Hsynh kullanıcısının son içeriği

1. H

Soru Miu 14 arama kaydedici

Merhaba miu 14 arama kaydedici var konusma sırasında basınca aramayı kaydediyor diyor ama kayıtları bulamadım nerede tutuyor. Ses kaydecinin içi boş
  2. H

Yardım poco X3 pro miui 14 güncelleme sonrası görüşme sırasında kapanma

poco X3 pro miui 14 güncelleme sonrası görüşme sırasında kapanmaya başladı. Volte açıkken görüme sırasında hareket edersem arama kendiliğinden kapanıyor ama volte kapatılınca bu hatayı yapmıyor.Bu soru yaşayan ve ya neden olduğunu bilen var mı ? Arkadaşlar..
  3. H

Yardım X3 pro Güncelleme sonrası arama problemi

X3 pro güncelleme sonrası arama sırasında hareket edersem hat kesiliyor bu sorunu yaşayan varmı arkadaşlar?
  4. H

Yardım Mi11t imei atilmis tel çökmesi

Ardaslar imei atılmış mi 11t telefonum guncelleme yaptigimda acilmadi bende internetten yeni rom 13.3 indirdim mi tol programı ile kurdum ama kurarken temiz kurulum degilde bootloader kilitle ve kur secilymis kurulum tamamlandi ama tel acilir acilmaz direk fastboot ekrani geliyor ve görüntüsü...
  5. H

Soru X3 pro uygulamalari gec acma

Son yazilimdan sonra bağzı uygulamalar geç açılıyor bu sorunu yaşayan veya çözüm bulan varmı arkadaşlar telefon x3pro 8/256 ve orjinal garantili
  6. H

Yardım Mı A3 loss paket sorunu

Wi-fi den internete bağlandığında loss paket %10gibi çıkıyor bu yüzden de oyunlarda atlama sorunları oluyor bu sorunu yaşayan yada çözüm bulan yardımcı olursa sevinirim
  7. H

Arama kaydedici

mi a3 cihazıma arama kaydedici program olarak ne kullanabilirim. True phone kullanıyordum android 11 gelince kayıt yapmamaya başladı. Arama kaydeden ve android 11 çalışan bir program öneriniz varmı?
  8. H

Soru arama kaydedici?

Çalışan bir arama kaydedici varmı arkadaşlar?
  9. H

Soru Redmi 8

Telefonu yeni aldim ahize den aramalarda karşı tarafin sesi gelmiyor kulaklik takınca geliyor acaba sorun nedir ayarla felan çözülebilir mi yoksa garantiye mi gönderelim
  10. H

Soru Mı A3 garanti

Cihazım güncelleme sonrasında açılmadı garantiye göndereceğim Xiaomi tr garantili yazıyor faturada ama kutu içinde GENPA yetkili servisler diye kağıt çıktı servis için GENPA mi evefone mi göndereceğim? Evefone göndersem bakarlarmi?
  11. H

Yardım Güncelleme

Temmuzda 1.4gb yeni guncelleme geldi bu güncelleme sonrasi mi telcel diye uygulama gelmiş ve sürekli izin istiyor ayrıca başka uygulamalarda eklenmiş bunlar hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar?
  12. H

Yardım Batarya sorunu

Arkadaşlar şarj çok çabuk bitmeye başladı bu Haziran güncellemesi ile fişten çekiyorum hemen iniyor 98 97 telefonda sadece internet face whatsap kullanıyorum
  13. H

Soru Android 10 nisan guncellesi

Şubatta android 10 a guncelllemististim tekrar 1.33 GB link android güncellemesi geldi yükleyen varmı arkadaşlar
  14. H

Soru Mi A1 ekran

Özel servislerin orjinal diye verdikleri ekranlar ozaman yan sanayii ürünü öylemi
  15. H

Soru Mi A1 ekran

Telefonumun ekranı kırıldı ekranı orjinal olarak nerede yaptirabilirim? Bağzılari servis harici orjinal ekran bulamassin diyorlar ekranı orjinal olarak nerede yaptirabilirim önericeginiz bir yer var mı?
Üst Alt