Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar telefonum mi8se, crdroid (unofficial) yükledim telefonuma ve kaç aydır kullanıyorum yüklü versiyon 11.3 crdroid. şuanki versiyonda alt tuş takımı çalışmıyor ve hareketli şekilde geri tuşunu kullanıyorum bu arada açık uygulamaları hiç açamıyorum.
Versiyon düşürmek istemiyorum...
Merhaba arkadaşlar,
hafta sonuu kurmayı planladığım crdroidin "[ROM] [14] [OTA] Mi 8 SE için crDroid 10 [xmsirius] [ENCRYPTION] [UNOFFICIAL]" versiyonunu kurmak istiyorum. kurulum için gerekli recovery vs tam olarak hangi versiyonlar olmalı. yardımcı olursanız sevinirim...
arkadaşlar çözümü buldum. çözümü ise Rehber - MI 8 SE Android Q Modem Dosyası (Portre Modu ve Sensör Sorunları Yok) linkinde verilen modem dosyası yüklemek gerekiyor.
bende sorunu yaşadım. konu=>Yardım - Mi 8 Se Pixel Experience 13 sonrası şebeke sorunu
çözümü ise Rehber - MI 8 SE Android Q Modem Dosyası (Portre Modu ve Sensör Sorunları Yok) linkinde verilen modem dosyası yüklemen gerekir.
Merhaba arkadaşlar telefonuma pixel rom android 13 yükledim ancak şebeke sorunu yaşıyorum. modem dosyası olarak düşündüm android 13 için modem dosyası bulamadım. bu linkteki eski sürüm modemi yüklesem olur mu yada başka yöntemi varsa yardımcı olursanız sevinirim.
musdi27 aynı işlemleri yaparak denedim sonuç olumsuz devam etti.
Safranbeg Türk Telekom mobil uygulamada volte de vowifi de açık. Telefonda ayarlarıda yaptım ama vowifi gelmiyor.
Merhaba arkadaşlar vowifi açmaya çalıştım ancak yapamadım. Daha önce lazım değildi şimdi Türk Telekom şebekesi çok kötü diye lazım. cihazım miui 12.5 eu rom rootlu cihaz ve Türk Telekom faturalı. Forumda birkaç konuya baktım ve denedim olmadı.
Merhaba Arkadaşlar,
Cihazımı yanlışlıkla kilitledim. sadece fastboot moduna tek giriyor. yazılım silinmiş. recovery moduna girmiyor. get var anti roll:1