hukukcu076 kullanıcısının son içeriği

1. H

Uygulama Hızlı Adb Kurulumu V.1.4.3

arkadaşlar merhaba cihazı fastboot modunda bağlayıp adb açınca aşağıdaki gibi sorunla karşılaşıyorum. bu hatayı nasıl çözebilirim.
  2. H

Rehber Hyperos Bootloader Kilidi Açma 14T Pro

denedim yine olmuyor. mi unlock programında aynı hatayı veriyor.
  3. H

eşleştirdim. ama her defasında burası ilk haline gönüyor
  4. H

hayır bu şekilde işlem yapıyorum fotolardaki gibi sonda mi unlock hata veriyor
  5. H

ben o izni aldıktan 72 saat sonra denedim yine açamadım
  6. H

Ben ekran kaydı olarak aşağıdaki gibi etkinleştiriyorum. Ancak miunlock programında resmini attığım şekilde hata veriyor. Yardımcı olabilecek biri var mı?
  7. H

Rom 14T Pro BL Kilit Açma TR Romdan Globale Geçiş

2085 günlük kullanıcıyım. Halen açılması için gereken izin ve süreyi vermedi 😅 hayırlısı deneyeceğiz srtık
  8. H

Rom 14T Pro BL Kilit Açma TR Romdan Globale Geçiş

bl kilidini nasıl açtınız
  9. H

Rehber Persist Nasıl Yüklenir? (Sensörler, Wifi/Bluetooth, Parmak İzi Okuyucusu vs. sorunu çözümü)

Merhabalar, a yolunu denerken böyle bir hata alıyorum FAILED (remote: Partition is write protected)
  10. H

Rom Xiaomi Mi11 Ultra - XiaomiEu Android 13 MIUI 14

evet dediğiniz gibi gözüküyor. twrp ile yükleyeyim dedim twrp açılınca ekran kilitli gibi hiç işlemiyor. yenisini yükleyeyim dedim twrpnin bulamadım. tek tuşla yükleme yazılımı ile yükleyeceğim için img dosyasını bulamadım. indirdiğim rom xiaomi.eu sitesinden tek tıkla yükleme komutu yok.
  11. H

rom yüklemek için toplu iş dosyalarını açıyorum ancak bir tuşa basınca ekran kapanıyor yükleme yapmıyor bunu nasıl halledebilieiz
  12. H

Recovery Mi 11 Ultra (Pro) TWRP 3.5.1 - v21.5.9 Tek Tuş Yükleme Aracı

arkadaşlar bu twrpyi yükledim ancak hem çince hem de dokunmatik çalışmıyor.
  13. H

arkadaşlar bu romda çağrı uygulaması google mı xiaomi mi?
  14. H

Recovery [OFFICIAL][3.5.2 V1.1][apollo]TWRP for Mi 10T/Mi 10T Pro/Redmi K30S Ultra [0 MB FİX]

Bu twrp mi 10t pro miui 13 android 12 de sorunsuz çalışıyor mu? Endonezya romu yüklü
Üst Alt