Huseyinterzi kullanıcısının son içeriği

1. H

Yardım Poco X3 Nfc Sıfırlama Sonrası Kendi Kendine Açılıp Kapanıyor

Tesekkur ederim müsait olursam bir ara tamire veririm inşa Allah.
  2. H

Yükledim hocam. Sorun power tuşundan kaynaklı olabilir mi ? Bir video izledim aynı sorunu paylaşmış power tuşunun modülü bozukmuş kendi kendine kapatıyormuş
  3. H

Selamın aleyküm. Cihazımı orangefox üzerinden sıfırladım. Cihazda eu 12.09 custom rom mevcuttu. Twrp üzerinden EAA rom yükledim. Twrp gitti. Cihaz kendi kendine restart atıyor. Güvenli mod üzerinden açınca herhangi bir sorun yaşamıyorum. Ayrıcı Miflash tool üzerinde telefonu görüyorum ama...
  4. H

Yardım Poco X3 NFC Kamera Bulanıklık Sorunu

Sorun yazılımsal değil hocam kesinlikle donanımsal. Çünkü kameraya vurduğumda düzeliyor. Zaten internette araştırın yüzlerce şikayet mevcut. İlk defa bir telefonu aldığıma bu kadar pişman oldum. Kamerayla çok işim yok ama olduğunda sürekli sorun yaşıyorum. Sürekli kamera kullanan kişiler için...
  5. H

Ben rom değiştirdim. Sıfırdan kurdum, çekirdek sürümü değiştirdim ama nafile. Bulanık olunca kameraya iki tıklıyorum netleşiyor. Durum donanımsal büyük ihtimal. Nette bu konuda çok şikayet mevcut zaten.
  6. H

Çözülmedi hocam kamerayı tamir ettirmek lazım bu şekilde kullanıyorum.
  7. H

Hocam mesajınızi yeni gördüm. Lensler dediğiniz sırada. Herhangi bir sorun gözükmüyor ama bazen netlestirip bazen netleştirmemesi ilginç. Tanıdığım telefoncuya gittim kameranın lenslerinin görüntüsünü mikroskop ile aldık ve çok ilginç bir şeyler var kameranın lenslerinde. İsim olduğu için...
  8. H

Telefonu komple sıfırladım. Sıfırdan rom attım. Modül kullanmadım ama yine aynı sorun mevcut. Lens kirli diye uyarı veriyor. Sallayınca düzeliyor. Bazen çok net bazen bulanık çekiyor. Modulle alakalı olsa hep aynı olmalı diye düşünüyorum.
  9. H

Hayir hocam. Büyük ihtimal lens önünde pislik var pazartesi müsait olursam telefonu götüreceğim.Ankaraya geldim bir kaç gün buradayım. Anatolia teknoloji var oraya yaptırıyorum genelde cihazlarımi. Sorun çözülürse buradan yazarım.
  10. H

Mod ANXCamera POCO X3 NFC [Magisk]

Nasip hocam Ankara'ya gideceğim orada işini iyi yapan bir abi var ona götürür bir gösteririm.
  11. H

Mod ANXCamera POCO X3 NFC [Magisk]

Hocam olayın yazilimsal olduğunu düşündüm ama alakası yok. Kamera da sorun var görüntü bir düzeliyor bir bozuluyor. 0.9x yapınca kamera çok iyi çekiyor 1x ve yukarısı sorunlu. Büyük ihtimal ya dediğiniz gibi toz kaçtı ya da sensorlerden biri arıza yaptı. Yalnız sorun in kamera da da mevcut. İşin...
  12. H

MIUI 12 Poco X3 NFC Xiaomi.Eu Stabil Rom 12.0.4.0.QJGMIXM

Eyvallah hocam. Sınav bitsin ondan sonra uygulamaları yedekleyip öyle sıfırlayım. Şimdi yeniden yükle rootla, modul kur falan çok ugraştırıcı olur.
  13. H

MIUI 12 Poco X3 NFC Xiaomi.Eu Stabil Rom 12.0.4.0.QJGMIXM

Beyler selamın aleyküm. Şimdi bende ki sürüm ektedi fotoğraftaki sürüm. Ben direk 12.0.1 indirip twrp üzerinden yüklü sistem uzerine kuramıyor muyum? Telefonu sıfırlayıp öyle mi yüklemem lazım ?
  14. H

Mod [POCO X3/NFC] StormBreaker Kernel v8

Sağ olun hocam hallettim. Yedeği de aldım ne olur ne olmaz diye.
  15. H

Soru Poco X3 NFC telefonun kamera değişim ücreti kaç olur?

Bende de aynı sorun var hocam. Yazılımsal diye düşündüm ama değil galiba . Sorunu çozerseniz bana da bildirirseniz sevinirim.
Üst Alt