Horizon3123 kullanıcısının son içeriği

1. H

Yardım Mi9t jiroskop sorunu

Arkadaş hepinize öncelikle merhaba,sorunum mi9t 12.0.9 global rom yüklü ve sensörler çalışmıyor nedense ,miui10 yüklüyorum çalışıyor ama güncelleme geldi gösterip güncellediğimde ise sensörler devre dışı kalıyor.lütfen yardımcı olur musunuz?
  2. H

Yardım poco x3 twrp modunda kaldı

öncelikle selamınaleyküm arakdaşlar bu günde rahatsızlık vermek istemezdim ama poco x3 almıştım ve bootloader kilidi bu gün açılmıştı ben de kilidi açtım ve twrp kurdum (surya) sonra magisk kurdum .cihaza bunları kurdum ve açmadım direk eu 12.07 rom yüklemiştim onu telefona attım kurdum ama...
  3. H

Yardım Çince tema

Öncelikle herkese selamlar benim mi 9t telefonumda stabil rom vardı.ustune eu rom kurdum, temalar çince olmuştu sorunda bölge çin olduğu içinmiş flash ile bölge sorununu çözmüştüm .şimdi eu haftalık rom kurdum ve telefonu sifirladim, kurulumu yaptım temalara bir girdim yine çince olmuş bölgeye...
  4. H

Yardım Miui 12 eu tema sorumu

Öncelikle herkese kolay gelsin arkadaşlar Benim mi 9t cihazıma miui eu 12 stabil kurdum. Gayet stabil akıcı ama temalar uygulama Türkçe ama karşıma çıkan temalar çince. Güncelleme var diyor tıklıyorum çince bir yere atıyor,APK olarak son sürümü indirdim onda ise yüklememe izin vermiyor (resmi...
  5. H

Yardım Bir anda fastboot moduna girdi

Arkadaşlar öncelikle selamınaleyküm Kısaca konuyu özet geçeyim, Telefonda sadece müzik dinliyordum yani rom atma vs hiç bir sey yapmiyordum ve telefon çat diye kapandı, kendini fastboot mooduna aldı. Telefon android 10 Markası mi 9t eu son rom yüklü idi Lütfen yardımcı olur musunuz?
  6. H

Yardım Mi 8 Lite gcam ön kamera sorunu

Efendim bu .zip dosyasını bir daha gönderbeilir misiniz? Aynı sorun bende de deavm ediyor da.
Üst Alt