huran kullanıcısının son içeriği

1. huran

Çözüldü Strong integrity nasıl bypass ederim?

Bu saatten sonra güncel keybox işi de bitti sanırım
  2. huran

Teşekkürler, o zaman mücadeleye devam, güncel keybox elinde olan var mı Tehlikeli olan kısmı nedir hocam, güncel keybox istiyoruz sadece
  3. huran

Hayırlı olsun, Stock rom işime yaramıyor maalesef, sadece lock işlemi oluyor mu sıfırlamadan ona bakmam lazım, şuan yine gitti strong, böyle git gelli idare etcez
  4. huran

Sanırım strong integrity den geçmenin yolu bootloaderi kilitlemeden geçiyor, en son çare ben de öyle yapmayı düşünüyorum, Googleın haftalık key engellemesi sıktı, tekrar kilitlersem veriler silinir mi, telefon sıfırlanır mı? soru içinden soru çıkıyor ?!
  5. huran

Dün Kasım ayı güncellemesini kurmuştum, kendiliğinden silinmiş siz deyince modülleri kontrol ettim pif'in olmadığını farkettim onu kurunca düzeldi, teşekkür ederim yardımın için hocam 👍🏻
  6. huran

İlginç ya, daha düne kadar strong olan cihaz, basicten başka bişey göstermiyor şuan, bian da oldu, evo14 rom kullanıyorum
  7. huran

Dosyayı tricky store içine atıyoruz, yanlış bişey mi yapıyorum acaba benim olmadı hocam
  8. huran

Tricky store silip rom spoofu açıp sadece pif'le oldu diyenler var ama bende çalışmadı
  9. huran

Bu kez kendiliğinden düzelmicek sanırım, bi ara güncel keybox vardı ama şimdi o da yok
  10. huran

Benim strong integrity çalışıyor, geri gelmiş hocam, hiç bişey yapmadım
  11. huran

Hocam sence bu kez bu iş bitti mi, çözüm bulunur mu ?!
  12. huran

Sağol hocam cevapların yardımın için 👍 arada yine gelcem gibi görünüyor ☺️
  13. huran

Yeni güncelleme gelene kadar bekleyeyim o zaman, stabil düzgün çalışmadan niye yayınlıyosun ki dimi, nerden bilcez sorunsuz olduğunu 🤔
  14. huran

Cts profile ve strong integrity bozuldu, sabah oyunu açmaya deneyince hata verdi, zygist next güncellemiştim sadece, sizde var mı sorun hocam
  15. huran

Oldu hocam teşekkür ederim emeğine sağlık
Üst Alt