Holybom kullanıcısının son içeriği

1. H

Rehber Mi A1 Android 9.0'dan (Pie) Android 8.1'e (Oreo) Sürüm Düşürme Rehberi

"November (Oreo).zip" adlı dosya hala mevcut mu link yenileme şansınzı var mı acaba?
  2. H

Soru mi 10 tek sim kullananlar?

Sıfırlasak silinir mi hocam sizce imei
  3. H

Soru Hangi İnternet Servis Sağlayıcısını Tavsiye Edersiniz ?

fiber altyapı yoksa vdsl olarak comnet kulanırdım. 1 yıl kullandım comnet çok az sorun yaşamıştım türknet fiber gelince kapattım mecburen. 80 biti hızı sağlıklı alıyorsanız comnet üzmez sizi.
  4. H

en stabil diye 2 sene güncelleme yapmadım hatta bildirimleri falan kapatmıştım düşmesin diye ekrana ama şişti sanki telefon ara ara takılmalar yapmaya başlamış. Neden sıfırlamayayım acaba hocam?
  5. H

Merhaba arkadaşlar ben çok eski mi 10 sahibiyim, tek simli kayıtlı cihazımı 2021 gibi kaydını yaptırmıştım buradan bir arkadaşa sonra cihazı babama verdim sürekli o kullandı ama cihaz artık güncelleme istiyor. 12.5 android sürümü kullanıyoruz. Cihazı sıfırlayıp son sürüme güncelleme yapsam imei...
  6. H

Yardım Miui 13 yüklediğimde bootloop sorunu

Evde kullandığımız mi 10 cihazımız var. 12.5 sürümde. Sürekli otodan güncelleme geliyor yüklemedik hala. Yırtdışı cihaz imei 2 slotuna imei atıldı tek imei yani. 13 e güncellesek cihazı kullanamayacakmıyız yani?
  7. H

Soru Mi10T ile İphone 12 takas

İphone cihazlara geçici 2 aylık kayıt uzatıyorlar ücret ile. Geçici kayıt işi bittiğinde cihaz hat hariç kullanırsın.
  8. H

Ana Başlık Xiaomi Mi 10 Kullanıcı Yorumları

13 sürümünü kullanan var mı? 12.5 deyim hala sürekli güncelleme uyarısı çıkıyor ertele ertele bıktım sizce yüklesem mi? İmei vs gitmez sanırım ama bu sürümde giderse imei atılıyor mu?
  9. H

MIUI 13 Xioami Mi 10 - EEA Avrupa Kararlı Rom V13.0.1.0.SJBEUXM İndirme Bağlantıları

merhabalar hali hazırda uzun süredir mi 10 cihazımı attırdığım imei ile kullanıyorum sorunsuz. 12.5 sürümünde şuan. oto yoluyla 13 güncellemesi çıkıp duruyor. yükleyen var mı acaba? imeinin kaybolma durumu var mı bu durumda hala güncellemedim sorun olur diye. aydınlatan olursa makbule geçer.
  10. H

Yardım Aynı Anda Kulaklık Ve Akıllı Saat Bağlama

bağlanır diye düşünüyorum, hem mi band hem kulaklık kullanıyorum aynı anda.
  11. H

Soru Mi band hesap mı cihaz mı?

Teşekkürler
  12. H

Xiaomi cihazımdan eşleştirmeyi sonlandır yapmama gerek yok değil mi cihazlar için? Bluetooth adresleri yazıyor iphone mi fit girince direk bağlanır mı yani?
  13. H

Merhaba arkadaşlar xiaomi cihaz kullanıyorum şuan. Mi fit içinde hem mi band 6 hemde akıllı tartısı var hesabım da. İphone cihaza geçiş yapacağım. Direk hesabıma giriş yapsam iphone dan 2 cihazı da direk kullanabilir miyim? Eşleştirme sonlandırırsam verilerim silinir mi nasıl yapacağız. Bilgisi...
  14. H

Yardım Mİ band 6 nfc Ulaşım kartı ekleme

beyler mi band 6 kullanıp havuzda yüzen var mı acaba? olurda havuz suyunda saatin başına bir şey geldi sizce garanti ile sorun yaşanır mı?
  15. H

Yardım Mİ band 6 nfc Ulaşım kartı ekleme

nfc çin modellerinde kullanılıyor diye biliyorum sanki eğer yapılabiliyorsa takip
Üst Alt