Hommate01 kullanıcısının son içeriği

1. H

Uygulama InstaPro & Insta v14_60_TR_ADM Türkçe

hocam elinize sağlık instagram kalite sorunu varmı peki ?
  2. H

MIUI 11 [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro Global Kararlı MIUI11 V11.0.1.0.QFKMIXM

bu romu kurmak istiyorum cihaz rootlu hic bir veriler silinmeden gecmek mumkunmu ?
  3. H

Rom [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro EEA Avrupa Kararlı MIUI11 V11.0.3.0.QFKEUXM

tamamda bu islemden sonra cihazi acilmayak problem burda.
  4. H

Rom [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro EEA Avrupa Kararlı MIUI11 V11.0.3.0.QFKEUXM

sakamiisn sen yoksa ciddimi arkaras bu sekil yaparsa en az 200 tl masrafi var.
  5. H

zorunlu oldugu icin avrupa ve global romlarda arama ve mesaj uygulamasi googleye ait anlasmasi boyledir buyuk ihtimal
  6. H

Rehber Persist Nasıl Yüklenir? (Sensörler, Wifi/Bluetooth, Parmak İzi Okuyucusu vs. sorunu çözümü)

inanirmisiniz bilmem ama persist dosyasi yukledikten sonra dokubmatik tepkime surem cok daha ii oldu
  7. H

Yardım mi 9 se magisk kurulumundan sonra twrp ye geçiyor açmıyor...

bak kardeş dediğimi cihaza en son hangı romu kurduysan tekrar kur sonra telefonuna uyumlu twrp yükle yukledıkten sonra wipe bölumunden format dataya gel yes de formatla ondan sonra recoveryi rebbot yap son magıski kur işlem tamam bu kadar basit bu işlemler sırasında telefonu sadece twrp de...
  8. H

İnceleme MIUI 11 olumsuz yanları

disable force encryptionu kuriyormusunuz magisktrn once yada sonra ? soylemi yapmam gerekicek ? twrp son surum kurulacak magisk uninstaller yapilacak twrpten format data yapilacak sonra magisk son surum yuklenecek ? rec
  9. H

rootlanmiyor iste miui 10 da denedigim yontem miui 11 olmuyor bootlop oluyir
  10. H

siz miui 11 i nasil rootladiniz
  11. H

miui 11 e magisk yukleyemiyorum miui 10 da peoblem yoktu.
  12. H

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

beyler miui 10 ve android 9da wipe datayi sildikren sonra magisk yukleyebiliuordum ve sorunsuz kuruliyordu fakar miui 11 ve andeois 10 da ayni yontemi kullaniyorum yine kuruluyor magiske giriyorum ek kurulum gerekiyor diyor yukleme uapinca cihaz twrp ye atiyoe
  13. H

Yardım Ekran Çozunurluk Degistirme Sorunu

peki bu formata uygun cozunurluk nedir mesela
  14. H

Yardım Ekran Çozunurluk Degistirme Sorunu

merhabala arkadaslar bende k20 pro var mi9t pro eu romu yuklu cihazimin cozunurlugunu dusurmek istiyorum ama bu sefer alt ve ust koselere siyah kaliyor yani tam ekran olmuyor bu sorunu nasil asabiliriz mesela 1080x1920 yada 720x1280 yapinca ust ve alt kisim siyah oliyor ve ekran kuculuyor
  15. H

Tamirde Büyük Zorluklar

benimde telefonuma edl moddan yazilim atilmasi gefekiyordu bulundugum bolgede birini buldum sonra aldigim kisiye bu yeri sordum ve kesinlikle orada yaptirma dedi bende baska carem yok diye vermek zorunda kaldim benden sonrada biri daha verdi adam cihazlarimizi yapti sorunsuz bir sekilde bazi...
Üst Alt