HrEzreal kullanıcısının son içeriği

1. H

Yardım Twrp ile rom yüklerken vendor/mount hatasi

Hocam kurdum fakat benim aldığım cihazda bana satan kişinin mi hesabı var kişiye de ulaşamıyorum ve mount kısmında sistemi seciyorum ordan cloud service basıyorum siliyorum ama hala duruyor yani silinmiyor bunun çözümü nedir
  2. H

Yardım Twrp ile rom yüklerken vendor/mount hatasi

Telefonuma eu rom kurmayı planlamıştım herşeyi önceden yapmıştım zaten twrp yi kurunca mount kısmından data kısmı isaretlenmiyordu yani hafızaya erişim saglayamiyordum bunun hakkında çok fazla araştırma yaptım bayağı birşeyler denedim en sonunda ümidi kaybettim olan olsun diyerek daha da bozdum...
  3. H

Soru Eu rom mi 8 lite vpn

Çıkıyor zaten o isaret bağlanıyor ama internete erisemiyorum ben
  4. H

Nasıl oluyor o
  5. H

Eu romda VPN çalışmıyor okulda internete erisemiyorum ama global romda erisebiliyordum vpn ile eu romda bı sıkıntı mi var yardimci olur musunuz
  6. H

Yardım Eu rom da VPN çalışmıyor

Okulda vpn e bağlanıyorum şifre falan doğru global romda iken vpn açınca internet erişimim oluyordu şimdi internete erişim sağlayamıyorum eu roma geçince bu sorun oldu yarım edermisiniz model mi 8 lite
  7. H

Yardım global mıuı 12.0.3 cihtelefonuma eu rom kuracagım yanlıs bısey varmı sormak ıstedım

İki farklı şekilde yapabilirsin apkpurr sitesinden son global olan sürümü kurabilirsin yada bölgeyi değiştirip en son sürümü kuramayabilirsin birde bir sürüm kurmuştum şu ekran görüntüsü klasörü gitmiyordu hangi sürüm bilmiyorum ama güncelledim gitti 3.5.2.9-global sürümünü kurdum gitti o klasör
  8. H

Yardım global mıuı 12.0.3 cihtelefonuma eu rom kuracagım yanlıs bısey varmı sormak ıstedım

Bu gett apps i kurdum güncellemeleri yapınca uygulamalarin peformanslari uygulamadan uygulamaya değişiyor ama güvenlik uygulamasının güzel bir performansi var mesela notlar uygulamasinin ya da galeri uygulamalarinin uygulama giriş hızlarının hızlandığını söyleyebilirim , ayrıca ses barı farkli...
  9. H

Mesela ses barı miui 11 daki gibiydi onu system ui controls ile güncelledim , uygulama kasası farkli bir uygulamaydi apk olarak global modellerde olan uygulama kasası kurdum , telefonu kurdugunuzda ilk sistem başlatıcınin güzel artıları vardı 5x6 dan 6x7 ye kadar kullanmak altta arama çubuğu...
  10. H

Çoğu romu test ettim bence en iyi animasyonlu,pil performansı iyi olan bence eu rom ama birkaç özelleştirme yaptım.
  11. H

Evet yükledim memnunum birkaç tane de ben birşeyler kurdum gayet iyi oldu
  12. H

Yardım Gizli Galeri hakkında

Gizli galeriyi kullanamazsınız Çıkış yaparsanız da fotoğraflarınıza mi hesabinizda kalcak o fotoğraflar gidecek yani hocam
  13. H

Bootloader kilidi suresiz acanlari gordum fakat o kadar bekledim bir gun daha bekleyeyim hatali bir yer varmi peki ?
  14. H

Biliyorum sagolun peki hatali bisey varmi rom yanlışlığı falan ?
Üst Alt