Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yükledim hocam. Sorun power tuşundan kaynaklı olabilir mi ? Bir video izledim aynı sorunu paylaşmış power tuşunun modülü bozukmuş kendi kendine kapatıyormuş
Selamın aleyküm. Cihazımı orangefox üzerinden sıfırladım. Cihazda eu 12.09 custom rom mevcuttu. Twrp üzerinden EAA rom yükledim. Twrp gitti. Cihaz kendi kendine restart atıyor. Güvenli mod üzerinden açınca herhangi bir sorun yaşamıyorum. Ayrıcı Miflash tool üzerinde telefonu görüyorum ama...
Sorun yazılımsal değil hocam kesinlikle donanımsal. Çünkü kameraya vurduğumda düzeliyor. Zaten internette araştırın yüzlerce şikayet mevcut. İlk defa bir telefonu aldığıma bu kadar pişman oldum. Kamerayla çok işim yok ama olduğunda sürekli sorun yaşıyorum. Sürekli kamera kullanan kişiler için...
Ben rom değiştirdim. Sıfırdan kurdum, çekirdek sürümü değiştirdim ama nafile. Bulanık olunca kameraya iki tıklıyorum netleşiyor. Durum donanımsal büyük ihtimal. Nette bu konuda çok şikayet mevcut zaten.
Hocam mesajınızi yeni gördüm. Lensler dediğiniz sırada. Herhangi bir sorun gözükmüyor ama bazen netlestirip bazen netleştirmemesi ilginç. Tanıdığım telefoncuya gittim kameranın lenslerinin görüntüsünü mikroskop ile aldık ve çok ilginç bir şeyler var kameranın lenslerinde. İsim olduğu için...
Telefonu komple sıfırladım. Sıfırdan rom attım. Modül kullanmadım ama yine aynı sorun mevcut. Lens kirli diye uyarı veriyor. Sallayınca düzeliyor. Bazen çok net bazen bulanık çekiyor. Modulle alakalı olsa hep aynı olmalı diye düşünüyorum.
Hayir hocam. Büyük ihtimal lens önünde pislik var pazartesi müsait olursam telefonu götüreceğim.Ankaraya geldim bir kaç gün buradayım. Anatolia teknoloji var oraya yaptırıyorum genelde cihazlarımi. Sorun çözülürse buradan yazarım.
Hocam olayın yazilimsal olduğunu düşündüm ama alakası yok. Kamera da sorun var görüntü bir düzeliyor bir bozuluyor. 0.9x yapınca kamera çok iyi çekiyor 1x ve yukarısı sorunlu. Büyük ihtimal ya dediğiniz gibi toz kaçtı ya da sensorlerden biri arıza yaptı. Yalnız sorun in kamera da da mevcut. İşin...
Beyler selamın aleyküm. Şimdi bende ki sürüm ektedi fotoğraftaki sürüm. Ben direk 12.0.1 indirip twrp üzerinden yüklü sistem uzerine kuramıyor muyum? Telefonu sıfırlayıp öyle mi yüklemem lazım ?