Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi 8 se telefonuma hafızası bayağı dolu idi bir anlık dalgınlıkla boş yer olmamasına karşın pc üzerinden 1 gb kadar dosya attım sanırım o esnada twrp silindi ve telefon fasboot ekranına attı orada kalıyor. Daha öncede başıma gelmişti burada hepimiz yaşamıştık mi flash ile çin romu flashlayıp...
Mi 8 se telefonumun bataryası artık öldü. Ekran süresi 2 saati zar zor geçiyor. Bekleme modunda max 5 saat kalıyor.
Ufak bir araştırma sonucu şu ürünleri buldum bunlardan hangisi daha iyi performans verir?
https://www.deji.com.tr/xiaomi-mi-8-mucize-batarya-deji-723...
Merhaba Arkadaşlar gerek forumda gerek farklı yerlerdeki yöntemlerle viper kuruyorum fakat
Durum: Normal değil
Ses Formatı: Desteklenmiyor diyor
Nerede Hata yapıyorum Acaba Yardımcı Olurmusunuz?
Merhaba arkadaşımda bootloader kilidi açık global rom mi 9t var
Cihaza twrp kurup 5 wipe yaptım xiaomi eu romu bilgisayardan telefona atmak istediğimde dosya atılmıyor
Bende reboot recovery yaptım fastboota attı
Mecburen fastboottan global rom attık
Bunu nasıl çözebiliriz
Yani nasıl xiaomi eu...
Merhabalar, viper'ı kuruyorum sürücüleri yüklüyorum ekolayzır harici özellikler düzgün çalışmıyor mesela bası arttırıyorum ful yapsam bile bas çok az artıyor ama sesi çok boğuyor
nasıl çözebilirim bunu acaba
Not: Lütfen yönetici arkadaşlar konuyu google camera bölümüne taşımasın orada bir sürü 8 se için konu açılmış ve her biri de kayboluyor buradan ulaşmak daha kolay.
Selamlar, Bir kaç gündür onlarca gcam,fix,config denedim en sonunda kullanılabilecek şekilde ayarladım kendim için umarım siz de...
Mi 8 se android 10 da 7.03.18 ön kamera haricinde mükemmel çalışıyor ( ön kamera tamamen iptal oluyor, çalışmıyor )
Öncelikle buradan gcami indirin ve kurun İNDİRME LİNKİ
Ardından Dosya yöneticisinde ''Gcam'' klasörü ve o klasörün içine ''Configs7'' klasörü oluşturun ve içine macintosh.xml...
Xiaomi Mi 8 se için sonunda offical twrp çıktı diğer twrplerdeki sorunların hiçbiri yok gayet stabil çalışıyor fastboota atma sorunu yok
android 9 ve Android 10 da çalışıyor
Twrp üzerinden yüklemek için; install'a girip img'ı seçip ''twrp-3.3.1-0-xmsirius.img dosyasını seçip kurun gelen...
sorun cihaz kaynaklı olduğu için Google Kamera bölümüne açmadım konuyu
Arkadaşlar Viper4Android ve Gcami çok fazla kullanıyorum ama işin kötü yanı gcam fix ile viper veya daha farklı ses modülleri çakışıyor ikisi beraber kurulduğunda kamera açılmıyor fix istemeyen gcamler de pek kaliteli değil...