Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Google Play'de olamayan programları indirdim kullandım çok şarj Tüketiyor resimde belki India rom ve global rom denedim aynı sonuç aldım anlamadım bilen varsa yardımcı olsun lütfen
POCO X2 veya k30 global sürümü varmı ben bulamadım bizde mi 9t diye geldi bu ürün neden türkiyeye gelmiyor veya ne zaman gelir kullanan arkadaşlar öneririmi global sürümünü bulamadım internet sitesinde arkadaşlar bu konu hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim
13.12.2019 tarihinde cihazı garantiden aldım rom atılmış bugün cihazı yanılmıyorsam 7 40 dekan şarjdan çektim bekleme süresi şaşırttı beni 5 saate yakın bekleme süresi aldım önceden böyle değildi sizde durum nedir yorum yaparsanız sevinirim sadece bendemi böyle bir şey var yoksa gerçekten...
1573146049
Aynen hocam da bu hata neden alıyorum anlamadım
1573146512
Ciddimisiniz hocam o yüzden mi güncelleme gelmedi bazı cihazlara tahminen ne zaman düzeltirler.?
MIUI 11 güncelledim manuel bu hata geldi en son güncellemeyi indir dediğimde indirmiyor neden olur bilen varsa cevap bekliyorum bu hatayı alan bir çok insanın olduğunu düşünüyorum...