Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar dün Xiaomi mi 13 aldım Huawei watch 4 kullanıyorum saat üzerinde arama bildirilmleri geliyor ama mesajlar wahtsaap bildirimleri ne yaptıysam gelmiyor .varmı bilgisi olan yardımcı olursanız sevinirim
Merhabalar xiaomi mi 12 kulanıyorum işim gereği şidetli bir şekilde arama kaydetme ihtiyacı duyuyorum babam da xiaomi 8 se var onda arama kaydetme var bende yok ayarlardan felan kaydeme bulamadım arama kaydetme özeliğini nasıl aktif edebilirim ;
mıuı 13 yüklü
13.2.3 blobal yüklü
şimdiden...
Merhablar temayı mtz olarak indirim ama telefona yükeleymedim temalar kısmında içe aktar yok
mıuı theme editor yükledim uygulama açılr açılmaz kendiliğinden kapanıyor var mı bir çözümü
Merhabalar arkadaşlar uzun süre apple kulandıktan sonra xiaomi 12 aldım apllenin sevdiğim yanı teması icon larıydı bu cihaza en iyi ios tema yada icon bulabilir miyz .Yardımlarınızı rica ediyorum
Merhaba arkadaşlar mi 10 kullanıyorum neredeyse 3 aydır cihaz bende cihazıma hiç güncelleme gelmedi bu durum normal mi
üzerindeki sürüm 12.2.7 global kararlı (RJBINXM) yazıyor
Merhabalar linkteki ürün alınır mı kullanan arkadaşlar tavsiye ederler mi .limit 150 170 tl arası tavsiye başka bir kulaklı ta olabilir.
https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-airdots-basic-2-tws-bluetooth-5-0-kulaklik-p-HBV00000WGFD4
Merhabalar arkadaşlar mi 10 satın aldım cihaz çok iyi çok beğendim yalnız ekran içi parmak izi okuma ya algılamıyor yada çok geç algılıyor bunu yazılımsal olarak müdahale edebiliyormuyuz.bir Başka sorun ise kardeşimde note 10 pro var onda kamerada 50x zoom var bu cihaz daha üst model diye...
merhaba arkadaşlar mesaj bildirimleri düzeltmenin bir yolu yok mu bildirimler çok karşmaşık gelir mesajlar iç içe ve gelen mesajın içeriğini bildirime girmeden okumak istiyorum mesala bankacılık sistemine girdiğim zaman gelen güvenlik şifre sms sini meajlar bölümüne girmeden okumak istiyorum...
Merhaba arkadaşlar 1500 2500 arası yurt dışı veya garantili de olabilir telefon önerinizvar mı çok şey beklemiyorum şarjı iyi çok fazla kasmayan bir cihaz olsun büyüklüğü mi 9se büyüklünde varsa tavsiyeleriniz alrım