Huakin kullanıcısının son içeriği

1. H

Yardım Not8 pro gelen arama

Gelen aramaları ekran nasıl kaplarım son güncellemede ekranın üstünde görünüyor
  2. H

Yardım Mesaj gitmeme yardım

Mesaj gönderemiyorum bazende gelmiyor bu olay 3 gün önce başladı bu sorun ne yapabilirim
  3. H

Yardım Ekran yazı sorunu

Arkadaşlar 4 güdür ekrana çıktıgım sitelerden ve uygulamalardan bu yazı geliyor ve kaliyor bunu nasil iptal etmemiz gerekiyor bilen varmi
  4. H

Yardım Retmi 8 pro arama

Arkadaşlar rehberde kişiyi bulup arama tuşuna bastıgımda ekran kapanıyor yan taraftaki acma kapama tuşundan açıyorum ve telefon geldiginde veya aradıgimda kulagima göturdugumde ekran açiliyor ya kulaklarim veya yüzum temas ettiginde ya sesi kesiyor yada beklemeye aliyor veya telefonu kapatıyor...
  5. H

Soru Kulaklık alanını kapatmayın nereden kapatılır

Arkadaşlar bu nasıl kapaniyor eskiden biliyordum.yeni güncelleme ile geldi sinir bozucu bir şey
  6. H

Yardım Mesajla gelen adres acma sorunu

Mesaj geldiginde internet adresine tikladigimda acmiyor normalde eskiden aciyordu
  7. H

Sohbet Whapsapp silinen yaziları gorme

Xiomi retmi not8 pro kullaniyorum whatsapp silinen kaldirilan yazi ve fotograflari gormek istiyorum notification log yükledim ama çalişmadi bende sizin bana onereceginiz program varmi
  8. H

Sohbet Yeni telefon

Telefonu yeni aldın miden mi ye telefonumu en iyi hangi program yapar
  9. H

Sohbet Mi Max 2 tv görüntüleme

Mi Max 2 cep telefonum var youtube kanalinda video izledigimde tv yansiyor ama uygulamadan maç görüntüsü yansıtmak istiyorum ama bağlanmıyor bana yardımcı olurmusunuz
Üst Alt