gitti. Cihaz kendi kendine restart atıyor. Güvenli mod üzerinden açınca herhangi bir sorun yaşamıyorum. Ayrıcı Miflash tool üzerinde telefonu görüyorum ama...
Arkadaşlar selamın aleyküm.
Cihazımda eu rom 12.0.7 yüklü
Stroambreaker kernel yüklü.
Orange Fox recovery yüklü.
Root mevcut.
Magisk son sürüm yüklü.
Anx camera yüklü.
Telefonda kamerayı açtığımda 1x modu geliyor. Ön plandaki nesneler net oluyor ama uzaktakiler bulanik. Farklı kamera...
Arkadaşlar selamın aleyküm. Cihazımın şarj soketini iki defa değiştirdim ilk gün hızlı şarj ve bilgisayara bağlantida sorun olmuyor. Yalnız şarj ettikten sonra hızlı şarj ve bilgisayara bağlanma sorunu oluyor. Sorunun kablodan olduğunu düşünüyorum. Cihazı telefoncuya götürdüm tekrar soketi...
Arkadaşlar selamın aleyküm. Magisk modulerinden sonra sürekli Google hesabınıza izinsiz erişim diye hata alıyorum. Sürekli yeniden oturum açıyorum . Daha önce başına böyle bir durum gelen oldu mu acaba ? Başka bir bilgisayarda oturumum açık ama oturuma benden başka kimse giremez. Bilgisayarı...
Arkadaşlar selamın aleyküm. Mi 6 cihazıma veda ederek Poco x3 nfc aldım. Yalnız bir sorunum var cihazı alalı ve hat takalı 7 hafta olacak neredeyse ama Mi kilit açma durumunu kontrol et dedikten sonra cihaz ekle dediğimde Hesap doğrulanamadı hatası alıyorum. Aldığım arkadaş hesaptan çıkma 5 gün...
Selamın aleyküm. Mi6 cihazımın şarj soketi kısmında sorun var. Sorun telefonum şarj oluyor ama bilgisayar bazen görüyor bazen görmüyor. Daha önce yaptırdım ilk gün düzgün çalıştı bir kaç gün sonra yine aynı hatayı vermeye başladı. Ankara'da hem kaliteli hem ucuza bu işi yaptirabilecegim bir yer...
Arkadaşlar selamın aleyküm. Tanıdığım birine yardım etmek için ucuz telefon aldık tahmin edersiniz durumu.Nette bulduğum Eng Qcn dosyasini yükledim.Şu an telefonu çalışıyor ama 4.5g 3g aktif olmuyor.4.5g Aktif olan bir qcn buldum onda da telefona ulaşılamıyor . Orjinal qcn dosyası ile bu durumu...
Arkadaşlar selamın aleyküm hayırlı geceler. Telefonum mi6 . Bazen şarj alıp bazen almıyordu bilgisayar bağlantısı olmuyordu araştırmalarım sonucu arızalı olduğunu öğrendim. Bulunduğum şehirde tanıdık vasıtası ile tanıdık bir telefoncuya götürdüm. Önce soketi değiştirdi yan sanayi olduğu için...
İlk izlenimler. Bende kilit ekranında bildirim sesi gelmiyor ve bildirim sesi ayarlarina giremiyorum telefon donuyor . Tam ekran hareketlerinde de aynı sorun var ayarlardan giremiyorum. İnternet sorunu var ve uygulamalar durduruldu hatası alıyorum. Chrome ve edge devamlı çökme yapıyor ...