Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni tema kurduğumda kilit ekranındaki bildirimler bozuluyor. Whatsapptan 1 mesaj geliyor 3 mesaj gelmiş gözüküyor. Yani 2 sohbetten 5 mesaj demek yerine. Bir sürü bildirim doluyor. Nasıl çözebilirim.
Gayet normal, burdaki insanlar son şarjı düşünmüyo. Telefon 1 gece yatmış yani xiaomi gece ekran kapalıyken güncellemeleri yaptığı için geceleri şarj deli gidiyo ama bunu eklemiyor. Gayet normaldir 6-7 saat. Ki mi9 lite ın ekranı parlak olduğu için ekran da çok pil tüketiyor.
1 isteğim var o da 4 ara başlık altında :d
1593282036
yani miui daki temaların bazılarında öyle özellik var
1593282057
Çok mu zor bunları yapabilmek. Hmmm.
Ben kilit ekranımdan memnunum fakat tek bir ricam var. O da hava durumu. Saatin altına estetik olarak, minimalist olarak hava durumunu ekleyen bir kilit ekranı istiyorum. Theme editörle yapmayı denedim ama isteklerime pek yanıt vermiyor.
Miui 11 kullanıyorum.
Mi 9 Lite
İsteklerim:
-Minimalist...
Kilit ekranında bildirim gözüküyor, ekranı açıyorum. Telefonda takılıyorum ve sonra cevap veririm dediğim bi mesajın bildirimini silmiyorum fakat kilit ekranından bildirim gitmiş oluyor çözümü var mıdır ?
Klasik tema kullanıyorum.