huseyinsin kullanıcısının son içeriği

1. H

Yardım Mi 9t pro vodafone yanımda açılmıyor

Merhabalar sorun bu çözümü için ne yapabilirim+
  2. H

Yardım Mi 9t pro reklam

Arkadaşlar 2 ay olcak kullanıyorum ilk defa böyle bir şey oldu telefonuma sebebi ne anlamadım. Bi uygulama vsvs de yuklemedim ogleden sonra başladı böyle yapmaya
  3. H

Yardım Kablosuz kulaklık ve kablolu kulakkik

Ikisi ile aynı anda ses alma şansım var mı?
  4. H

Yardım Mi 9t pro kılıf Ankara

İyi forumlar.Ankara içi ilgili telefon için 360 koruma kılıf ve jelatin aradım aradım bulamadım.Bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi? Koruyucu güzel kılıf ve ekran koruyucu nerden edinebilirim?
  5. H

Yardım Mi 9t pro makro çekim

Özelliği var mı? Ben kurcaladım google ladım da anlayamadım?
  6. H

Yardım Mi 9t pro android sistem

Arkadaşlar iyi forumlar.Telefonu aldığım günden beri hep %9 10 larda olan kullanım oranı v10.3.1 den v10.3.3.0 a gectigim günden beri böyle.Ekteki SS lere bakar mısınız bu sorunun kaynağı nedir?Ve bu durum şarjimin daha erken bitmesine neden olmaya başladı.
  7. H

Yardım Rootsuz Dalvik cache-önbellek temizleme

Arkadaşlar iyi forumlar.Mİ 9T PRO cihazımı rootlamadan ya da garanti dışı bırakacak herhangi bir programlama yapmadan,ilgili konuyu nasıl çözebilirim? İstediğim wipe data gibi yüzeysel değil derin önbellek temizlemek.Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
  8. H

Yardım Akıllı Saat Önerisi

Arkadaşlar merhaba.Amazfit gtr ve stratos 2 arasında kaldım.Sizce hangisi ve neden? Ya da bunlarin harici ikame edilebilir bir seçenek tavsiye eder misiniz?
  9. H

Yardım Miui güncelleme paketleri hakkında

İlgili cihazım TR garantili.bootloader kapalı herşey stock halde. aldığımda miui 10 v3.3.1 vardı ota üzerinden v3.3.3 u yükledim ama ota işini sevmiyorum.Acaba güncellemeyi ADB üzerinden cihazin kilidi açmadan twrp falan yüklemeden kısaca garanti kapsamından çıkarmadan nasıl yükleyebilirim temiz...
  10. H

Yardım Mi 9t pro Bildirim gelmeme sorunu

İlgili telefonda wp insta herhangi bir şekilde bildirim gelmiyor.Ayarlar kısmını talan ettim gereken tüm ayarlar açık gibi duruyor acaba sorun ne olabilir?
  11. H

Yardım Şarj etme alışkanlığı hakkında

İlgili cihazı ilk aldığım gün komple şarjı bitirip sonra tam dolum yaptım ve sonrasinda hep %20 de takip %80 85 e kadar sarj ettim.Acaba batarya sağlığı icin iyi midir ya da yapmam gereken baska bir durum var mi?
  12. H

Yardım Mİ 9T PRO Ekran Koruyucu

İyi forumlar.Denediginiz veyahutta bildiğiniz kırılmaz tarzı ekran koruyucu bakıyorum da acaba tavsiyede bulunabilir misiniz? Aynı şekil kılıf onerisine de açığım spigen tarzı koruyucu cinsten olacak ikiside
  13. H

Yardım mi 9t pro Global

arkadaşlar telefonumun önbelleğini temizlemek istiyorum. ses acma power kombinasyonuyla açtığımda nerden neyi yapacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
  14. H

Yardım Mi 9t pro kulaklık önerisi

İyi forumlar.Hazir indirimler başlamışken bana bass konusunda haz verebilecek maksimum 300 tl olmak üzere kulaklık önerisi olan var mı?
  15. H

Soru miui 11 mi9t pro global

iyi forumlar.ilgili cihaza neden hala gelmedi güncelleme yoksa benle mi alakalı bir sorun var?
Üst Alt