huseyinnaarslan kullanıcısının son içeriği

1. huseyinnaarslan

Yardım twrp ile eu rom yükledim, telefon açılmadı

Merhabalar Telefonuma twrp ile eu rom yükledim. Telefon açılmadı miui yazısında kalıyor twrp ile bidaha yükleyince error 7 hatası veriyor. Acaba napmam gerekir
  2. huseyinnaarslan

Soru Eu Rom kurulumu nasıl yaparım

Arkadaşlar herkese iyi geceler diliyorum. Mi9t cihazıma Miui 12yi yükledikten sonra gerek oyun performansı gerek batarya ömrü ciddi derecede azaldı. Bende biraz araştırma sonucu Eu Rom kurmaya karar verdim. Bu alanda pek bilgim yok ama size de sorayım. Hangi romu kurmalım bir de romu kurmayı...
  3. huseyinnaarslan

Yardım Mismatching image and device hatası mi6

Rehber - Mi 9 T (Orijinal) Fastboot Rom Yükleme bu konudaki gibi room atarken bu hatayı alıyorum arkadaşlar.Sebebi nedir ? Telefonum mi6
  4. huseyinnaarslan

Soru Mi6 Gcam

Apk indirdim ama çalışmadı.Mi 6 miui sürümü 11.0.6.Rehber arıyorum bulamadım, yardım edebilir misiniz
  5. huseyinnaarslan

Rom Android10 yüklenirken telefon açılmadı

Cihaza android 10 güncelleştirmesi yaparken cihaz kapandı.Şuan cihazım açılmıyor.Android one yazısı geliyor sonra siyah ekran veriyor.Ne yapabilirim ? Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim
  6. huseyinnaarslan

Gcam Gcam kurma rehber

Gcam konularına baktım ama gcam kurma rehberi bulamadım.Internette de bulduklarım güncel değil.Nasıl yapmam gerektiğini bilen var mi
  7. huseyinnaarslan

Yardım Mi 6 room atarken telefon acilmaması

Arkadaşlar telefonuma boot loader ile rom atarken telefonum kapandı açılmıyor şimdi de ışletim sistemi yüklü değil diyor napmam lazım çok sevinirim yardımcı olursaniz
Üst Alt