Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam kurdum fakat benim aldığım cihazda bana satan kişinin mi hesabı var kişiye de ulaşamıyorum ve mount kısmında sistemi seciyorum ordan cloud service basıyorum siliyorum ama hala duruyor yani silinmiyor bunun çözümü nedir
Telefonuma eu rom kurmayı planlamıştım herşeyi önceden yapmıştım zaten twrp yi kurunca mount kısmından data kısmı isaretlenmiyordu yani hafızaya erişim saglayamiyordum bunun hakkında çok fazla araştırma yaptım bayağı birşeyler denedim en sonunda ümidi kaybettim olan olsun diyerek daha da bozdum...
Okulda vpn e bağlanıyorum şifre falan doğru global romda iken vpn açınca internet erişimim oluyordu şimdi internete erişim sağlayamıyorum eu roma geçince bu sorun oldu yarım edermisiniz model mi 8 lite
İki farklı şekilde yapabilirsin apkpurr sitesinden son global olan sürümü kurabilirsin yada bölgeyi değiştirip en son sürümü kuramayabilirsin birde bir sürüm kurmuştum şu ekran görüntüsü klasörü gitmiyordu hangi sürüm bilmiyorum ama güncelledim gitti 3.5.2.9-global sürümünü kurdum gitti o klasör
Bu gett apps i kurdum güncellemeleri yapınca uygulamalarin peformanslari uygulamadan uygulamaya değişiyor ama güvenlik uygulamasının güzel bir performansi var mesela notlar uygulamasinin ya da galeri uygulamalarinin uygulama giriş hızlarının hızlandığını söyleyebilirim , ayrıca ses barı farkli...
Mesela ses barı miui 11 daki gibiydi onu system ui controls ile güncelledim , uygulama kasası farkli bir uygulamaydi apk olarak global modellerde olan uygulama kasası kurdum , telefonu kurdugunuzda ilk sistem başlatıcınin güzel artıları vardı 5x6 dan 6x7 ye kadar kullanmak altta arama çubuğu...