hunk33 kullanıcısının son içeriği

1. hunk33

Yardım 12t pro Güncelleme sonrası hata yardim

12t pro hyper os son güncelleme indirdikten sonra oyunlarin obb dosyalari siliniyor Kamera biraz bulanik Vpn uygulamalarin hicbirini acamiyorum baglan dedigimde hic yanit vermiyor telefonda virus uygulamasi yok sadece bu guncellemeden sonra oldu tekrar guncelledim ayni
  2. hunk33

MIUI 14 12t pro miui 14 14.0.2.0 guncellemesi

Yeni bir guncelleme daha geldi yukleyen varmi yenilikler eksikleri nedir 699 mblik
  3. hunk33

Çözüldü Youtube Telif Hak Talebi

Youtube telif hak talebi 3 diye biliyorum ve sayfa kapaniyormus benim youtube sayfamda bu zamana kadar 17 tane telif hakki yedim ama bise olmadi neden
  4. hunk33

Yardım 12t pro wifi hatasi yardim

Bu cift bantli ag ivmesi surekli kapaniyor neden
  5. hunk33

Sohbet Asus tuf gaming laptop yardim

Bende asus tuf gaming fx506lh- hn004 i5 Gtx1650 4gb ekran kartli windows 11 pro laptop var 7 kez kullanildi 16gb ram 144mhz ekran yenileme yaninda populer 40 oyunlu Segagate 5tb harici harddisk var Bunu Satacak olsam nekadar eder ? 14 veren oldu ? azmi
  6. hunk33

Yardım Xiaomi 12t pro Arama kaydı

12t pro konusmada gorusmeyi kaydet diyorum Bu arama kaydediliyor diye ses geliyor bunu karsi taraf duyuyormu ?
  7. hunk33

İddaa İçin Programdan Anlayan

Merhaba arkadaslar bu resimde gordugunuz uygulama Oran analiz Pro guncel degil ama hala aktif gun icinde baglanti yok hatalari verip gece 12 den sonra duzeliyor ama gecmis gunler gidiyor yaptigim analizlerimi gecmise dönul kontrol edemiyorum sahiplerine ulasma imkani yok bu uygulama cok guzel...
  8. hunk33

Sohbet Youtube Telif Hakkı Yardım

Merhabalar youtubeden kanalim abonesi 70 kisi falan zevkine videolar yukluyorum muzikden yada filmlerden telif yiyorum kanalim zaten para kazanamaz neden telif yiyor ayni videodan kesitleri bussuru insan paylasiyor telif yemiyor ben paylasinca telif yiyorum yardim edin
  9. hunk33

İnceleme Xiaomi 12t pro Mİ 14 GUNCELLEME CİKTİ

Xiaomi mi 14 güncellemesi cikti indirip kullanan varmi şuan yuklemedim hatalardan korktugum icin bilgi verirmisiniz
  10. hunk33

Sohbet Android Uygulama Satın Alma

Merhaba arkadaslar play storede bir uygulama var sahibi uzun zamandir guncelleme yapmiyor uzun sure guncelleme yapilmazsa play storeden kalkarmi ? Sahibine ulasamiyorum o uygulamayi klonliyabilirmiyim.yani tamamen kullanabilme gibi kaybetmek istemiyorum Uygulama guncel olmayinca istediklerimi...
  11. hunk33

Yardım Xiaomi 12T Pro kamera farkı ?

Beyler ilk resim xiaomi 12t pro 200mp ile cekildi diğeri ayni sekilde 50mp ile cekildi Hangisi daha iyi yardimci olurmusunuz 200 mp resimi yakinlastirma yaptigimda kotu gozukuyor 50mp de okadardegil
  12. hunk33

Yardım Xiaomi 12t pro 4K kamera hatasi

Merhaba arkadaslar lutfen yardim Xiaomi 12t pro kullanicisiyim sabit bir yeri 4 k 30 fps ile cekerken ışıkli cekiyor ayni sekilde 4k 60 fps yapinca goruntu karanlik oluyor sebebi nedir ?
  13. hunk33

Yardım Xiaomi 12t pro 4K kamera hatasi

Merhaba arkadaslar lutfen yardim Xiaomi 12t pro kullanicisiyim sabit bir yeri 4 k 30 fps ile cekerken ışıkli cekiyor ayni sekilde 4k 60 fps yapinca goruntu karanlik oluyor sebebi nedir ?
  14. hunk33

İnceleme Xiaomi 12t Pro kamera sorunu

12t pro aldım 1 hafta oldu 200 mp 50 mp 2 side kötü çekiyor s22 ultraya kıyasla neden böyle 200 mp çok kaliteli çekmesi lazım degilmi
  15. hunk33

Yardım Xiaomi mi 12t pro Varsayılan tarayıcı sorunu

Merhabalar Xiaomi 12t pro Varsayılan tarayıcı değişmiyor ayarları yapıyorum tekrar mi browser açılıyor ne yapabilirim
Üst Alt