Holybom kullanıcısının son içeriği

1. H

Soru mi 10 tek sim kullananlar?

Merhaba arkadaşlar ben çok eski mi 10 sahibiyim, tek simli kayıtlı cihazımı 2021 gibi kaydını yaptırmıştım buradan bir arkadaşa sonra cihazı babama verdim sürekli o kullandı ama cihaz artık güncelleme istiyor. 12.5 android sürümü kullanıyoruz. Cihazı sıfırlayıp son sürüme güncelleme yapsam imei...
  2. H

Soru Mi band hesap mı cihaz mı?

Merhaba arkadaşlar xiaomi cihaz kullanıyorum şuan. Mi fit içinde hem mi band 6 hemde akıllı tartısı var hesabım da. İphone cihaza geçiş yapacağım. Direk hesabıma giriş yapsam iphone dan 2 cihazı da direk kullanabilir miyim? Eşleştirme sonlandırırsam verilerim silinir mi nasıl yapacağız. Bilgisi...
  3. H

Soru Mi 10 12.5.2 güncellemesi, değişen sadece ses

Bugün oto yoluyla güncelleme alıp yüklemesini yaptım fakat değişen sadece açılış sesi ve 2 tane süper walpaper eklenmiş. Ayarlardan yeni tema arayüzü yok kısacası. Yükleyip deneyen var mı benim gibi?
  4. H

Yardım Mi 10 90 fps düşüşü

Merhaba arkadaşlar 8 aydır mi 10 kullanıyorum hemen hemen. Aldığım günden beri pubg oynarım. Bu zamana kadar fps düşüşü yaşamazdım ama son günlerde oyun içi 90 fpsden 50-60 lara düşmeler yaşıyorum. Stabillik gitti sayılır oyun içinde. Gameturbo açık şekilde oyuna giriyorum, ayarlarım akıcı ve 90...
  5. H

Soru Mi 10 üst bildirim sorunu

Arkadaşlar oyunlarda veya youtube kullanırken üst bildirim paneli bu şekilde gözüküyor sürekli, bunu nasıl çözerim?
  6. H

Soru Mi 10 Için Xiaomi.eu Rom Önerisi?

Arkadaşlar mi 10 modeli için stabil olarak kullanabileceğim xiaomi.eu olan custom rom hangi sürümünü yüklemeliyim? Güncellemeleri cihaz üzerinden oto olarak yapabileceğim rom hangisi acaba? Güncellemeler de vs cihazımın sıfırlanmasını istemiyorum.
  7. H

Soru Mi 10 tema sorunu

Mi 10 cihazıma mtz olarak yüklediğim temayı uyguluyorum, çok geçmeden tema normal ana temasına dönüyor sürekli. Bunun sebebi nedir acaba? Miui theme editor uygulamasıyla temayı yükleyip uyguluyorum. Başka bir işlem yapmıyorum.
  8. H

Yardım Mi 10 bl açmak rom yüklemek

Merhaba arkadaşlar mi 10 cihazıma imei attırmam lazım. Bl kilidi için istek atmıştım daha sıfırlamadım cihazımı. Cihazım global rom yüklü ve tek sim gözüküyor. Sıralı olarak hangi adımları uygulamam gerek acaba? Çok kafam karıştı yanlış yapmak istemiyorum. Bl açıp ardından hindistan rom yüklemem...
  9. H

Soru mi 10 uyanık ekran

arkadaşlar sürekli açık ekran değil de, ekrana bir kez dokunup saati ve bildirim gelip gelmediğini göremiyor muyuz acaba? one plus 8 prodan geçtim en büyük aradığım özellik oldu mi 10 da sanırım bu. sürekli açık kalmasını da istemem şarjdan dolayı?
  10. H

Soru Mi 10 Bootloader sorusu

Global mi 10 cihaza mi hesabıyla bootloader açmak için istek attık, daha saat dolmadan cihazı sıfırlasak başka mi hesabıyla tekrar kilit açma isteği yolllasak herhangi bir sorun olur mu acaba?
  11. H

Soru Usb Type-C Kulaklık sorunsalı

Merhaba arkadaşlar one plus 8 pro cihazım var. Kulaklık girişi type-c olduğundan her model type-c kulaklıklar bu cihazlara uyumu olur mu sizce? dönüştürücü alsak 3.5 mm kulaklık ile kullansak nasıl olur, uyumsuzluk yapabilir mi dönüştürücüler? oyun için kablolu kulaklık kullanmam gerek ne...
  12. H

Tema The Grey (Tema Markette Yayında)

Hocam rom için ayar yapma şansınız yok mu acaba?
  13. H

Simge ayarı hocam 5x6 5x7 gibi seçenekler çıkmıyor.
  14. H

Tema sorunu çözülmüş hocam şuan herkes erişebiliyor sanırım. Ama bildirim ve simge yapılamıyor.
  15. H

Değişen birşey olmadı hocam kaynak sorunu veriyor.
Üst Alt