hort kullanıcısının son içeriği

1. H

Uygulama InstaPro & Insta v14_55_TR_ADM Türkçe

Orijinal instagramı silmeden kullanamıyor muyuz hocam
  2. H

Soru Güncelleme geldi

Redmi Note 6 Pro 374MB boyutunda bir güncelleme geldi acaba yapan var mı bir değişiklik gördünüz mü
  3. H

Yardım Çentik büyüdü

Yeni güncelleme ile birlikte çentik yanlara doğru cok az genişledi bunu eski haline döndürmenin bir yolu yok mu acaba
  4. H

Yardım Mobil veride çok şarj gidiyor

yeni güncelleme ile mi oldu bilmiyorum fakat wifi ile 9-10 saat ekran süresi alırken Mobil veride bu süre 4-5 saate kadar düşüyor bir sorun mu var acaba?
  5. H

Yardım Spotify Instagram story sorunu

Paylaş dedigimde sadece Facebook seçeneği çıkıyor normalde Instagram story de çıkamasi gerekmiyor mu? Uygulama orijinal premium üyeliğim var
  6. H

Yardım Sistem güç harcaması yüzde kaç olmalı?

Telefonumu dun gece güncelledim fakat sistem biraz fazla güç harcıyor gibi geldi Instagrama uzun zaman geçirdim fakat pil harcaması aynı neden böyle?
  7. H

Soru Orijinal Fotoğrafları Da Kaydet

Ekte de görüldüğü üzere kamera ayarlarında böyle bir seçenek var. bu ne işe yarıyor acaba biraz araştırdım fakat hiçbir şey bulamadım. Cihaz Redmi Note 6 Pro
  8. H

Çözüldü Redmi Note 6 Pro Ghost screen

xiaomi Türkiye garantili cihaz, teşekkürler..
  9. H

ekran değişimi olmadan çözüm mümkün değil mi
  10. H

yaklaşık 1 aydır kullandığım Note 6 Pro cihazımda ghost screen oluştu 15 dakika WhatsAppta konuştuktan sonra YouTube'a girdim ve ekranda klavye izi vardı ve aşırı belli oluyor bunun çözümü var mı arkadaşlar?
  11. H

Çözüldü Tianma Panel ve Ghost Screen

Ghost Screen sorunu var mı arkadaşlar
  12. H

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - MIUI v10 V10.3.6.0 PEKMIXM Global Kararlı Rom

güncelledik bakalım şimdilik bir sıkıntısı yok mi logosunda takılı kalma vb. bir sorunla karşılaşmadım direk açıldı
  13. H

Soru Redmi Note 6 Pro miui 10.3.6

güncellemeyi yapan var mı arkadaşlar yeni gelmiş Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. H

Çözüldü Redmi Note 6 Pro miui 10.3.6

Bu güncellemeyi yapan var mı arkadaşlar yeni gelmiş
Üst Alt