Huseyin8akyn kullanıcısının son içeriği

1. Huseyin8akyn

Yardım Redmi Note 8 Pro Cihazım Var Yurd Dışı Rom Atmam Gerekiyor

Selamün Aleyküm Cümleten redmi note 8 pro cihazım var yeniden başlattım reboot kısmında kaldı cihaz açılmıyor rom yüklesem düzelirmi yazılımsal bir sıkıntımı olduki reboot diyorum açılcak gibi oluyor geri reboot ekranına geliyor
  2. Huseyin8akyn

Yardım Xiaomi Mi6x Telefon Açılmıyor

Cümleten Selamün Aleyküm telefonumun sarj soketi arızalıydı internetten alıp taktım ekranı söküp açdım ve ışıgı yandı açıldı sonra ekranın soketini oturtum birden gitti ışıgı sizce anakart sorun olmuşmudur yada kendini filan kitlemiş olabilir
  3. Huseyin8akyn

Diğer Ekran kart karşılaştırma

9Axle GeForce GTX 750Tİ 4GB 128Bit DDR5 Ekran Kartı (AGTX750Ti/4GD5P8CDI) Quadro GeForce GTX 750 Ti 2G Ekran (Grafik) Kartı Oyunlar için hangisi daha iyidir
  4. Huseyin8akyn

Yardım Mi6x cihazım güncelleme uygulaması hata veriyor

Mi6 x cihazım var arkadaşlar stabil rom yüklü önceden 3 aya bir filan güncelleme gelirdi simdi ise uygulama hata veriyor giremiyorum 2 aydır böyle neden böyle bir sorun veriyor
  5. Huseyin8akyn

Sohbet Pc de hayatta online oyunlar önerirmisinz

arkadaşlar pccde takılmayı çok severim aynı oyunlardan sıkıldım artık hayatta kalma oyunları önerirmisiniz rust var onun dışında online hayat kalma oyunu
  6. Huseyin8akyn

Yardım Mi 6 x Güncelleme uygulaması hata veriyor

Dostlarım mi 6 x telefonum var stable rom yüklü 2 ayda filan güncelleme gelirdi şuan güncelleme uygulaması hata veriyor girilmiyor ne yapmam lazim
  7. Huseyin8akyn

Çözüldü Mi 6 X mi 8 ekran olurmu

Arkadaşlar mi 6 X cihazım var ekranı çatlak degistircem mi 8 ekran taksam olurmu o ekranda certik var güzel suruyor
  8. Huseyin8akyn

Soru Redmi note 8 güncelleme geldi sıkıntı olurmu

Selamün aleyküm arkadaşlar böyle birşey geldi sıkıntı olurmu acaba guncellesem
  9. Huseyin8akyn

Soru Mi 6 X bu güncelleme yapsam brick olurmu

bu güncellemeyi yapsam brick olma riski varmı daha önce rom atarken 2 kez olmuştu güncellemede olabilirmi
  10. Huseyin8akyn

Oyun Güzel grafikli android hayatta kalma oyunu varmi

Arkadaşlar hayatta kalma oyunları çok severim bildiğiniz varsa söyler misiniz
  11. Huseyin8akyn

Soru Anti rolback 4 yaziyor rom kurulurmu

Mi6x cihazim var anti rolback anti 4 yaziyor cin versiyonu yüklü hic birsey yapamiyorum twrpden baska rom yuklesem telefon brick olurmu Cihazim romu bu
Üst Alt