Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yaşadım sıkıntıları yukarı yazdım sende band 20 konusunda 4,5 g sıkıntı yaşarsın durum bu yani
o programı silme dursun bodrum katı asansör gibi yerlerde test et bide
yaşadım sıkıntıları yukarı yazdım sende band 20 konusunda 4,5 g sıkıntı yaşarsın durum bu yani
o programı silme dursun bodrum katı asansör gibi yerlerde test et bide
IMEI işlemli
band 20 aktiv mi linkteki programla bi bak band 20 evin çekmedi yerde devreye giriyor
1571250967
normalde band 20 aktiv olsaydı 4g den 3g düşmezdin yinede iyi hız almış
bence aldın yere git böyle bir sorunu olduğunu kabullendir yoksa sallarlar mi9t pro için şu band 20 konusunda satıcıyla 3 saat görüştüm birebir derdimi anlatana kadar sonunda onlarda anladı yapılan işlemde bir sıkıntı olduğunu
bir forumdan alıntı bi yazı Bugün Turan gsm e gittim...
semers iletişime irtibata geç bi baksınlar bende mi9 t pro var ime atılınca band 20 kapanmıştı sorunun kaynağı
k20 pro modem dosyaları işlem yapılmasıydı tahminimce mi9 se modelinde böyle bir sorun var çin sürümünde band 20 yok
çin sürümün modem dosyaları yapılan işlemden dolayı olabilir...
arkadaşım ime atılmış mi9 se modellerine çin sürümü modem dosyası atıldı için band 20 kapanıyor bunuda kimse bilmiyor satıcı kendini böyle kurtarıyor
uğraşmıyor
bende semers ten aldım mi9 t pro ime atıldı band 20 kapanıdı sorunu anlattım onlarda büyük uğraşlar sonucunda sorunu çözdüler
semers iletişim irtibata geç yanlış işlemden dolayı band 20 kapanıyor
1571244745
mi9t pro varsa ime atılma band 20 kapanmış k20 pro da band 20 yok
sorunun nedeni k20 pronun modem dosyasını mi9 t pro attıkları için band 20 kapanmış
tek çözüm aldığın yere git yapamazlarsa semer iletişim çözüm orda aynısı ben yaşadım...