HsnCnKly kullanıcısının son içeriği

1. HsnCnKly

MIUI Theme Editor V.6.6.30

http://designer.xiaomi.com/ a girerek üyelik oluşturun
  2. HsnCnKly

Mod Mi5 Gelişmiş Ayarlar (nougat 6.12.29)

rica ederim, xposed aktif değil sadece eklenmiş
  3. HsnCnKly

Teşekkürler hocam
  4. HsnCnKly

Güle güle kullanın hocam :)
  5. HsnCnKly

Mİ5 Gelişmiş Ayarlar (nougat 6.12.29) İçerdiği Özellikler Ekran filtresi: Daha düşük ekran ışığı elde etmenizi sağlar Kenar çubuğu: Ekranın kenarından çekerek eklenen uygulamalara hızlı erişim sağlar Kaydırılabilir ağ hızı penceresi: Ağ hızı trafiğini takip etmenizi sağlar Viper ses modu...
  6. HsnCnKly

Madalya MIUI 2016 Forum Yarışması

Bir madalya da bana :)
  7. HsnCnKly

Tema (Font) Bai Sau Yazı Tipi [By HsnCnKly]

Bilgi için teşekkürler. Fontlar birbirlerine benziyor ama farklılar o fontun adı opal bunun adı bai sau, xda'den indirip Türkçe karakterleri ekledim sadece. Bu arada android 6.0 miui mi yoksa farklı rom mu?
  8. HsnCnKly

Haber Türkcell İle Salla Kazan

Hayırlı olsun hocam 10 GB :)
  9. HsnCnKly

Rom [MIUI8][I9500] Galaxy S4 6.0.1 [6.10.12]

Güncelleme var fakat indirmek sıkıntı baidu dosya indirme videosu hazırlamaya çalıştım ancak üye olurken görünen yapboz tam görünmüyor, vizelerim de geldiği için pek ilgilenemiyorum en kısa sürede halletmeye çalışacağım.
  10. HsnCnKly

Uygulama Miui Tema Düzenleyici 6.1.25 Türkçe

Fazla bir değişiklik olmadığı için bir sonraki güncellemeye kadar düşünmüyorum
  11. HsnCnKly

Öyle umuyorum :)
  12. HsnCnKly

5.0.1 üzerine kurunca sıkıntı çıkmaması lazım. Aslında şu an 6.10.31 sürümü var ve bundan öncekiler alpha sürümüymüş, 6.10.31 sürümü ise beta ve onunda makine play edition diye bir sürümü var yani aynı isimde 2 tane sürüm var. İnternet hızım sebebiyle indirip upload edemiyorum bu yüzden yakın...
  13. HsnCnKly

Duyuru 3. Geleneksel MIUI Türkiye Buluşması Başvuruları [29 Ekim - Ankara]

Hocam link hatalı gibi, tıklayınca %20 ile başlayan adres geliyor sayfa açılmıyor. Edit: http://en.miui.com/thread-399663-1-1.html
Üst Alt