Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam ben linkte ki flash ile kurulum yapıyorum 600. saniyeye geline pc kapatıyor kendini anlamsız bir şekilde. 2 kere denedim 600 de kapanıyor pc. Son sürüm flash indirdim onda da hata veriyor cihaz eklerken anlamadım driverlar kurulu. Telefonu yeniden başlatmaya korkuyorum şu an..
1667668451...
fastboot dosyasını nerden bulabilirim son sürüm endonezya için ? İnternette buldum ama güvenilir mi bilemedim. Miuirom.org diye bir siteden indiriyorum.
Dostlarım çok uzun zamandır yoktum bildiğim her şeyi unuttum telefona dair, bu yüzden tecrübelerinizi alarak hızlıca bir seçim yapacağım.
Xiaomi.eu 12.5.4 yüklü
Eskisi gibi habire ROM değiştirmeyeceğim 2. telefon olarak kullanacağım.
Bu yüzden stabil bir roma geçip bakmayacağım artık...
ROM'u temiz kurulum ile kurdum. Pil ve hız konusunda çiçek gibi oldu. Günlük kullanım için uygun bir sürüm olmuş 2 günde bir şarj etmek yetiyor. 3 haftadır kullanıyorum.
Bir önce ki sürümden geçicem. Ota'dan indirip kendi mi güncelliyor yoksa yapmam gereken önemli bir şey var mı dosyalar uygulamalar silinmeden en temiz şekilde kurmak istiyorum ?
Xiaomi.eu rom güncellemek için dosyalar silinmeden nasıl doğru bir şekilde kurabiliriz ?
X3 NFC 12.5.3 stabil sürümünden 12.5.4 sürümüne güncelleyeceğim.