hüküm kullanıcısının son içeriği

1. H

Soru Hızlı başlat

Arkadaşlar bu hızlı başlat karelerine niye ekleme çıkarma yapamıyorum önceden bu işe yarayan bir kare vardı basılı tutunca ekleme yapmamıza yarayan menü açılıyordu o tuş şimdi yok bilgisi olan varmı ...
  2. H

MIUI 11 Redmi Note 7 Xiaomi Eu (Android 9) Beta 9.12.12_Kararlı 11.0.4.0 Rom

CHANGELOG 9.11.14 Telefon Düzeltme - Bekletme süresinin, arama süresi yenileme durumuyla tutarsız olması sorununu düzeltin. Ekranı kilitle, durum çubuğu, bildirim çubuğu Onar - Karanlık modda durum çubuğu simgesinin renginin tutarsız olması sorunu düzeltildi. Düzeltme - Fix kilit ekranı canlı...
  3. H

Rom Redmi Note 7 Evolution X 4.7 Official Android 10 28.09.2020

yükledim ama hiçbir şekilde sesleri aktif edemedim zilsesi bildirim sesi vs ses yok açık gözüküyor ama çalmıyor farklı birşey yapmak gerekmi bilemedim ?
  4. H

Yardım Acil yardım edin telefoncu bile yapamıyor ne yapcam bilmiyorum

mi: hesabından çıkmadığın için telefonu aktif edilmiyor..garanti değildr isanırım evira kernel yüklediğine göre ozaman recwry moduna alıp wipe değilde format seçeneğini seçip yes diyecen formatlıyacan ondan sonra kurulum yapacan böylece Mİ hesabını silmiş olucan kurulum bundan sonra yapabilirsin..
  5. H

Recovery [Pie] Redmi Note 7 - Twrp 3.3.1-1031 Tek Tuş Yükleme Aracı

2019.10.31 güncelleme içeriği: 1. İmza önyükleme işlevini kaldırın ve TWRP işleviyle değiştirin, ikisi de twrp'nin üzerine yazılmasını engelleyebilir. 2. f2fs dosya sistemini desteklemek için üçüncü taraf bir çekirdek kullanın 3. Dahili magisk20.0'ı yükseltin. 4. Diğer fonksiyonların ayarlanması...
  6. H

Yardım Pil yüzdelik gösterme sorunu

Çentik kapatılınca yanında düzgün oluyor başka yok bende baktım ama başka çareyok .ben de şimdi pil widgeti olan bir uygulama kulanıyorum .
  7. H

Uygulama Redmi note 7 Uygulamar

Ayarlar kısmında onun ayarı vardı nersiydi bilmiyorum ama kurcalarsan bulursun .osorundeğil ayarı kurcalanmış düzeltilir bir durum ayarları araştır oralarda bir yerdeydi..
  8. H

Çözüldü eu rom yükledim şifre istiyor yardm

Bende ilk twrp root yaptığımda aynı sorunla karşılaşmıştım .Twrp .girip sadece format seçeneğini yapınca yeni den rom yükledikten sonra bu sorun kalkmıştı.format yerine yes yazıp öyle tekrar rom yükleyin.tabi harici hafıza kartı varsa daha kolay.yoksa bilgisayardan atıcan romu..telefona.
  9. H

Yardım Note 7 bootloader kilidi açtıktan sonra androıdi başlatmak için şifre girin diyor

Evet Twrp de( Format) seçip yapınca oldu sağolasın :)
  10. H

Yardım Note 7 bootloader kilidi açtıktan sonra androıdi başlatmak için şifre girin diyor

Mİ hesap şifresini Vala giriyorum aklıma gelen şifreleri hepsini değişen birşey yok ..bootloader kilidi açılış konularında böyle bir açıklamada yok açana kadar ondan sonrası bu başıma geldi. 1571459888 açılışta ilk ekran olarak çıkıyor, her şifreyi denedim biraz şifreyi girdikten sonra biraz...
  11. H

Note 7 bootloader kilidi açtıktan sonra, Androıdi başlatmak için şifre girin diyor..NEŞİFRESİ BEN ŞİFRE FİLAN GİRMEDİM .bootloader sorunsuz oldu ama TWRP kurdum 2,3 rom denedim ilk açılışta.bu resim deki gibi ekran çıkıyor geçemiyorum anlayan arkadaşlar yardım ederse çok makbule geçer ..
  12. H

MIUI 6 Port for Nexus 4 [5.4.26] yükledim ama masa ustune widget

neyi nasıl yaptım?
  13. H

SAĞOLASIN bugun tekrar yukleyip biraz dağa kurcaladım..BİLEN İÇİN KOLAY OLABİLİR AMA BİLMEYEN İÇİN BAYA KARIŞIK BİR AYAR  VS YAPMIŞLAR ONDAN ZORLANDIM ŞU AN AYARLARI BULUP YAPTIM..ROOT OLAYI ŞUAN ROTLU SUPERSU YÜLEDİM.. (HellsCore U2D) YÜKLEYİCİYİ GOOGLE PLAYDEN İNDİRİP..Hellscore Kernel...
  14. H

TABİKİ .XDA Developers TE KONUSU VAR..http://forum.xda-developers.com/nexus-4/development/rom-miui-v5-miui-com-t2477826
  15. H

MIUI 6 Port for Nexus 4  V6 [5.4.26] yükledim  NEXUS 4  telefonuma ama masa ustune widget koyamıyorum nasıl oluyor..Nova Launcher VS ANA EKRAN OLARAK AYARLAYAMADIM  YOKSA KALDIRILDIMI BU İKİSİNİ AÇIKLAYACAK VARMI TEŞEKÜRLER..
Üst Alt