Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar Xiaomi 11T Kullanıyorum Y.D bir cihaz ve 2-3 gunde bir farkli bolge romlarina geciyorum mi flash ile endonezya-turkiye-rusya vs bu cihazima zarar verirmi her romdada active etmemi istiyor cihazi bu sorun yaratirmi?
birde hocalar edl mode nedir
Selamlar bir hevesle bu güncellemeyi yaptım miui 14 sunduklarını merak ederek ama android 13 dışında hiçbirşey değişmedi sizdede böylemi fastboot olarak bir daha yüklesem değişiklik olurmu cihazda.
Selamlar cihaz y.d 3-4 aylık ama cihazda mıuı 12.5.9.0 enhanced olmasına rağmen çok hızlı bıtıyor şarjı sebebi nedir pil tasarrufu açık tüm yapabileceğim ayarları yaptım tasarruf konusunda yine de çok hızlı azalıyor şarjım root yok cihazda bootloader açık sebebi nedir sizce ?
Selamlar dün akşam Xiaomi 11T Cihazıma Rehber - Mi 11T ve Mİ 11x TWRP Olmadan Root Atma bu konu vasıtasıyla root attım lakin bu işlerde yeni sayılırım ne modül yükleyeceğim ne kernel yükleyeceğim bilmiyorum kernelin ne olduğunu bilmiyorum daha doğrusu sizden ricam kullandığıniz modülleri...
11T Miui 13'den Nasıl 12'ye Düşürebilirim Cihaz Y.D B.L Kilidi Açık Üzerinde Suan 13.0.8.0 SKWEUXM Sürümü Var Lakin Şarjım Çok Hızlı Bitiyor Nasıl Dönerim 12'ye ?