Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mi kilit açma durumuna geliyorum hesap ve cihaz eklemeye hazırlanıyor diyor sonra doğrulanamadı hesabınızda tekrar oturum açın yada yeniden deneyin diyor mobile geçmeme rağmen
Arkadaşlar forumda zenex hocam tatildeymiş onun yerine bu botloader vs imei işlerinden anlayan birisi varmıdır tavsiyeniz güvenilir .. Mi 9t pro telefonuma işlem yaptırıcamda tavsiyelerinizi bekliyorum..
Bugün mi9t pro 128 gb modelini aldım hocam tavsiyeleriniz ışık tuttu yoluma yalnız aldığım kişi 7 gün sonra kapanıcak bir şifre istiycek falan onu bilene yaptırmanız lazım dedi neyi kastetti anlamadım
Global sürüme pek sıcak bakmıyorum telefondan veri çekiyorlar arka planda internete ufakta olsa etkisi oluyor bir de hiç sevmem izlenmeyi samsung galaxy s10 plustada aynı sorun vardı bir şey konuşuyordum o gün içerisinde reklam olarak karşıma çıkıyordu.. Hurafe olmasa bile arka planda veri...
Forumda konusu var mı bu rom'un ? stabil ve sıkıntısızsa şarj arayüz vs geçebilirim memnunmusunuz? Birde k20 pro yu 128 8gb kırmızı modeli kapalı jelatinli kutu 2.400-2.500 bandında satanlar veya tanıdığı olanlar İstanbulda beylikdüzüne yakın bir yerde yada uzak fark etmez bugün cihazı...
Uzun zamandır gördüğüm en iyi forum hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim çok cana yakın yardımsever kibar insanlarsınız meiuzu16th kararımdan vazgeçtim artık kesin kararlı şekilde red mi k20 pro alacağım bunda en önemli faktör zanex hocam forumda band 20 olmamasının bir eksi yerine artı...
Zenex hocam güvenilir galiba ben bir hafta sonra bile yaptırırım o tedirginlikle duramam aslında kaybolursunuz falan :) sizin yaptığınız cihazlarda şebeke sorunu oluyor mu hiç ?
usta ben bugün baya bi çabaladım ürünleri almaya ama hepsi neredeyse açık kutuyla satıyor kapalı ile satanlar da imei kayıtlı değil diyor bu imei 1.500 liraymış ve ben bunu yapamazsam telefon kapanabilirmiş zor bişeymi ve ücreti nedir bunu cracklemek gibi bişey varmı ?
Çok teşekkürler tercihimi Mi 9T Pro olarak yapacağım gibi gözüküyor en azından netleşti.. Kafamdaki tek soru işareti ben Samsung Galaxy S10+ Modelini ağır ve büyük bulduysam ellerim küçük olduğu için bu telefon daha ağır ve daha büyük olduğundan sıkıntı yaşarmıyım acaba ? yoksa samsungun arayüzü...
Arkadaşlar foruma az göz gezdirdim de yok global rom çin rom k20 yi mi 9t olarak görme mi 9t yi k20 olarak görme falan bir ton kafa karıştırıcı bilgi var bana kesin ve net olarak
Mi 9T Pro mu yoksa K20 Pro mu daha iyi hangisi beni uğraştırmaz bilgilendirirmisiniz şuanda 2.600 liraya k20 pro 8...