Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar malesef olmuyor en başından yaptıklarım şu. bootloader kilidini açtım. twrp yi yükledim. bu greeshan romun yüklerken telefon bahsettiğim şekilde kaldı. ses açma+güç tuşu ile twrp açılıyor versiyonu 3.3.0.0... ses kısma+güç tuşu ile fastboot modu da açılıyor. twrp ile wipe kısmından...
kardeşim olmadı sanırım. sen cevap verdiğinden beri açık. ve dediğim ekran değişiminde herhangi bir şey olmadı. twrpden sonra supersu yapmamız mı gerekiyor. gerekiyorsa hata ayıklama modunda başlatamıyorum ondan olabilir mi?
üstat bu romu yüklüyordum twrp yüklü şu anda ordan global eu romunu yüklemeye çalıştım. ancak açılmıyor. şarja taktım ışığı yanıyor mesela ama açılırken yine aynı siyah ekran ortada mi yazısı altta unlocked ve açık kilit simgesi hala duruyor
arkadaşlar acemisiyim bu işin telefon sanırım brick oldu. tekrar nasıl çalıştırabilirim. ikinci el aldım yedek falan almamıştım. sıfırlayıp yapmaya çalıştım sanırım olmadı