hu5154 kullanıcısının son içeriği

1. H

Soru Note 8 pro almak istiyorum yardım

full hd pubg maç atıyorum 1 maç 25-30 dk sürüyor %4 - %5 falan gidiyor... şarjı çok güzel. kamera iyi fakat resim kalitesi o kadar iyi değil. elini hafif titretsen kalite bozuluyor bilmiyorum bende mi öyle oluyor. oyun performansı çok iyi hiç bir oyunda daha kasma donma veya uyumsuzluk sorunu...
  2. H

Soru chrome için ek özellik indiriliyor...

oyuna her girişimde yukarıda bildirim geliyor chrome için ek özellik indiriliyor diye gitmiyor ve hiç bir şey indirmiyor ne ki bu?...
  3. H

Soru Yurtdışı Note 8 Pro

300-400 tl daha ver kayıtlı garantili al paşa paşa kullan... zaten 1650 tl yi gözden çıkarmışsın...
  4. H

Çözüldü xiaomi redmi note8 pro garanti.

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz. ............... IMEI numaralı ürününüzün teknik servis hizmeti verilen modeller arasında olduğunu belirtmek isteriz. Bilgi almak için 0212 359 0 359 numaralı Çağrı Merkezimizden destek alabilirsiniz. Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz...
  5. H

Soru Kameranın yanındaki nedir?

bende yok o seyden... bildirim led i değil. bildirim ledi kameranın tam üzerinde... edit : varmış pardon ekran koruyucudan göremedim...
  6. H

biraz pahalı evet ama çokta önemsemedim o kadar... bu civarlardaydı hep... 2400-2600 tl arası...telefon bayilerinde... internet sitelerinde tabikide daha ucuz olanları var... benim baktığım bir çok bayide fiyatlar böyleydi... çokta önemsemedim 200-300 tl' yi... internetten alıp kargo beklemek...
  7. H

Ana Başlık Redmi Note 8 Pro - Ana Konu ve İnceleme

telefonu dün aldım, efsane... tek sevmediğim yanı plastik kasası... ön ve arka gorilla glass 5 çok iyi fakat kasası plastik... kasasıda metal olsa imiş tam premium hissi verecek...
  8. H

ordaki çalışan kendisi gösterdi sorgulattı aradı... zaten garantisi olmayan ürüne ben fatura kesip satamam dedi... kendim mail atmadım... 1575053875 evet haklısınız...
  9. H

çok teşekkürler sağolun... GCAM falan kursam garantisi gider mi???
  10. H

teşekkürler yorumunuz için... aldığım yere gittim bu gün telefon genpa garantiliymiş... ayrıca garanti için fatura yeterlidir dedi oradaki çalışan... garanti belgeleri falan genelde çöpe gidiyor dedi arkadaş... garanti belgesi kağıdının olmasının bir önemi yok dedi... fatura yeterlidir dedi...
  11. H

bu arada genpa sitesinden imei ile sorgulama yaptım "cihaz genpa satışlı değildir." yazıyor... 1574984267 xiaomi Türkiye garanti sorgulama yapılabilen site var mı??? kutuda herhangi bir teknik servis ismi yazılı bir belge yok... 1574985527 çoğu yerde fatura, garanti belgesi yerine geçmez...
  12. H

o yüzden değil ileride sorun çıktığında garanti servisi olarak nereye göndereceğiz... onu anlayamadım... yani muhattabımız kim...
  13. H

evet faturası verildi kutunun içerisinde duruyor... sadece garanti belgeleri yok ve kutunun üzerinde de garanti ile ilgili herhangi bir etiket yok... fiyatı 2550 tl idi... o yüzden garantisiz olacağını düşünmedim hiç... kutuyu da zaten akşam eve gelince açtım... çalışıyordum o anda... kutudaki...
  14. H

kutusu bu şekilde yan tarafında sadece imei numaraları falan yazıyor garanti ile ilgili bir etiket falan yok... 1574982944 bu civarlardaydı 2300-2600' tl arası... benim için önemli olan şuan garanti sorunu... çünkü garanti ile ilgili bir belge çıkmadı kutudan yada oradaki çalışan kişi telefonun...
  15. H

cevabınız için teşekkürler, kutunun üzerinde garanti ile ilgili herhangi birşey yazmıyor... faturası var... telefon ve kutusu orjinal tüm özellikleri ve bilgileri doğru sadece garanti ile ilgili birşey yazmıyor... kutu üzerinde sadece imei numaraları, marka, model hafıza ve renk bilgileri...
Üst Alt