hollowd kullanıcısının son içeriği

1. H

Yardım Note 12 Pro telefonda konuşurken başkası aradığında gözükmüyor

Anladım hocam öyle yapayım sağolun. Diğer sorun için bir çözümünüz var mı peki.
  2. H

Yardım Note 12 Pro telefonda konuşurken başkası aradığında gözükmüyor

Öncelikle 2 sorunum var. Birincisi başlıkta yazdığım gibi ayarları yaptım ancak telefonda konuşurken başkası aradığında direkt olarak meşgul diyormuş. Bana arama bildirimi gelmiyor. Arama bekletme ayarlarını yaptım ancak hiçbir şekilde işe yaramıyor. İkinci sorunum ise şu şey ne yaptıysam...
  3. H

Yardım Note 9 pro açılmıyor. Şarja takınca sürekli yeniden başlıyor.

Götürdüm bir kaç tamirciye de ben yapamam bunu dediler. İstanbul anadolu yakasında sağlam olanını bulamadım malesef
  4. H

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

Merhaba hocam telefonumu yere düşürdüm. Açmaya çalıştım açılmıyordu. Şarja taktım telefon sürekli reset atıyor, Redmi yazısına geliyor sürekli reset atıyor. Ses kısma tuşuna basınca fastboot ekranı geliyor. Sizce sorun ne olabilir.
  5. H

Yardım Note 9 pro açılmıyor. Şarja takınca sürekli yeniden başlıyor.

Merhaba telefonumu yere düşürdüm. Açmaya çalıştım açılmıyordu. Şarja taktım telefon sürekli reset atıyor. Redmi yazısına geliyor tekrar başlatıyor kendini. Ses kısma tuşuna basınca fastboot yazılı bir tavşan gibi bir şey olan ekranda kalıyor. Bunun çözümü nedir yardımcı olabilir misiniz...
  6. H

Yardım Note 9 Pro sürüm düşürme hakkında

Peki BL yi açmadan Hindistan romunu kurabilir miyim ? Hangi sürümde olduğunu tam bilmiyorum.
  7. H

Yardım Note 9 Pro sürüm düşürme hakkında

Cihazım yurtiçi garantili şekilde 12.0.1.0 ( RJZEUX) sürümü yüklü. Ancak ben arama ses kayıt gibi özelliğini istediğim için ve şarjın 11 e göre çok hızlı düşmesinden dolayı sürüm düşürmek istiyorum. Eskiden 10-13 saat arası ekran süresi alırken şuan 6-7 saat ekran süresi alıyorum yarı yarıya...
  8. H

Yardım Aramalar gelmiyor

Yedekleyip fabrika ayarlarına döndüreceğim. Umarım çözülür. MIUI 11 sürümlerinde gayet iyiydi telefon. Her güncellemede içine ediyorlar sağolsunlar.
  9. H

Yardım Aramalar gelmiyor

İmeileri e-devletten sorgulattığımda böyle çıkıyor iki cihazda. Tüm bilgileri yedekleyip fabrika ayarlarına sıfırlamayı mı denesem diye düşünüyorum. Durum IMEI NUMARASI KAYITLI Kaynak İthalat yoluyla kaydedilen IMEI Sorgu Tarihi08/07/2021 Marka/Model Marka: REDMI Model Bilgileri: M2003J6B2G...
  10. H

Yardım Aramalar gelmiyor

Yurt dışı cihazı değil, orijinal. Cihazı 1 yıldır kullanıyorum. 1-2 aydır böyle bir sorun var.
  11. H

Yardım Aramalar gelmiyor

Note 9 Pro kullanıyorum. 1 aydır falan beni arıyorlar telefona arama gelmiyor. Ne whatsapp üzerinden ne de normal aramalar gelmiyor. Ofisteki telefonu arayıp seni arıyoruz telefona bakmıyorsun diyorlar ancak cevapsız çağrı falan hiç bir şey mevcut değil. Bende telefonu yeniden başlatıyorum...
  12. H

Soru Gelen aramayı sessize alma

Sorunu çözebildiniz mi ?. Bende aynı sorunu yaşıyorum. Aynı sürüm değil ancak yaptığım ayarlarda hiç bir şekilde sessize alamıyorum. Ayarlarda ters çevirmeyi aktifleştirdim o da olmuyor. Arama geliyor ekranı ters çeviriyorum çalmaya devam ediyor. Power tuşuna bir kere basıyorum 1-2 saniye sonra...
Üst Alt