hsndkc kullanıcısının son içeriği

1. hsndkc

Yardım Redmi 13 Pro Plus Type C kulaklık çıkışı

Merhabalar, Redmi Note 13 Pro Plus cihazıma Type C çıkışlı bir kulaklık satın almak istiyorum. Ancak bu cihaz ile Type C üzerinden kulaklık kullanımı mümkün müdür? İnternet üzerinde herhangi bir bilgiye rastlayamadım. Bilen birisi varsa yanıtlayabilirse çok sevinirim
  2. hsndkc

Yardım Redmi 13 Pro Plus Güncelleme Sorunu

Merhabalar. Bugün TR Garantili Redmi 13 Pro Plus satın aldım, Xiaomi Turkey adlı satıcıdan. Cihazı güncellemek için ayarlara girdiğimde böyle bir şeyle karşılaştım. Cihazımda fake rom mu var ? Global cihaz değil ise derhal iade işlemlerini başlatacağım. Lütfen bana yardımcı olur musunuz ?
  3. hsndkc

Çözüldü Redmi 13 Pro 5G şarj ve ısınma durumu

Merhabalar, telefonu yeni aldığımda da bir konu açmıştım. Cihazda yolunda gitmeyen bir şeyler var. 12 Şubat'ta cihazı ülkemizden TR garantili olarak satın aldım. Aldığım günden beri, cihazda şarjın hızlı tükendiğini ve ısınma sorunu olduğunu gözlemlemekteyim. Bazen telefonda hiçbir sıkıntı...
  4. hsndkc

Yardım Redmi 13 Pro 5G büyük bir pişmanlık mı olacak ?

Selamlar, bugün sabah saatlerinde Tyol'dan almış olduğum Redmi 13 Pro 5G 12/512 cihazımı hevesle açtım, kurulumunu yaptım. Kurulum esnasındaki ısınma normaldir diyerek göz ardı ettim. Ancak birkaç saat sonra telefondaki ısınmanın normal olmadığını ve şarjın anormal derecede hızlı tükendiğini...
  5. hsndkc

Yardım Redmi Note 8 Pro Bluetooth Sorunu

Herkese selam. Cihazım Global 12.5.7 sürümünde. Dün gece Wipe Data yöntemi ile telefonumu formatladım. Hiçbir sorun yoktu. Fakat Soundcore Life Q10 bluetooth kulaklığa hiçbir şekilde bağlanamıyorum. Format öncesi kulaklığı aktif olarak kullanıyordum. Başka cihazlar kulaklığa bağlanabiliyor...
Üst Alt