Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar. daha önceden türktelekom 24 mbit hızından internet paketi kullanıyordum ve xiaominin sinyal yakınlaştırıcısının pro modelini sorunsuz 1-2 mbit kayıplar ile 23-24mbit hzılarından kullanabiliyordum. hafta başında taahhüt yenilerek 50 mbit paket hızına geçtim. ana modemim 47-48 mbit...
Merhaba. Konu doğru yerde mi bilmiyorum ama mi cihazı ile ilgili bir sorunum var.
Mi akıllı priz satın aldım. Ürün global ve mi home ile başarılı bir kurulum yapıyorum. 1 hafta içerisinde cihazın internet bağlantısı kopuyor ve offline olarak gözüküyor. En son sürüm yazılım yüklü (1.3.9_0005)...
Merhaba. Hepsiburada üzerinden Xiaomi Mijia Smart Home IP Kamera 130 Derece Kızılötesi Gece Görüşlü HD 1080p kamerasını satın aldım. Satıcı Hepsiburada. Ürünü hem Çin hemde Türkiye lokasyonunda kurmama ve güncellememe rağmen resimdeki gibi önrneğin menüsünde ayarlar kısmına gideceğim zaman...