huseyingok kullanıcısının son içeriği

1. huseyingok

Rom Rom versiyonu düşürme

Merhaba arkadaşlar telefonum mi8se, crdroid (unofficial) yükledim telefonuma ve kaç aydır kullanıyorum yüklü versiyon 11.3 crdroid. şuanki versiyonda alt tuş takımı çalışmıyor ve hareketli şekilde geri tuşunu kullanıyorum bu arada açık uygulamaları hiç açamıyorum. Versiyon düşürmek istemiyorum...
  2. huseyingok

Yardım crdroid kurulumu

kurulum için tam anlatım yapabilir misin hocam Lexaionist
  3. huseyingok

Yardım crdroid kurulumu

Merhaba arkadaşlar, hafta sonuu kurmayı planladığım crdroidin "[ROM] [14] [OTA] Mi 8 SE için crDroid 10 [xmsirius] [ENCRYPTION] [UNOFFICIAL]" versiyonunu kurmak istiyorum. kurulum için gerekli recovery vs tam olarak hangi versiyonlar olmalı. yardımcı olursanız sevinirim...
  4. huseyingok

Çözüldü Mi 8 Se Pixel Experience 13 sonrası şebeke sorunu

arkadaşlar çözümü buldum. çözümü ise Rehber - MI 8 SE Android Q Modem Dosyası (Portre Modu ve Sensör Sorunları Yok) linkinde verilen modem dosyası yüklemek gerekiyor.
  5. huseyingok

Yardım Mi 8 Se Pixel 13 (şebeke gitti)

bende sorunu yaşadım. konu=>Yardım - Mi 8 Se Pixel Experience 13 sonrası şebeke sorunu çözümü ise Rehber - MI 8 SE Android Q Modem Dosyası (Portre Modu ve Sensör Sorunları Yok) linkinde verilen modem dosyası yüklemen gerekir.
  6. huseyingok

Çözüldü Mi 8 Se Pixel Experience 13 sonrası şebeke sorunu

Merhaba arkadaşlar telefonuma pixel rom android 13 yükledim ancak şebeke sorunu yaşıyorum. modem dosyası olarak düşündüm android 13 için modem dosyası bulamadım. bu linkteki eski sürüm modemi yüklesem olur mu yada başka yöntemi varsa yardımcı olursanız sevinirim.
  7. huseyingok

Yardım Mi8se Vowifi

Evet yaptım wlan ile aramada açık mobil uygulamada internetten arama açık ama telefonda vowifi gelmiyor.
  8. huseyingok

Yardım Mi8se Vowifi

Teşekkür ederim akşam denerim kontrol ederim.
  9. huseyingok

Yardım Mi8se Vowifi

Bu kodu hiç duymadım *#*#869434#*#* olmasın? Ayrıca akşam evde deneme imkanım olacak. Şuan wifi yok isyerinde. Kesin bilgi o zaman öğrenirim.
  10. huseyingok

Yardım Mi8se Vowifi

musdi27 aynı işlemleri yaparak denedim sonuç olumsuz devam etti. Safranbeg Türk Telekom mobil uygulamada volte de vowifi de açık. Telefonda ayarlarıda yaptım ama vowifi gelmiyor.
  11. huseyingok

Yardım Mi8se Vowifi

Merhaba arkadaşlar vowifi açmaya çalıştım ancak yapamadım. Daha önce lazım değildi şimdi Türk Telekom şebekesi çok kötü diye lazım. cihazım miui 12.5 eu rom rootlu cihaz ve Türk Telekom faturalı. Forumda birkaç konuya baktım ve denedim olmadı.
  12. huseyingok

Mod OTG ile NTFS Desteği - ( yeni konu)

tam olarak detaylandırabilir misin hocam?
  13. huseyingok

Yardım Xiaomi Mi8 brick (locked)

yetkili hesapsız olma durumu hakkında bilginiz varmı?
  14. huseyingok

@muhammed540 @amputebülent malesef unlock olmuyor.
  15. huseyingok

Merhaba Arkadaşlar, Cihazımı yanlışlıkla kilitledim. sadece fastboot moduna tek giriyor. yazılım silinmiş. recovery moduna girmiyor. get var anti roll:1
Üst Alt