Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
12t pro hyper os son güncelleme indirdikten sonra oyunlarin obb dosyalari siliniyor Kamera biraz bulanik Vpn uygulamalarin hicbirini acamiyorum baglan dedigimde hic yanit vermiyor telefonda virus uygulamasi yok sadece bu guncellemeden sonra oldu tekrar guncelledim ayni
Bende asus tuf gaming fx506lh- hn004 i5 Gtx1650 4gb ekran kartli windows 11 pro laptop var 7 kez kullanildi 16gb ram 144mhz ekran yenileme yaninda populer 40 oyunlu Segagate 5tb harici harddisk var Bunu Satacak olsam nekadar eder ?
14 veren oldu ? azmi
Merhaba arkadaslar bu resimde gordugunuz uygulama Oran analiz Pro guncel degil ama hala aktif gun icinde baglanti yok hatalari verip gece 12 den sonra duzeliyor ama gecmis gunler gidiyor yaptigim analizlerimi gecmise dönul kontrol edemiyorum sahiplerine ulasma imkani yok bu uygulama cok guzel...
Merhaba arkadaslar play storede bir uygulama var sahibi uzun zamandir guncelleme yapmiyor uzun sure guncelleme yapilmazsa play storeden kalkarmi ? Sahibine ulasamiyorum o uygulamayi klonliyabilirmiyim.yani tamamen kullanabilme gibi kaybetmek istemiyorum
Uygulama guncel olmayinca istediklerimi...
Beyler ilk resim xiaomi 12t pro 200mp ile cekildi diğeri ayni sekilde 50mp ile cekildi
Hangisi daha iyi yardimci olurmusunuz 200 mp resimi yakinlastirma yaptigimda kotu gozukuyor 50mp de okadardegil
Merhaba arkadaslar lutfen yardim
Xiaomi 12t pro kullanicisiyim sabit bir yeri 4 k 30 fps ile cekerken ışıkli cekiyor ayni sekilde 4k 60 fps yapinca goruntu karanlik oluyor sebebi nedir ?
Merhaba arkadaslar lutfen yardim
Xiaomi 12t pro kullanicisiyim sabit bir yeri 4 k 30 fps ile cekerken ışıkli cekiyor ayni sekilde 4k 60 fps yapinca goruntu karanlik oluyor sebebi nedir ?