hsnstr5353 kullanıcısının son içeriği

1. H

Soru LG G7 ThinQ Bootloader Nasıl Açılır ?

Selamlar LG G7 ThinQ Bootloader Kilidini Nasıl Açabilirim ?
  2. H

Soru Xiaomi 11T İçin EU Rom Çıktımı ?

Soru Başlıkta Hocalar Çıktımı ?
  3. H

Soru Lensun kaplama yaptırmaya değermi ?

Selamlar 11T'mi arka ön yan var ise yan lensun kaplama yaptırmayı düşünüyorum değermi kılıfsız kullanırsam kaplattiktan sonra korurmu cihazı ?
  4. H

Soru Fiber altyapi icin nerelere basvurabilirim ?

Selamlar dilekce vericem bugun acik kapiya sikayet ettim cimer ulastirma altyapi bakanligina orada btk baskanligina yonlerdirdi bende btkdan sikayet ettim baska bir yer varmi
  5. H

Soru En özellikli MIUI sürümü hangisi (eea-global) vs

Soru başlıkta hocalar
  6. H

Çözüldü Sürekli rom değiştirmek sorun yaratırmı ?

Selamlar Xiaomi 11T Kullanıyorum Y.D bir cihaz ve 2-3 gunde bir farkli bolge romlarina geciyorum mi flash ile endonezya-turkiye-rusya vs bu cihazima zarar verirmi her romdada active etmemi istiyor cihazi bu sorun yaratirmi? birde hocalar edl mode nedir
  7. H

Soru Xiaomi 11T Miui 14.0.3.0 Güncellemesinde Ne Değişti ?

Selamlar bir hevesle bu güncellemeyi yaptım miui 14 sunduklarını merak ederek ama android 13 dışında hiçbirşey değişmedi sizdede böylemi fastboot olarak bir daha yüklesem değişiklik olurmu cihazda.
  8. H

Soru Xiaomi 11T'ye Ne Zaman MİUİ 14 Güncellemesi Gelir ?

Xiaomi 11T'ye Ne Zaman MİUİ 14 Güncellemesi Gelir ?
  9. H

Yardım Xiaomi 11T (agate) Şarjı Çok Hızlı Bitiyor !

Selamlar cihaz y.d 3-4 aylık ama cihazda mıuı 12.5.9.0 enhanced olmasına rağmen çok hızlı bıtıyor şarjı sebebi nedir pil tasarrufu açık tüm yapabileceğim ayarları yaptım tasarruf konusunda yine de çok hızlı azalıyor şarjım root yok cihazda bootloader açık sebebi nedir sizce ?
  10. H

Soru EEA Romlu Telefona Endonezya Romu Yüklenirmi ?

Bootloader Açık Cihaz 11T Stock Romu EEA 13.0.9.0 Mi Flash İle Yüklenirmi Endonezya Rom
  11. H

Yardım Xiaomi 11T Launcher Önerisi (Cihaz Root'lu)

Xiaomi 11T Launcher Önerisi (Cihaz Root'lu)
  12. H

Soru 11T İçin hangi modülleri-Kernelleri Önerirsiniz.

Selamlar dün akşam Xiaomi 11T Cihazıma Rehber - Mi 11T ve Mİ 11x TWRP Olmadan Root Atma bu konu vasıtasıyla root attım lakin bu işlerde yeni sayılırım ne modül yükleyeceğim ne kernel yükleyeceğim bilmiyorum kernelin ne olduğunu bilmiyorum daha doğrusu sizden ricam kullandığıniz modülleri...
  13. H

Soru Magiskte Zygisk yok diyor sorun olur mu ?

Magiskte Zygisk yok diyor sorun olur mu ?
  14. H

Yardım Xiaomi 11T AOSP Rom varmı ?

Xiaomi 11T AOSP Rom varmı ? twrp varmı ?
  15. H

Yardım 11T Miui 13'den Nasıl 12'ye Düşürebilirim ?

11T Miui 13'den Nasıl 12'ye Düşürebilirim Cihaz Y.D B.L Kilidi Açık Üzerinde Suan 13.0.8.0 SKWEUXM Sürümü Var Lakin Şarjım Çok Hızlı Bitiyor Nasıl Dönerim 12'ye ?
Üst Alt