hsntat2 kullanıcısının son içeriği

1. hsntat2

Yardım Note 12 Pro Bootloader Kilidini Açamıyorum.

Hocalarım merhaba, ruby kullanıcısıyım ve fake rom yüklü şuan. Ben romu değiştirmek için bootloader kildini açmak istedim fakat açamıyorum. Sürekli cihaz aktive edilmedi tekrar ekleyin diyip duruyor. Cihazdan hesabı silip tekrar ekledim yine aynı sorun var. MiUnlock sürümünü değiştirdim yine...
  2. hsntat2

Yardım Ekran Hz sorunu

Hocalarım merhaba, son 1 ay içinde 7-8 rom değiştirmek zorunda kaldığım ama çözüm bulamadığım bir durum var ortada, ne yaparsam yapayım 144-120-90Hz değerlerini sabitlemiyor ve sürekli 60hz'e düşüyor... Şuan mmx 13.0.7 kullanıyorum, öncesinde aosp kurulu idi, sorun yine aynıydı... Var mı...
  3. hsntat2

Soru Aosp Rom Hk.

Merhaba arkadaşlar, 10T'yi alalı biraz zaman geçti, şu ana kadar en sorunsuz mmx sürümlerini kullandım ama sarmıyor artık, pixel A12 yükledim ama şarj ile başa çıkamadım... 1.5 - 2 saat ekran süresi aldım 1 hafta boyunca.... Mecburen yine mmx sürümlerine geçtim. Bana şarjı iyi giden stabil bir...
  4. hsntat2

Soru Yeni Telefon 10T

Hocalarım merhaba, 9T Pro dan ekran kırılması muhabbeti üzerinden bu cihaza geçtim, aldığımda Taiwan rom ile geldi cihaz(2.el) şuan miui son sürüm Taiwan romu kurulu ama pil berbat. Sizlerden ricam Aosp veyahut MIUI Pil + Stabilite ağırlıklı bir rom tavsiyesinde bulunabilir misiniz? 3-4 günde...
  5. hsntat2

Çözüldü Kullanıcı adı Hk.

Merhaba, son zamanlarda aktifim ama üyeliğim hayli eski. Maalesef durumu yeni farkettim ve bayağı takıldım, tüm platformlarda kullanıcı ismi olarak "hsntat2" kullanıyorum. Burada harf hatası yapmışım maalesef, düzeltebilir miyiz? Ve son olarak 2018 kayıtlı üyede neden yeni üye yazıyor :$...
Üst Alt