HolyGun35 kullanıcısının son içeriği

1. H

Karşılaştırma Redmi note 8 pro vs a51

1 aylık rn8 pro cihazımı a51 ile değiştirdim kamera özellikle ön kamera konusunda a51 cok geride ve a51 cep telefonu ekran kalitesi cok kotu kırılmaz cam cok dandik olduğu ve on kamerayi tamamen kapattığı için çıkarıp attim ve 1 saatlik telefonum demir fermuara sadece değmesine rağmen çizildi...
  2. H

Yardım Orjinal şarj soketi

Arkadaşlar iki gündür forumu fazla meşgul ediyorum biliyorum ama bir sorum daha olacaktı orjinal şarj soketinin orijinalliğini nereden anlayabilirim ve orjinal olması çok mu önemlidir ve fiyatı ne kadardır? Şu an bir süre şarj soketinin içindeki ince teller zarar gördü beni bir süre idare...
  3. H

Yardım Rn8 pro hızlı şarj sorunu

Merhaba telefonu 20 gün önce aldım daha önce hızlı şarj olurken telefonum hızlı şarj oluyor yazarken su an sadece şarj oluyor yazıyor ve hızlı şarj olurken iki şimşek simgesi varken şu an tek şimşek simgesi var ve çok yavaş şarj oluyor telefonum
  4. H

Yardım Ana ekran düzeni kilitli hatasi

Çok tesekkur ederim ama hâla ekranım maalesef donuyor:/ bunun çözümü var mi
  5. H

Yardım Ana ekran düzeni kilitli hatasi

Ekran üzerinden yüklü uygulamalari kaldiramiyorum ve ekran donuyor sürekli ne yapamaliyim
  6. H

Yardım Klavye ve Ekran sorunu

hayir yok 1563658775 fiyati ne kadar sizce
  7. H

Yardım Klavye ve Ekran sorunu

Arkadaşlar merhaba daha önce konu açmiştim ama sorun artarak devam etti klavyede harflere bastığımda algılamıyor artık 30 kelime yazarsam abartısız 18 kere donuyor algılamıyor ekran delirmek ve telefonu kırmak üzereyim gerçekten Başka klavye yükledim sorun aynı Telefonu sifirladim sorun aynı...
  8. H

Yardım Redmi 5 plus dokunmatik sorunu

dokunmatik bazen algılayamıyor ama bu sorunu genelde klavye kullanırken yaşıyorum..
  9. H

Yardım Redmi 5 plus dokunmatik sorunu

Son global sürümdeyim klavye basmıyor ekran donuyor çözümü nedir acaba
  10. H

Yardım Klavye donuyor

Değişen bir şey maalesef olmadı
  11. H

Yardım Klavye donuyor

Merhaba yeni güncelleme sonrası klavyemi bazen kullanamıyorum sürekli donuyor veya basmıyor bunu yaşayan var mı bunu nasıl çözebilirim otomatik olan global sürüm kullanıyorum
  12. H

Yardım Telefon kendini resetliyor

Merhaba telefonumu Haziran ayında almıştım telefonum kendi iki kere resetledi aniden ilk resetlemesi şarj olurken oldu 1 hafta ikincisi ise az önce sadece Chrome açık olduğunda gerçekleşti bunun sebebi ne olabilir
  13. H

Yardım Telefon Wi-fi Sorunu

Merhaba telefonumu 16 hazirandan itibaren kullanıyorum telefonum 3 aydır sarjda veya olduğu yerde wi-fi aniden açılıyor bazen kapatmak istediğimde kapanmıyor nedeni ne olabilir ve bunu nasıl çözebilirim? oldukça rahatcı edici bir durum çünkü
  14. H

Yardım MIUI 10 sonrası yaşadığım sorunlar

Cevabınız için teşekkür ederim evet güncellemeyi OTO üzerinden aldım kararlı sürümdeyim.
  15. H

Yardım MIUI 10 sonrası yaşadığım sorunlar

Merhaba arkadaşlar MIUI 10 güncellemesini yaptıkdan sonra Wi-fi bazen kapanmıyor bu sorunu 5-6 kez yaşadım ancak telefonu tekrar başlatabilirsem bu sorunu çözebiliyorum ikinci bir sorun işe ses yükseltme tuşu bazen çalışmıyor daha önce bir problem yaşamazken bu sorun ile karşılaşıyorum bu...
Üst Alt