HüseyinErkam kullanıcısının son içeriği

1. HüseyinErkam

Yardım Mİ 8 se fastbootta kaldı.

Mi 8 se telefonuma hafızası bayağı dolu idi bir anlık dalgınlıkla boş yer olmamasına karşın pc üzerinden 1 gb kadar dosya attım sanırım o esnada twrp silindi ve telefon fasboot ekranına attı orada kalıyor. Daha öncede başıma gelmişti burada hepimiz yaşamıştık mi flash ile çin romu flashlayıp...
  2. HüseyinErkam

Rehber Deezer Üzerinden Ücretsiz FLAC Müzik İndirme

Arkadaşları yok mu yeni bir yöntem? Telegram botu 1$ bağış istiyor. Yapıcam ama gerçek olup olmadığından emin değilim.
  3. HüseyinErkam

Yardım Rom Önerir misiniz ?

Buralar ölü artık malesef... Ben de rom arayışındayım. Masik p kuracağım bu akşam beğenmez isem aosp romlardan birine geçeceğim.
  4. HüseyinErkam

Rom EvolutionX_5.7_Mi 8 Se- sirius-11-UNOFFICIAL

Selamlar en güncel en stabil aosp rom nedir? Bu romu kurmamı önerir misiniz?
  5. HüseyinErkam

Yardım Mi 8 se Hangi Batarya Alınmalı?

Mi 8 se telefonumun bataryası artık öldü. Ekran süresi 2 saati zar zor geçiyor. Bekleme modunda max 5 saat kalıyor. Ufak bir araştırma sonucu şu ürünleri buldum bunlardan hangisi daha iyi performans verir? https://www.deji.com.tr/xiaomi-mi-8-mucize-batarya-deji-723...
  6. HüseyinErkam

Rom [ROM][11.0][UNOFFICIAL] Evolution X 5.4 [AOSP]

5.5 sürümü indirmiştim tam kuracaktım bu konuyu gördüm 5.4 sanırım çok daha stabil 5.4 kurmamı önerir misiniz?
  7. HüseyinErkam

Rehber YouTube Vanced Nasıl Kurulur? [ROOT]

bu kurulum artık kullanılmıyor vanced manager indirip kolayca kurabilirsiniz
  8. HüseyinErkam

Rom [ROM][11.0][UNOFFICIAL] Evolution X 5.4 [AOSP]

crdroid ten geçeceğim f2fs desteği var mı acaba
  9. HüseyinErkam

Rom [ Rom ] [ Nusantara Project ] [ Aosp ] Mi 8 Se Güncel

crdroid kullanıyorum geçmeye değer mi?
  10. HüseyinErkam

Soru 18W ile değilde 33W ile sarj etsem sıkıntı olur mu

sıkıntı olmaz cihaz 18w çekmeye devam eder
  11. HüseyinErkam

Recovery [Android Q - Pie][UNOFFICIAL]PitchBlack Recovery Mİ 8 SE Fastboot Yükleme

1227 normalde android 9 için eğer kurdutan sonra reboot system falan yapsaydınız büyük ihtimal fastbootta kalırdınız şanslısınız ki problem olmamış. pitchblack de forumda ki olan eski sürüm yine portlanan yeni sürümler vardı müsait olursam bulup konusunu açayım.
  12. HüseyinErkam

Recovery [Android Q - Pie][UNOFFICIAL]PitchBlack Recovery Mİ 8 SE Fastboot Yükleme

şuan da android 10da mısınız? eğer öyle ise direkt son sürüm şu bunu kurabilirsiniz Recovery - [Sadece Android 10]Xiaomi Mi 8 SE - Twrp 3.3.1-0301 Tek Tuş Yükleme Aracı
  13. HüseyinErkam

Rehber (Android 10 - MIUI 11) Viper4Android FX Kurulumu

bende de aynı problem vardı şu videodaki gibi kurdum çalışıyor her telefonu yeniden başlattığınızda selinuxtan permissve seçmeniz gerekiyor ama
  14. HüseyinErkam

Rom CrDroid 6.8 [OFFICIAL] [ROM] [Android 10] [MI 8 SE] [Sirius]

hocam aosp rom kuracağım haftasonu evo x düşünüyorudum sizce bu romu mu kurayım?
  15. HüseyinErkam

Soru Mi V12.0.3.0.QFBMIXM Güncellemesini yaparsam İmei gider mi

imei gitmez ama cihaz açılmayabilir. cihazda twrp mevcut ise twrp üzerinden romu yüklemeniz lazım
Üst Alt