Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bak kardeş dediğimi cihaza en son hangı romu kurduysan tekrar kur sonra telefonuna uyumlu twrp yükle yukledıkten sonra wipe bölumunden format dataya gel yes de formatla ondan sonra recoveryi rebbot yap son magıski kur işlem tamam bu kadar basit bu işlemler sırasında telefonu sadece twrp de...
disable force encryptionu kuriyormusunuz magisktrn once yada sonra ? soylemi yapmam gerekicek ?
twrp son surum kurulacak
magisk uninstaller yapilacak
twrpten format data yapilacak
sonra magisk son surum yuklenecek ?
rec
beyler miui 10 ve android 9da wipe datayi sildikren sonra magisk yukleyebiliuordum ve sorunsuz kuruliyordu fakar miui 11 ve andeois 10 da ayni yontemi kullaniyorum yine kuruluyor magiske giriyorum ek kurulum gerekiyor diyor yukleme uapinca cihaz twrp ye atiyoe
merhabala arkadaslar bende k20 pro var mi9t pro eu romu yuklu cihazimin cozunurlugunu dusurmek istiyorum ama bu sefer alt ve ust koselere siyah kaliyor yani tam ekran olmuyor bu sorunu nasil asabiliriz mesela 1080x1920 yada 720x1280 yapinca ust ve alt kisim siyah oliyor ve ekran kuculuyor
benimde telefonuma edl moddan yazilim atilmasi gefekiyordu bulundugum bolgede birini buldum sonra aldigim kisiye bu yeri sordum ve kesinlikle orada yaptirma dedi bende baska carem yok diye vermek zorunda kaldim benden sonrada biri daha verdi adam cihazlarimizi yapti sorunsuz bir sekilde bazi...