Hsyncolk kullanıcısının son içeriği

1. Hsyncolk

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

Ne kadar hocam bilgi verebilir misiniz
  2. Hsyncolk

Hocam imei atılmış 11t var. miui 13.02 yüklü. güncelleme fln almıyor. miui ve android sürümü güncelleyebilir miyiz?
  3. Hsyncolk

Haber Xiaomi 11T için eu rom testleri!

6 ay kadar önce ben de imei kayıtlı almıştım. miui 13.02 kurulu. sürüm yükseltmeli miyim. bu romlar daha mı iyi hem performans hem kullanılabilirlik açısından.
  4. Hsyncolk

yani hiç yapılamaz mı imei gitmesi önemli değil tekrardan imei attırırım. yapmayın dediniz ama açabilir misiniz
  5. Hsyncolk

Merhaba. 11T 128gb modeli var. yaklaşık 6 ay önce almıştım. çift sim imeili. miui 13.02 yüklü. güncelleme yapmak istiyorum ama telefonu aldığım kişi güncelleme yapma demişti. ki zaten güncelleme kontrol et dediğimde ağ bağlantısı hatası veriyor. güncelleme yapılabilir mi? telefonu sıfırlasam...
  6. Hsyncolk

Rom Xiaomi 11T Türkiye Kararlı Miui14 Android 13 V14.0.1.0.TKWTRXM İndirme Bağlantısı

Merhaba daha önce hiç bu işlere girmedim ama teknoloji konusunda sıkıntım yok tarifleri uygulayıp yapabileceğime inanıyorum. Pc de çok rahat temiz program yükleyip format atabiliyorum diyim. Gel gelelim benim cihazım 11 T ama çift sim imei çakılı. Bu bahsettiğiniz güncellemeleri yapabilir miyim?
Üst Alt