Huseyinmarakci kullanıcısının son içeriği

1. Huseyinmarakci

Soru uygulamalar fazla şarj Tüketiyor yardımlarınız için teşekkür

Google Play'de olamayan programları indirdim kullandım çok şarj Tüketiyor resimde belki India rom ve global rom denedim aynı sonuç aldım anlamadım bilen varsa yardımcı olsun lütfen
  2. Huseyinmarakci

Soru MIUI bootloader kilidi doğrumu yapmışım

Selamün aleyküm kilit açmaya çalıştım ama doğrumu bilmiyorum yardım ederseniz doğrumu yaptım
  3. Huseyinmarakci

Yardım poco x2 global mi

POCO X2 veya k30 global sürümü varmı ben bulamadım bizde mi 9t diye geldi bu ürün neden türkiyeye gelmiyor veya ne zaman gelir kullanan arkadaşlar öneririmi global sürümünü bulamadım internet sitesinde arkadaşlar bu konu hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim
  4. Huseyinmarakci

Soru Redmi not 7 şarj düzeldi

13.12.2019 tarihinde cihazı garantiden aldım rom atılmış bugün cihazı yanılmıyorsam 7 40 dekan şarjdan çektim bekleme süresi şaşırttı beni 5 saate yakın bekleme süresi aldım önceden böyle değildi sizde durum nedir yorum yaparsanız sevinirim sadece bendemi böyle bir şey var yoksa gerçekten...
  5. Huseyinmarakci

Yardım Sim Kart Etkinleştirme Hatası

SİM kartımı türk telekoma taşıdım paketim var içinde TL de var ama her şeyi denedim olmuyor bir yardımcı olun sabahtan beridir yapamıyorum????
  6. Huseyinmarakci

MIUI 11 Redmi not 7 MIUI 11.0.4.0

Güncelleyen arkadaşlar varmı iyimi kötümü olduğunu deneyen varmı redmi not 7..
  7. Huseyinmarakci

Yardım Resmi not 7 MIUI 11 Güncelleme Sonrası Hata

1573146049 Aynen hocam da bu hata neden alıyorum anlamadım 1573146512 Ciddimisiniz hocam o yüzden mi güncelleme gelmedi bazı cihazlara tahminen ne zaman düzeltirler.?
  8. Huseyinmarakci

Yardım Resmi not 7 MIUI 11 Güncelleme Sonrası Hata

MIUI 11 güncelledim manuel bu hata geldi en son güncellemeyi indir dediğimde indirmiyor neden olur bilen varsa cevap bekliyorum bu hatayı alan bir çok insanın olduğunu düşünüyorum...
  9. Huseyinmarakci

Yardım Redmi not 7 YouTube 1440 p Neden Yok

Cihazın çözünürlüğü yetmiyor o zaman
  10. Huseyinmarakci

Sıkıntı cihazdamı YouTube demi
  11. Huseyinmarakci

Redmi not 7 YouTube 1080p üzeri neden yok arkadaşlar 1440p desteklemiyormu bu konuda hiç bir forumda Bilgi yok
  12. Huseyinmarakci

Soru Red mi note 7 ekran süresi

7 saat ekran süresi alıyorum iyimi.arkadaslar bazıları arkadaşlar eski sürümde 8 saati aşkın süre alıyormuş
  13. Huseyinmarakci

Yardım Resmi not 7 Nano Ekran Koruyucu (öneri)??

Selamünaleyküm not 7 kullanıyorum ekranı ful kaplayan Nano ekran koruyucu kullanan varmı arkadaşlarlar
Üst Alt