hsaaann kullanıcısının son içeriği

1. hsaaann

Soru Mi 6 Twrp

O nedir ?
  2. hsaaann

Soru Mi 6 Twrp

En az 10 kere denedim. Bilgisayardan CMD satırı açıp IMG dosyası ile deniyorum ancak öyle oluyor o da 1 kereye mahsus.
  3. hsaaann

Soru Mi 6 Twrp

Merhabalar, Mi 6 cihazım var ve şuan rootlu ama telefonu kapatıp ses açma ve güç tuşuna bastığında TWRP açılmıyor. Mi asistan diye bir şey çıkıyor yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
  4. hsaaann

Soru Mi 6 Kamera Ayarları

Merhaba arkadaşlar, Telefonu kurcalarken kamera ayarlarında bir kaç ayar gördüm. 1: Titreşim önleme (bende seçili olan 50 Hz) 2: Otomatik pozlama ayarları ( bende seçili olan Merkez ağırlıklı) Şimdi sorum şu: Titreşim önlemede - 60 Hz ve Otomatik seçeneği Pozlama ayarında ise - Matris ve...
  5. hsaaann

Soru Açılış Animasyonu

Çok teşekkür ederim. ☺️☺️
  6. hsaaann

Soru Açılış Animasyonu

Merhaba arkadaşlar. Mi 6 nın temalar uygulamasını karıştırırken Açılış Animasyonu diye bir şey buldum. Bu animasyonları nasıl indirebilirim ?
  7. hsaaann

Soru Mi 6 Android 9.0 güncellemesi

Benim için çok önemli değil aslında, ama güncel olanı varken eskiye pek sıcak bakmıyorum nedense.
  8. hsaaann

Soru Mi 6 Android 9.0 güncellemesi

Merhaba arkadaşlar. Xiaomi mi 6 kullanıcısıyım. Bundan birkaç hafta önce Android 9.0 güncellemesi gelmişti ve kurmuştum. Cihazıma root attıktan sonra birkaç hatam yüzünden 2 kere cihazı bozdum. Fastboot aracılığıyla 2 kez rom yükledim. 1. Yüklediğim rom da MIUI 10 vardı. Kurduğumda telefonun...
Üst Alt