hukukcu076 kullanıcısının son içeriği

1. H

Yardım Redmi note 9 pro unlock hatası

Arkadaşlar merhaba Unlock işlemi yaparken bu hatayı alıyorum. Çözümü konusunda yardımcı olabilecek var mı?
  2. H

Rom Mi Max 2 MIUI10 Rom GREESHAN Global Beta 9.4.11

Bu rom inmiyor. mirrorlar sıkıntılı sanırım
  3. H

üstat flash tool ile telefon bağlanıyor ancak "can not find file flash_all.bat" uyarısı veriyor twrp nasıl güncelleyecem?
  4. H

arkadaşlar malesef olmuyor en başından yaptıklarım şu. bootloader kilidini açtım. twrp yi yükledim. bu greeshan romun yüklerken telefon bahsettiğim şekilde kaldı. ses açma+güç tuşu ile twrp açılıyor versiyonu 3.3.0.0... ses kısma+güç tuşu ile fastboot modu da açılıyor. twrp ile wipe kısmından...
  5. H

kardeşim olmadı sanırım. sen cevap verdiğinden beri açık. ve dediğim ekran değişiminde herhangi bir şey olmadı. twrpden sonra supersu yapmamız mı gerekiyor. gerekiyorsa hata ayıklama modunda başlatamıyorum ondan olabilir mi?
  6. H

pwki üstat imza kontrolümü ne diyor romu seçtiğimde onları da işaretliyor muyuz bu işlemlerden sonra açılışı uzun sürüyor mu?
  7. H

üstat bu romu yüklüyordum twrp yüklü şu anda ordan global eu romunu yüklemeye çalıştım. ancak açılmıyor. şarja taktım ışığı yanıyor mesela ama açılırken yine aynı siyah ekran ortada mi yazısı altta unlocked ve açık kilit simgesi hala duruyor
  8. H

üstat bootloader kilidini açtım twrp yükledim ancak telefon tekrar açılınca siyah ekranda mı yazısı altta da unlocked yazılı şekilde kalıyor.
  9. H

arkadaşlar acemisiyim bu işin telefon sanırım brick oldu. tekrar nasıl çalıştırabilirim. ikinci el aldım yedek falan almamıştım. sıfırlayıp yapmaya çalıştım sanırım olmadı
Üst Alt