Hsynh kullanıcısının son içeriği

1. H

Soru Miu 14 arama kaydedici

Miu uygulamasinda nasil kaydediyorsunuz hangi uygulamayı yüklemek gerekiyor
  2. H

Çağrı geçmişinde dinleme yeri yok sesi kaydettigini gösteriyor ama cagri ayarlarindada kaydetme yeri yok görünmüyor sadece kayıtları sil var 1680592841 Çağrı geçmişinde dinleme yeri yok sesi kaydettigini gösteriyor ama cagri ayarlarindada kaydetme yeri yok görünmüyor sadece kayıtları sil var
  3. H

Merhaba miu 14 arama kaydedici var konusma sırasında basınca aramayı kaydediyor diyor ama kayıtları bulamadım nerede tutuyor. Ses kaydecinin içi boş
  4. H

Yardım poco X3 pro miui 14 güncelleme sonrası görüşme sırasında kapanma

Peki böyle kullansam yeni guncelleme gelince duzelirmi acaba
  5. H

Yardım poco X3 pro miui 14 güncelleme sonrası görüşme sırasında kapanma

poco X3 pro miui 14 güncelleme sonrası görüşme sırasında kapanmaya başladı. Volte açıkken görüme sırasında hareket edersem arama kendiliğinden kapanıyor ama volte kapatılınca bu hatayı yapmıyor.Bu soru yaşayan ve ya neden olduğunu bilen var mı ? Arkadaşlar..
  6. H

Yardım X3 pro Güncelleme sonrası arama problemi

sorun volte açıkken oluyor kapatınca problem çıkmıyor bu başına gelen varmı arkadaşlar nasıl çözeceğiz yada bu hatayı bildireceğimiz bir yer varmı
  7. H

Yardım X3 pro Güncelleme sonrası arama problemi

X3 pro güncelleme sonrası arama sırasında hareket edersem hat kesiliyor bu sorunu yaşayan varmı arkadaşlar?
  8. H

Yardım Mi11t imei atilmis tel çökmesi

Telefon programla birbirbirine bağlanmıyor program hata veriyor
  9. H

Sure beklemeden derken belli bir sure bekleyince açılıyor mu kilit
  10. H

Ardaslar imei atılmış mi 11t telefonum guncelleme yaptigimda acilmadi bende internetten yeni rom 13.3 indirdim mi tol programı ile kurdum ama kurarken temiz kurulum degilde bootloader kilitle ve kur secilymis kurulum tamamlandi ama tel acilir acilmaz direk fastboot ekrani geliyor ve görüntüsü...
  11. H

Soru X3 pro uygulamalari gec acma

Haklısın herhalde ondan kaynaklanıyor
  12. H

Soru X3 pro uygulamalari gec acma

Turktelekom
Üst Alt