Holydao kullanıcısının son içeriği

1. Holydao

Sohbet Mi 9 se Kullanıcı Yorumları

İhtiyaciniza cvp verir, stock romla da kullanilir, diger turlu ekstra birkac ozellik geliyor.
  2. Holydao

Sohbet Mi 9 se Kullanıcı Yorumları

2.5 senedir kullanıyorum, çok memnunum. Miui 12'ye geçiş yapmadım, miui 11 miroom var. Gittiği yere kadar gidicem, muhtemelen bi 2 sene daha goturur guncelleme yapmazsam.
  3. Holydao

Rom Revos Rom 20.2.26 Beta

İyi aksamlar, aksam oldu degerlendirme vakti geldi :) Guzel rom, bir problem goremedim. Reklam engelleme olayi benim sinirimi bozdu biraz, bu sebeple miroom'a gectim. Masik ya da miroom'a gore cok bi artisi ya da eksisi yok diye dusunuyorum, ayni ayar hepsi. Yalniz batarya olarak...
  4. Holydao

Rom [MIUI 11] Mi Room Stabil Rom İndirme Bağlantıları

11.0.5.1'de galeri sorunu devam ediyor. AOD'de 10 sn süreyle göster ayarı da yok maalesef, bu sevdadan vazgeçiyorum artık, muhtemelen android 9 versiyonlarda vardı heralde... Miroom betaya dönüyorum nihai olarak.
  5. Holydao

rootla ugrasmak istemedim, zaten kendinden bu işi yapan romlar var, direkt gecerim olmadi. miroom kararli kalmadi bi tek denemedigim, belki onu denerim aksama..
  6. Holydao

Rom [MIUI 11] Mi Room Stabil Rom İndirme Bağlantıları

Miroom beta denedim ama bulamadim, herzaman acik ekran'da 10 sn sureyle goruntule diye bir secenek var, stabilde mi acaba, kullananlar kontrol edip donus yapabilir mi? Bir de kameradan galeriye gecis haric baska sorun yok mu?
  7. Holydao

Reklam işini çözemedim, cok rahatsiz edici bir hal aliyor uzum donemde... Quickshortcutmaker hata veriyor networkdashbord'a girince.
  8. Holydao

Tamamdır. Reklam işini çözemedim henüz, quickshortcutmaker hata veriyor durduruldu diye. Onun haricinde guzel. Gece normalde yuzde 7 sarj azalirdi, dun gece yuzde 3 azalmis.
  9. Holydao

Dün gece kurdum, bir sikinti gormedim henuz.
  10. Holydao

Yükledim, sonra?
  11. Holydao

Bu nedir tam olarak, nasil yapilir?
  12. Holydao

Niye ya, memnundum ben :) miroom da deneyebilirdim aslında bikaç gün ama bi sinirle sildim biraz önce... Tamam hallettim, dokununca titret orta seviyede kalmış :D valla bi sinirle bu da gidiyordu az daha
  13. Holydao

Denedim, olmadı... Masik'e dönücem sanırım
  14. Holydao

Ya bi de ana ekrana dönüşlerde titriyor telefon, ne yaptıysam kapanmadı.
  15. Holydao

reklam engelleme olayi revosta yok mu acaba?
Üst Alt