Holydao kullanıcısının son içeriği

1. Holydao

Uygulama Mİ 9 SE Kim Demiş Bildirim Işığı Yok Diye :)

EU beta rom kullaniyorum, 9.8.22, o da da yok maalesef... Nerde varsa oraya gecerim anında :)
  2. Holydao

Yardım Karanlık mod hk.

Maalesef olmuyor ancak; Dark Facebook diye aratin play'de. instagram icin gbinstagram ya da dark instagram diye aratin, cikiyor internette. Chrome koyu olarak kullnanilabiliyor artik zaten. Whatsapp icin de whatsapp plus var. Tema yuklenebiliyor.
  3. Holydao

Rom Mi 9 SE Xiaomi.eu MIUI 10 v9.9.3 Beta ve v10.3.6.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

ynsyns richu Yeniyim bu alemlerde, öğrenmeye çalışıyorum yavaş yavaş, gün gelecek mi room da kurmayı başaracağım [emoji1]
  4. Holydao

Rom Mi 9 SE Xiaomi.eu MIUI 10 v9.9.3 Beta ve v10.3.6.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

Cok uzun hikaye [emoji1] Ama sanirim mi room 9.8.15'de bi enayilik var genel olarak, epey kisiden duydum yuklerken problem yasandigini... Sonra beta 9.8.22'ye dondum. Bi ara denerim belki yine, simdilik bir problem yok.
  5. Holydao

Gerci ben hic oyun oynamiyorum. Genel olarak sosyal medya, forum ve mesajlasma olarak kullaniyorum.
  6. Holydao

Becerebilsem mi room'a gececektim esasen ama olmadi, bi daha cesaret gelene kadar en iyisi beta [emoji4]
  7. Holydao

Soru Mi 9 SE ekran süresi

Şahane [emoji106]
  8. Holydao

Yardım Xiaomi 9 se Bildirim İçin Yardım

TWRP uzerinden rom yuklemeniz durumunda imei'de problem olmaz. Yine de yuklemeden once yedeklerinizi alin. Ben eu beta 9.8.1 ve 9.8.22 kullandim, en gunceli 9.8.29 şu an ancak onu denemedim.
  9. Holydao

Yardım Xiaomi 9 se Bildirim İçin Yardım

Rom degistirebilirsiniz. EU beta rom'a gectim ben sırf bu sebeple, bildirimler siz bakana kadar gorunuyor saatin yaninda.
  10. Holydao

EU beta 9.8.22
  11. Holydao

Yardım Eu beta en iyi sürüm hangisi

9.8.1 ve 9.8.22 kullandim. İkisi arasinda fark goremedim, problem de gormedim.
  12. Holydao

Ortalama 6 saat goruyorum ben.
  13. Holydao

Yardım Mi9 SE ahizeden birden parazitli ses olması

Band 20 sebepli olabilir mi?
Üst Alt