Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
fiber altyapı yoksa vdsl olarak comnet kulanırdım. 1 yıl kullandım comnet çok az sorun yaşamıştım türknet fiber gelince kapattım mecburen. 80 biti hızı sağlıklı alıyorsanız comnet üzmez sizi.
en stabil diye 2 sene güncelleme yapmadım hatta bildirimleri falan kapatmıştım düşmesin diye ekrana ama şişti sanki telefon ara ara takılmalar yapmaya başlamış. Neden sıfırlamayayım acaba hocam?
Merhaba arkadaşlar ben çok eski mi 10 sahibiyim, tek simli kayıtlı cihazımı 2021 gibi kaydını yaptırmıştım buradan bir arkadaşa sonra cihazı babama verdim sürekli o kullandı ama cihaz artık güncelleme istiyor. 12.5 android sürümü kullanıyoruz. Cihazı sıfırlayıp son sürüme güncelleme yapsam imei...
Evde kullandığımız mi 10 cihazımız var. 12.5 sürümde. Sürekli otodan güncelleme geliyor yüklemedik hala. Yırtdışı cihaz imei 2 slotuna imei atıldı tek imei yani. 13 e güncellesek cihazı kullanamayacakmıyız yani?
13 sürümünü kullanan var mı? 12.5 deyim hala sürekli güncelleme uyarısı çıkıyor ertele ertele bıktım sizce yüklesem mi? İmei vs gitmez sanırım ama bu sürümde giderse imei atılıyor mu?
merhabalar hali hazırda uzun süredir mi 10 cihazımı attırdığım imei ile kullanıyorum sorunsuz. 12.5 sürümünde şuan. oto yoluyla 13 güncellemesi çıkıp duruyor. yükleyen var mı acaba? imeinin kaybolma durumu var mı bu durumda hala güncellemedim sorun olur diye. aydınlatan olursa makbule geçer.
Xiaomi cihazımdan eşleştirmeyi sonlandır yapmama gerek yok değil mi cihazlar için? Bluetooth adresleri yazıyor iphone mi fit girince direk bağlanır mı yani?
Merhaba arkadaşlar xiaomi cihaz kullanıyorum şuan. Mi fit içinde hem mi band 6 hemde akıllı tartısı var hesabım da. İphone cihaza geçiş yapacağım. Direk hesabıma giriş yapsam iphone dan 2 cihazı da direk kullanabilir miyim? Eşleştirme sonlandırırsam verilerim silinir mi nasıl yapacağız. Bilgisi...