huseyingok kullanıcısının son içeriği

1. huseyingok

Çözüldü Mi 8 Se Pixel Experience 13 sonrası şebeke sorunu

Merhaba arkadaşlar telefonuma pixel rom android 13 yükledim ancak şebeke sorunu yaşıyorum. modem dosyası olarak düşündüm android 13 için modem dosyası bulamadım. bu linkteki eski sürüm modemi yüklesem olur mu yada başka yöntemi varsa yardımcı olursanız sevinirim.
  2. huseyingok

Yardım Mi8se Vowifi

Merhaba arkadaşlar vowifi açmaya çalıştım ancak yapamadım. Daha önce lazım değildi şimdi Türk Telekom şebekesi çok kötü diye lazım. cihazım miui 12.5 eu rom rootlu cihaz ve Türk Telekom faturalı. Forumda birkaç konuya baktım ve denedim olmadı.
  3. huseyingok

Yardım Xiaomi Mi8 brick (locked)

Merhaba Arkadaşlar, Cihazımı yanlışlıkla kilitledim. sadece fastboot moduna tek giriyor. yazılım silinmiş. recovery moduna girmiyor. get var anti roll:1
  4. huseyingok

Yardım Mi9t bl ve imei kapalı

Arkadaşlar merhaba elimde mi9t var imei çift sim ve bl kapalı çözümlerinizi bekliyorum
  5. huseyingok

Yardım sensör problemi

merhaba arkadaşlar, 2 adet mi 8 se var birinin şimdiki eu miui12 beta diğeri eu miui11 kararlı kullanıyorum. daha öncesinden eu romlardan kaç tane kurdumsa yine sensör problemi yaşadım. tabi her zaman persist.img yüklememe rağmen nafile. şimdiki romları değiştirmeden bir yöntem varmı yok ise...
  6. huseyingok

MIUI 11 Yüz tanıma problemi

Merhaba arkadaşlar e cihazım mi8 eu rom yüklü. Telefonda yüz tanımada başka kişilerdede açıyor. 2 kardeşim ve iki kan bağımız olmayan kişide açıldı. Başka bu sorunu yaşayan var mı? https://imgyukle.com/i/RqD8wM https://imgyukle.com/i/RqDFDn https://imgyukle.com/i/RqDtxh MI 8 cihazımdan...
  7. huseyingok

Yardım Uzaya geçiş

HiddeNKinG Stabil en güncel kurulumunu yaparım yarın öbür gün imei atarsam sistem ve normal programlarla yeniden uğraşmak istemiyorum önüme böyle sıkıntı çıkar mı? Amed twrp kalıcı yükleme yapamadım geçici yükleme oldu geçiciden yükleme yapsam olurmu? Hem eu hemde root?
  8. huseyingok

Yardım Uzaya geçiş

Arkadaşlar mrb, Mi 8 cihazıma hem root hemde eu rom yüklemek istiyorum ancak sıra olarak öncelik ve eu rom olarak hangi sürüm yükleyeceğim bilmiyorum. Yarın öbür gün telefona imei atma işlemi yapacağım zaman tekrar telefonu sıfırlayıp kurduğum program ve ayarlarla tekrardan uğraşmak istemiyorum...
  9. huseyingok

Yardım recovery modu

doğru söylediniz hocam. ben stresten öyle yazmış bulundum :)
  10. huseyingok

Yardım recovery modu

sanırım brick işaretli idi. :(
  11. huseyingok

Yardım recovery modu

ben aldığımda açıktı hocam. brick mi yapmam gerekiyor
  12. huseyingok

Yardım recovery modu

evet hocam 1544959188 atmaya çalıştım hep hata veriyor hocam
  13. huseyingok

Yardım recovery modu

merhaba arkadaşlar (acil) mi 8"e twrp yükleyim derken android ekranında kaldı çabalarıma rağmen olmadı bari burda android 9 yükleyim dedim tekrardan sorun üstüne sorun recovery modunda açılıyor. acil yardımcı olabilirmisiniz?
Üst Alt