Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam 2 yıldır telefonumu sorunsuz kullanıyordum (Mi 11 Lite 4g) yurt dışı cihaz ve imei rep. yapılmışı, ara sıra mor çekim ve AI modunda donma olsa da sıkıntı yoktu. üç gün önce hiç bir donanımsal müdahale (düşme vs) olmamasına rağmen kamera çalışmamaya başladı. kamerayı açınca fotoğraf video...
Arkadaşlar merhaba elimde bi redmi note 10 s var. imei atıldı buna. geçen haftaya kadar turkcell operatörünü kullanıyordum. telefonda mobil internetten internet dolaşımı yapmama rağmen arayanlar bana telefonun kapalı diyorlardı. bende arama yaparken çalma sesini duymuyordum turk telekoma geçtim...
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır redmi note 8 kullanıyorum aldığım zamanda düşüktü ama şu sıralar artık telefonu beynime sokuyorum karşıda kini duymak için... Bir kaç defa iğneyle falan temizlik yaptım biraz arttı gibi ancak bu donanımsal yada yazılımsal bi sorun olabilir mi ahize sesini...
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır redmi note 8 kullanıyorum aldığım zamanda düşüktü ama şu sıralar artık telefonu beynime sokuyorum karşıda kini duymak için... Bir kaç defa iğneyle falan temizlik yaptım biraz arttı gibi ancak bu donanımsal yada yazılımsal bi sorun olabilir mi ahize sesini...
Arkadaşlar telefonumda google play'den indirdiğim whatsapp businessvardı ama bu forumda bir mod buldum önce bir emulatörde denedim istediğim özelliklere sahip ve çalışıyordu. sonra telefonuma apk yi attım. bilinmeyen kaynaklar açık geliştirici seçenekleri açık olmasına rağmen apkye tklayınca...