Hungar kullanıcısının son içeriği

1. H

Soru mesaj ses seviyesi ayari

sadece mesaj ses seviyesini nasıl ayarlayabilirim? zil ses seviyesi yüksekte duruyor artarda mesaj gelince ses rahatsız ediyor.
  2. H

Yardım kişisel verilerin işlenmesi izni iptal etme

firmaların bunu kötüye kullandığını düşünüyorum. verdiğimiz izinleri nasıl iptal edebiliriz?
  3. H

İpucu Vodafone 800mhz şebeke sorunu yok tt'dan daha iyi çekiyor

türk telekomdan Vodafone a geçtim. 2 günde geçiş yapıldı. iki operatörün sinyal güçlerinin ekran görüntüsünü aldım ikisinin karşılaştırması : -turk telekomda şehir içi 3 diş şehir dışı 2 diş çekiyordu sinyal gücü 22 asu -Vodafone da 4 diş çekiyor sinyal gücü 37asu xiaomi mi note 3 kullanıcısı...
  4. H

Soru 6gb ram'e rağmen kasma sorunu (elder scrolls blade) s

elder scrolls sizde de kasıyor mu?
  5. H

Yardım faturasız internet paketi tavsiye

Türk Telekom 10gb paket kullanıyorum. yeterli gelmiyor. 20gb faturasız hangi operatör tavsiye edersiniz. hangi tarife ekonomiktir?
  6. H

Soru vodafone band 20 internet

Vodafone hatlı mi note 3 kullanıcısı arkadaşlar internet hızında sorun yaşıyor musunuz, şehirden uzaklaşınca şebeke gidiyor mu
  7. H

Yardım hergün güncelleme bildirimi. (xiaomiden soğudum)

miui 9.5.4 sürümü kullanıyorum. güncellemeleri kapatmıştım fakat hergün güncelleme bildirimi gelmeye başladı. bunu nasıl kapatabilirim? bu sorun yüzünden bir daha xiaomi almayı düşünmüyorum
  8. H

Yardım Takvim bildirim sesi değişmiyor?

Takvim sesi değiştiriyorum ama seçtiğim ses çalmıyor. Miui sürümü 9.1 Android sürümü 7.1
Üst Alt