Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dostlarım çok uzun zamandır yoktum bildiğim her şeyi unuttum telefona dair, bu yüzden tecrübelerinizi alarak hızlıca bir seçim yapacağım.
Xiaomi.eu 12.5.4 yüklü
Eskisi gibi habire ROM değiştirmeyeceğim 2. telefon olarak kullanacağım.
Bu yüzden stabil bir roma geçip bakmayacağım artık...
Merhabalar,
Poco X3 NFC xiaomi.eu 12.0.6 Sürümündeyim ve yeni sürümü yayınlanmış durumda.
OTA üzerinden güncelleme gözüküyor fakat dosyalarım ve uygulamalarım silinmeden en temiz şekilde nasıl kurulur bunu öğrenmek istiyorum. ( Dosyayı pc'den indirip at veya işlemden sonra wipe yap yada yapma...
Merhaba,
POCO X3 NFC için şuan TWRP 3.4.0 sürümü yüklü. Yanlışlıkla wipe yapınca sistem gitti. Daha sonra EU rom kurmak için ROM dosyasını atmak istedim fakat İNTERNAL STORAGE içine dosya atamadım.
FORMAT DATA yaptım yine de görmüyor.
Fastboot moda girebiliyorum. Ne yapam lazım acil yardım lazım?
Merhabalar, Miui tabanlı ROM kurmayı biliyorum fakat AOSP Romlar değişkenlik gösterdiği için nasıl kurulur bilmiyorum.
Şu an MIUITR 20.4 ROM ve TWRP 3.4.0.1 son sürüm yüklü cihaz.
Rom'da temalar sürekli durduruldu hatası veriyor ve 3 kere temizden kurulum yapıp denememe rağmen düzelmiyor. Bu...
Bugün dolmuşta kollarımı birbirine kenetler pozisyonda oturup gidiyorken birden bileklik titredi, birde ne göreyim 8000 adım attığım için bildirim gelmiş. Daha sonra her 5 saniyede bir kontrol ettim ve meğer kollarım her titrediğinde adım saymış. Saniyede 10 adım falan artıyordu oturduğum yerde...
Teşekkürler. Sürekli 4wipe yapmanın bir zararı var mıdır bu konuda? Ayrıca 2wipe hangileri oluyor? Son olarak da Rom kuruduktan sonra recovery mod bize wipe yapmak için ve reboot etmek için 2 secenek sunuyor. Ben direk reboot yapıp baştan başlatıyorum . Wipe yapmalı miyim?
Yüklemeler sırasında wipe yapılıyor diye öğrenmiştim, hatta yükleme bittikten sonra da wipe yapılıyor diye öğrenmiştim zamanında. Eksik öğrenmişim demek ki.. Bide cin tabanından Avrupa tabanlı sürüme geçtik ama bu durumu değiştirmiyor sanırım.
Hocam merhabalar. CT 9.6 Sürümünden CT 9.7 V2 sürümüne geçiş yaptım 4wipe ile. Telefon alev gibi yanıyor donuyor kasıyor takılıyor. Muhtemelen bir sorun oldu. Şimdi tekrar üzerine kurucam aynı versiyonu test edicem. Tekrar 4 wipe ile 9.6 sürümüne geçmekte bir problem olur mu ?
Bende ilk bilekliğimi almış oldum. Nasip Mi Band 4 oldu. Bilekliği kurcalıyorum ama daha işlevsel hale getirmek için ne yapmak lazım bir rehber var mı ? Mi fit ve Notify & Fitness indirdim ama çok özelleştiremedim. Ayrıca ikisi de açık olduğu için telefonumun bataryası mahvoldu |(
Bende temiz kurulum yaptım. Modül falan hiç bilmem etmem. QR tarayıcı bende de çalışmıyor. Bazen de programlar durduruldu hatası geliyor ama uygulamalardan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Geri kalan her şey çok güzel clap~~
Muhtemelen sürümler arasında çakışma oldu. Telefon şuan uçak gibi, ilk günkü hızında aşırı memnunum fakat bi kaç bug oldu işte. Müsait bi zamanda denicem. Elinize sağlık
Ayarlar bölümü hariç her yer ( arama ekranı , mesajlar , bildirim paneli , ses ayarları vs ) gece modunda. Böyle daha güzel zaten fakat ayarlar bölümü ve birkaç yer sırıtıyor bembeyaz.
Zaten durum çubuğu buğulama, renkli bildirimler gibi ayarlar çalışmıyor bende. Sürümler arasında geçişte...
MIUI CT 10 | 9.2.8 sürümünden 9.5 v2 sürümüne dediğiniz gibi geçiş yaptım.
Şuan için fark ettiğim ilk hata kimseyi arayamıyorum.
Rehberden birisine tıkladığım an durduruldu diyor. Sadece numarasını bildiklerimi ve geçmişten arama yapabiliyorum.
-Gece modu kapanmıyor
-Takılma yapıyor telefon...