hpgdisco kullanıcısının son içeriği

1. H

Uygulama canlıtv yayınları geri alma özelliği

Bana da gönderebilir misiniz telefon için.
  2. H

Sohbet Ücretsiz Sınırsız İptv

İlk mesajdaki plarlerde stabil çalışıyor deneme şansınız varsa deneyin.
  3. H

Sohbet Yapılacak magisk modülü önerileri

Aslında luck patcher için özel yamalar yapabilseniz çok daha kullanışlı olurdu.
  4. H

Sohbet Yapılacak magisk modülü önerileri

Ekran görüntüsü almayı engelleyen uygulamalardan ekran görüntüsü alabileceğimiz magisk modülü güzel olurdu. Lsposed ile oluyor ama ona gerek olmadan olsa iyi olurdu. Birde bazı banka uygulamaları vpn açıldığında bunu algılayıp uyarı veriyor, vpn açıldığında diğer uygulamalarin anlamasını...
  5. H

Evet haklıymışsın onu gözden kaçırmıştım uyarı icin teşekkürler simdi düzelttim.
  6. H

Televizo Ile deneyin açılıyor şimdi kontrol ettim
  7. H

Tüm iptv playerlerde çalışmasını sağlamak çok masraflı, sunucu kaldırmaz o yüzden kısıtlı playerler çalıştırıyor.
  8. H

Hangi playerden izliyorsunuz? Televizo işe ayarlar /çalma listeleri bölümünden güncelleyebilirsiniz.
  9. H

Dns engellediğinde yeni dns ekledim güncellemeyi unutmayın. https://goldvod.site/get.php?username=hpgdisco&password=123456&type=m3u_plus
  10. H

Kanalların kaynakları bana ait olmadığından kapanabiliyor.
  11. H

İyi seyirler. Bu arada yeni kanallar ve filmler ekledim arada listeyi güncelleyin.
  12. H

Daha önce kullanan birinin yorumu bir deneyin SFVipPlayer'de oynatmak için, request yöntemini GET olarak ayarlayın.. liste iptvnator ile açılmadı (request yöntemi ayarı yok.) ama SFVipPlayer'de açıldı. ben kullanıyorum. bir problem yok.. Şimdilik 6 ay süresi var sunucunun o zamana kadar açık...
  13. H

Test edilen playerleri deneyin mümkünse sadece televizo uygulamasında deneyin. 1765867466 Örnek bir kanal söylerseniz kontrol ederim, her playerde çalışmayabilir.
Üst Alt