HTech9 kullanıcısının son içeriği

1. H

Rom Her şeyi sıfırlamak istiyorum

Arkadaşlar merhaba, xiamio mi note 10 lite telefonum var.Rom kurulu Twrp kurulu Bootloader açık bunların hepsini kapatmak sıfırlamak silmek istiyorum.Bana yol gösterecek var mıdır nasıl yapacağıma dair ?
  2. H

Rom Revos romdan pixel roma nasıl geçiş yapabilirim ?

Arkadaşlar revos rom kullanmaktayım ve Rom - Redmi Note 7 Pixel Experience Android 10 (Offical) 12.04.2020 burada ki linkteki roma geçiş yapmak istiyorum ama neler yapacağımı tam bilmiyorum yardıma ihtiyacım var
  3. H

Yardım Rom değişimi

Arkadaşlar redmi note 7 de miui 11.2 eu 20.3.12 romu kullanmaktayım romu değiştirmeyi düşünüyorum revos çok övüldü ama redmi note 7 için forumda linkini bulamadım bu romun linkini atabilir misiniz Bir de bu roma geçmek için ek olarak önceden yüklemem gereken bir şey var mıdır ? Teşekkürler...
  4. H

Yardım Rom değişimi

Arkadaşlar piksel experience kullanıyordum güncellerken sıkıntı çıktı telefonda google logosunda kaldı bende format data yaptım şuanda sistemde hiçbirşey yüklü değil bende eu rom indirdim beta son sürüm ama android 10 muş bu direk romu flashlasam olur mu yoksa öncesinde başka birşey yüklemem...
  5. H

Rom xiamio redmi note 7 custom rom tavsiyesi

Ziamio redmi note 7 için kullandığınız veya önereceğiniz custom romlar hangileridir ? Teşekkürler.
  6. H

Yardım Xiamio redmi note 7 twrp ye girerken şifre istiyor

Arkadaşlar bu sorunum önceden yoktu magiski twrp üzerinden güncelleyeyim derken şifre istedi geri tuşuna bastım twrpnin içine girdim bu seferde telefonun depolama alanı gözükmedi ayrıca telefonumu sıfırlamak ve yeni rom kurmak istiyorum bunun için birebir özelden yardımcı olabilecek var mıdır ...
Üst Alt