HolyGun35 kullanıcısının son içeriği

1. H

Karşılaştırma Redmi note 8 pro vs a51

1 aylık rn8 pro cihazımı a51 ile değiştirdim kamera özellikle ön kamera konusunda a51 cok geride ve a51 cep telefonu ekran kalitesi cok kotu kırılmaz cam cok dandik olduğu ve on kamerayi tamamen kapattığı için çıkarıp attim ve 1 saatlik telefonum demir fermuara sadece değmesine rağmen çizildi...
  2. H

Yardım Orjinal şarj soketi

Arkadaşlar iki gündür forumu fazla meşgul ediyorum biliyorum ama bir sorum daha olacaktı orjinal şarj soketinin orijinalliğini nereden anlayabilirim ve orjinal olması çok mu önemlidir ve fiyatı ne kadardır? Şu an bir süre şarj soketinin içindeki ince teller zarar gördü beni bir süre idare...
  3. H

Yardım Rn8 pro hızlı şarj sorunu

İçersinde pislik yok sanarim dün gece kabloyu takmak için fazla zorladım dediğiniz gibi teller eğildi tek çözüm şarj soketi değişimi mi?
  4. H

İyice temizledikten sonra kablo şarj soketine tam olarak oturdu pürüzsüz tarafıda üstte oluyor ama yine 5-10 saniye sonra soket kabloyu geri atıyor bu sorunu yaşadınız mi
  5. H

Şarj soketi kabloyu geriye itiyor zar zor taktiğimda ise çok yavaş şarj oluyor şarj soketini tozlanmıştir diye temizledim ama sorun devam etmekte sorunu nasıl çözebilirim... Kablo şarj soketini tam oturmadığı için diğer arkadaşlarında dediği gibi o yüzden hızlı şarj olmuyor bu sorun yüzden..
  6. H

Şarja takamiyorum... Şarj soketi kabloyu geri itiyor.. neden böyle bir sorun oldu ki
  7. H

Normal prizde şarj ediyorum önceden kullandığım prizde tekrar şarja taktım ama bu sefer hızlı şarj oluyor yazmadı ve çok geç şarj oldu...
  8. H

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Bir madalya rica edebilir miyim
  9. H

Cevabınız için sağolun yazılımsal mi donanımsal bir sorun mu acaba bu telefonu başka şehirden aldığım için tekrar oraya gitme imkanım kısıtlı gibi görünüyor... Ne tavsiye edersiniz aldığım yer ile görüşmeme gerek var mi
  10. H

Her şeyi denedim tozlanmış olabilir diye iyice temizledim şarja taktım fakat sorun devam etmekte başka çözüm önerisi var mı...
  11. H

Güncelleme yapmadım mui 11.0.2 kararlı android 9 ppr1 android sürüm adaptörümü ekte yolladım önceden hızlı şarj ediyordu şimdi etmiyor sorun nerden kaynaklanıyor anlamıyorum...
  12. H

Telefonum tam 5 saatde şarj oldu.. aldığıma pişman oldum gerçekten ve bunun çözümünü hâlâ bulamadım..
  13. H

Merhaba telefonu 20 gün önce aldım daha önce hızlı şarj olurken telefonum hızlı şarj oluyor yazarken su an sadece şarj oluyor yazıyor ve hızlı şarj olurken iki şimşek simgesi varken şu an tek şimşek simgesi var ve çok yavaş şarj oluyor telefonum
  14. H

Yardım Ana ekran düzeni kilitli hatasi

Çok tesekkur ederim ama hâla ekranım maalesef donuyor:/ bunun çözümü var mi
  15. H

Yardım Ana ekran düzeni kilitli hatasi

Ekran üzerinden yüklü uygulamalari kaldiramiyorum ve ekran donuyor sürekli ne yapamaliyim
Üst Alt