Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aktif ettim hocam genede teşekkür ederim
1696913139
Yaptım hocam USB hatayıklamayıda kontrol ettim hocam
1696913215
Gerekli driverlar hakkında pek bilgim yok hocam redmi note 10 pro için bir driver kurmuştum onun dışında dediğiniz herşeyi yaptım hocam galiba birden fazla driver kurmam gerekiyor
hocam telefon 6/128 redmi note 10 pro medium root var rom kurmak için twrp kuracaktım ama driverini kurmama rağmen twrp yükleme aracı telefonu görmüyor
Ben şuan pixel experience 13 plus tulip kullanıyorum romumu aosp ile değiştirip kurmam çok daha iyi performans verirmi mesela örnek olarak genshin impactta şuanki romumda sabit 25 FPS alıyorum bu FPS artarmı
Sorunu çözdüm en baştan aynı romu kurun reboot atmadan önce size telefonunuza twrpnin android uygulamasını kurmamızı istermisiniz diye soruyor reddedin maksimum 4 dakkaya açılır telefon
hocam telefonuma pixel experience kurmuştum 3 hafta önce ilk açtığımda google ekranında takılı kalmıştı birkaç sağat açılmadı tam bir sonraki gün telefon tamircisine gidecekken birden düzeldi az öce telefona format attım ve gene aynı durum oldu goggle yükleme ekranında takıldı kaldı telefon