Husaah kullanıcısının son içeriği

1. H

Soru Mi band 4 mü Mi band 5 mi

Sizce hangisi ? Neden? Bir de wear os saat almayı planlıyorum öneriniz var mı
  2. H

Soru Batarya

120 Tl ile 200 Tl ücret arasında xiaomi kendi değiştiriyor
  3. H

Soru Redmi Note 7 Arka Kapak Nasıl Açılır?

Kapağı açarsan geri kapatırken yapışkan tam yapışmayacak ve bozulacaktır. Estetiğini mahfedeceksin telefonun.
  4. H

Yardım Miu 12 hakkinda

kararlı da hangi rom yüklü. EU ve Çin versiyonu hatta hindistanın globali bile mevcut. Bekelrseniz ona da gelecektir.
  5. H

Yardım tema kilit ekranı sorunu

Yeni tema kurduğumda kilit ekranındaki bildirimler bozuluyor. Whatsapptan 1 mesaj geliyor 3 mesaj gelmiş gözüküyor. Yani 2 sohbetten 5 mesaj demek yerine. Bir sürü bildirim doluyor. Nasıl çözebilirim.
  6. H

Soru Sizce Normal mi ?

Gayet normal, burdaki insanlar son şarjı düşünmüyo. Telefon 1 gece yatmış yani xiaomi gece ekran kapalıyken güncellemeleri yaptığı için geceleri şarj deli gidiyo ama bunu eklemiyor. Gayet normaldir 6-7 saat. Ki mi9 lite ın ekranı parlak olduğu için ekran da çok pil tüketiyor.
  7. H

Tema EPIC Minimal V11 (Türkçeleştirilmiş)

Bildirimler bozuk. Wp den 1 mesaj geliyor. 3 Mesaj bildirimi var.
  8. H

Tema Kilit ekranına hava durumu isteği

Kameraya girerken şifre isteyebilir öyleyse. Gerisi yapılsın da np.
  9. H

1 isteğim var o da 4 ara başlık altında :d 1593282036 yani miui daki temaların bazılarında öyle özellik var 1593282057 Çok mu zor bunları yapabilmek. Hmmm.
  10. H

Ben kilit ekranımdan memnunum fakat tek bir ricam var. O da hava durumu. Saatin altına estetik olarak, minimalist olarak hava durumunu ekleyen bir kilit ekranı istiyorum. Theme editörle yapmayı denedim ama isteklerime pek yanıt vermiyor. Miui 11 kullanıyorum. Mi 9 Lite İsteklerim: -Minimalist...
  11. H

Yardım Kilit ekranı bildirimi sorunu

Kilit ekranında bildirim gözüküyor, ekranı açıyorum. Telefonda takılıyorum ve sonra cevap veririm dediğim bi mesajın bildirimini silmiyorum fakat kilit ekranından bildirim gitmiş oluyor çözümü var mıdır ? Klasik tema kullanıyorum.
Üst Alt