HüseyinErkam kullanıcısının son içeriği

1. HüseyinErkam

Yardım Mİ 8 se fastbootta kaldı.

Mi 8 se telefonuma hafızası bayağı dolu idi bir anlık dalgınlıkla boş yer olmamasına karşın pc üzerinden 1 gb kadar dosya attım sanırım o esnada twrp silindi ve telefon fasboot ekranına attı orada kalıyor. Daha öncede başıma gelmişti burada hepimiz yaşamıştık mi flash ile çin romu flashlayıp...
  2. HüseyinErkam

Yardım Mi 8 se Hangi Batarya Alınmalı?

Mi 8 se telefonumun bataryası artık öldü. Ekran süresi 2 saati zar zor geçiyor. Bekleme modunda max 5 saat kalıyor. Ufak bir araştırma sonucu şu ürünleri buldum bunlardan hangisi daha iyi performans verir? https://www.deji.com.tr/xiaomi-mi-8-mucize-batarya-deji-723...
  3. HüseyinErkam

Çözüldü Viper4androidfx Kuramama problemi

Merhaba Arkadaşlar gerek forumda gerek farklı yerlerdeki yöntemlerle viper kuruyorum fakat Durum: Normal değil Ses Formatı: Desteklenmiyor diyor Nerede Hata yapıyorum Acaba Yardımcı Olurmusunuz?
  4. HüseyinErkam

Yardım Mi 9t Fastboot Atma Sorunu

Merhaba arkadaşımda bootloader kilidi açık global rom mi 9t var Cihaza twrp kurup 5 wipe yaptım xiaomi eu romu bilgisayardan telefona atmak istediğimde dosya atılmıyor Bende reboot recovery yaptım fastboota attı Mecburen fastboottan global rom attık Bunu nasıl çözebiliriz Yani nasıl xiaomi eu...
  5. HüseyinErkam

Yardım Viper4Android Fx Çalışmıyor

Merhabalar, viper'ı kuruyorum sürücüleri yüklüyorum ekolayzır harici özellikler düzgün çalışmıyor mesela bası arttırıyorum ful yapsam bile bas çok az artıyor ama sesi çok boğuyor nasıl çözebilirim bunu acaba
  6. HüseyinErkam

Gcam 8 Se Miui 12 Android Q En stabil ( neredeyse ) Gcam

Not: Lütfen yönetici arkadaşlar konuyu google camera bölümüne taşımasın orada bir sürü 8 se için konu açılmış ve her biri de kayboluyor buradan ulaşmak daha kolay. Selamlar, Bir kaç gündür onlarca gcam,fix,config denedim en sonunda kullanılabilecek şekilde ayarladım kendim için umarım siz de...
  7. HüseyinErkam

Gcam Mi 8 Se Android 10 Gcam

Mi 8 se android 10 da 7.03.18 ön kamera haricinde mükemmel çalışıyor ( ön kamera tamamen iptal oluyor, çalışmıyor ) Öncelikle buradan gcami indirin ve kurun İNDİRME LİNKİ Ardından Dosya yöneticisinde ''Gcam'' klasörü ve o klasörün içine ''Configs7'' klasörü oluşturun ve içine macintosh.xml...
  8. HüseyinErkam

Recovery Official Twrp (Team Win Recovery Project)

Xiaomi Mi 8 se için sonunda offical twrp çıktı diğer twrplerdeki sorunların hiçbiri yok gayet stabil çalışıyor fastboota atma sorunu yok android 9 ve Android 10 da çalışıyor Twrp üzerinden yüklemek için; install'a girip img'ı seçip ''twrp-3.3.1-0-xmsirius.img dosyasını seçip kurun gelen...
  9. HüseyinErkam

Yardım Mi 8 se Pie Gcam Sorunu

sorun cihaz kaynaklı olduğu için Google Kamera bölümüne açmadım konuyu Arkadaşlar Viper4Android ve Gcami çok fazla kullanıyorum ama işin kötü yanı gcam fix ile viper veya daha farklı ses modülleri çakışıyor ikisi beraber kurulduğunda kamera açılmıyor fix istemeyen gcamler de pek kaliteli değil...
  10. HüseyinErkam

Yardım Dual boot ?

mümkün fakat bunun için çalışma yapıldığını pek sanmıyorum
  11. HüseyinErkam

Soru Mi 8 SE Mi-room dan stabil-beta ya geçilirmi?

Sürüm çıktığı zaman indirip twrp den install kısmından yükleyeceksiniz verileriniz telefonda kalmaya devam edecek
  12. HüseyinErkam

Soru Mi 8 SE Mi-room dan stabil-beta ya geçilirmi?

Hiç bir sıkıntı yok gönül rahatlığıyla geçebilirsiniz
  13. HüseyinErkam

Rehber Android 10'a Geçiş

Android 10 da pb kullanmayın zaten 2. Yöntemdeki Android 10 a geçip normal twrp kurup devam edieksiniz
  14. HüseyinErkam

Rehber Android 10'a Geçiş

Hocam zaten omun konusuna yazıyorsunuz 2. Yöntemi uygulayarak geçiş yapabilirsiniz
  15. HüseyinErkam

Yardım redmi airdots alanlar

Trendyol orijinal bildiğim kadarıyla ayrıca hepsiburada da da orijinal satılıyor bu iki sitede sahte ürün satılmaz
Üst Alt