hubble kullanıcısının son içeriği

1. H

Soru orange fox rom yükleyememe

hocam yanlış bilmiyorsam custom rom kullanıyorum kullandığım rom bu xiaomi.eu_multi_MINote10LITE_V12.5.3.0.RFNMIXM_v12-11.zip
  2. H

hocam tekrar indirip yükledim hatta iki farklı rom kurdum ama hala hata veriyor
  3. H

evet bu şekilde ama rom u kaydırdıktan sonra failed yazıyor
  4. H

orange fox üzerinden iki farklı 12.5.3.0 rom denedim ama ikisi de kurulmadı. Eski yüklediğim rom ile aynı sitedeki rom u yükledim ama hala 12.0.3 sürümde. bunu nasıl çözebilirim?
  5. H

Rom Mi Note 10 Lite Xiaomi.Eu Stabil V12.1.4.0.RFNMIXM A11

haklısınız hocam ben global olduğunu görmemişim teşekkürler ben 12.0.3 e geri döneyim :)
  6. H

hocam peki siz ne önerirsiniz? MIUI 12 - Mi Note 10 Lite - EEA Avrupa Kararlı Rom V12.1.1.0.RFNEUXM İndirme Bağlantıları bu linkteki rom u denicektim ama denemeyeyim mi? 12.0.3 mü indireyim?
  7. H

ben de bu linkteki rom u kurdum ama rom çok hatalı. İlk başlarda gayet iyiydi akıcıydı ama sonra kasmalar olmaya başladı en son da uygulamalardan atmaya başladı bu rom u kurmanızı önermem farklı bir EU 12.1.1 kurun.
  8. H

Yardım Güncelleme sonrası twrp girmeme

Ses arttırma ve güç tuşuna basıyorum ama yine de fastboot ekranına atıyor. Teşekkürler dediklerinizi deneyeceğim
  9. H

Yardım Güncelleme sonrası twrp girmeme

Telefonumu dün gece 12.0.3 ten 12.1.1 e güncelledim fakat tekrar twrp ye girmek istediğimde fastboot ekranına atıyor. Açılan konulardan vbmeta yı denedim olmadı yeni twrp kurmak istedim onlar da olmadı hiçbir şekilde twrp ekranına giremiyorum. Çok önemli değil telefonu normal kullanabiliyorum...
Üst Alt