hunterbey kullanıcısının son içeriği

1. H

Haber Android 12'Den İlk Ekran Görüntüleri Geldi

Nostalji : Android 2.2 den 2.3 e geçince çok yavaş olan telefon adeta uçmaya başlamıştı. Müthiş bir güncellemeydi.
  2. H

Çözüldü İnstagram story de video paylaşma sorunu çözülmüş

Mİ 9' da İnstagram story'de video paylaşırken ilk parçadan sonraki bölümleri atmıyordu. MIUI 12 güncellemesinden sonra ilk onu denedim ve tüm parçaları sorunsuz olarak attığını gördüm.
  3. H

Yardım Miui 11 mesaj ses tonu nasıl değiştirilir.

Bildirimlere tıkladıktan sonra ekranı yukarı kaydırın en altta uygulama bildirimleri - mesajlar var
  4. H

Yardım Mi9 instagram sorunu

Bana göre cihaz ya da miui ile ilgili bir sorun. Çünkü; Samsung S1 den itibaren hep samsung kullandım. Farklı bir telefon olarak xiaomi mi 9 aldım ve ilk kez böyle sorunları yaşadım. Halen elimde olan Samsung Note 5 te instagramda hikaye paylaşırken hiç bir sorun olmuyor. Mi 9 da ise hiç...
  5. H

Yardım Mi8 Vodafone yanımda uygulaması açılmıyor

Bugün benimde başıma aynı sorun geldi. Kaldırıp yeniden kurdum, hata devam etti, tüm verileri sildim düzelmedi, bir kere daha tüm verileri sildim ne olduysa ondan sonra açıldı.
  6. H

Satış Mi 9 6/128 Siyah 1 Aylık Yurtiçi

Telefonu satmaktan vazgeçip kullanmaya karar verdim. Xiaomi ile devam. İlan silinebilir.
  7. H

Duyuru Alışveriş Yap VIP Üyelik Kap

Sipariş ID : #32350 Tel : 3973
  8. H

MIUI 11 Mi 9-MIUI 11 Sorunu

Bende sadece instagram hikaye paylaşım sorunu var. O da şu şekilde "İnstagram hikaye paylaşımında, video 15 saniyeden uzun ise ilk parçayı paylaşıyor sonrakiler paylaşılmıyor, yükleniyor diyor ama yüklenmiyor. Birinci parça paylaşıldıktan sonra çıkıp tekrar hikaye paylaşımına girip paylaşmak...
  9. H

Yardım Xiaomi Mi 9 MIUI 11 sorunları

Sanırım sorunun birinci aşaması çekilen fotonun kameranın sol alt tarafında görünmemesi, ekte gördüğünüz gibi bende görünüyor ve üzerine tıklayınca açılıyor.
  10. H

Valla sorun yok bende [emoji4] MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. H

Yardım Galeri Sorunu

Samsung' tan sonra İlk kez xiaomi kullanan biri olarak en sevmediğim şey bu galeri uygulaması oldu. Samsungun programına benzeyen bir uygulamada bulamadım.
  12. H

Android 10 MIUI 11 dil Türkçe, tamamen orijinal hiç müdahale yok MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. H

Kamera açıkken fotoğraflara ulaşmama sorunu bende sorun yok zaten, onu belirtmek istedim. Sanırım bu sorun bir tek bende yok
  14. H

1. maddedeki sorunu yaşamayan da Türkiye'de bir tek benim sanırım
  15. H

Sohbet Samsung dan Miui ye Geçmek

Sürekli Samsung kullanıp ilk defa mi 9 a geçen biri olarak, Samsung un en çok aradığım kısmı galeri uygulaması. xiaomi nin galeri uygulamasına hala alışamadım ve bence yetersiz
Üst Alt