Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle 2 sorunum var. Birincisi başlıkta yazdığım gibi ayarları yaptım ancak telefonda konuşurken başkası aradığında direkt olarak meşgul diyormuş. Bana arama bildirimi gelmiyor. Arama bekletme ayarlarını yaptım ancak hiçbir şekilde işe yaramıyor.
İkinci sorunum ise şu şey ne yaptıysam...
Merhaba hocam telefonumu yere düşürdüm. Açmaya çalıştım açılmıyordu. Şarja taktım telefon sürekli reset atıyor, Redmi yazısına geliyor sürekli reset atıyor. Ses kısma tuşuna basınca fastboot ekranı geliyor. Sizce sorun ne olabilir.
Merhaba telefonumu yere düşürdüm. Açmaya çalıştım açılmıyordu. Şarja taktım telefon sürekli reset atıyor. Redmi yazısına geliyor tekrar başlatıyor kendini. Ses kısma tuşuna basınca fastboot yazılı bir tavşan gibi bir şey olan ekranda kalıyor. Bunun çözümü nedir yardımcı olabilir misiniz...
Cihazım yurtiçi garantili şekilde 12.0.1.0 ( RJZEUX) sürümü yüklü. Ancak ben arama ses kayıt gibi özelliğini istediğim için ve şarjın 11 e göre çok hızlı düşmesinden dolayı sürüm düşürmek istiyorum. Eskiden 10-13 saat arası ekran süresi alırken şuan 6-7 saat ekran süresi alıyorum yarı yarıya...
İmeileri e-devletten sorgulattığımda böyle çıkıyor iki cihazda. Tüm bilgileri yedekleyip fabrika ayarlarına sıfırlamayı mı denesem diye düşünüyorum.
Durum IMEI NUMARASI KAYITLI
Kaynak İthalat yoluyla kaydedilen
IMEI Sorgu Tarihi08/07/2021
Marka/Model Marka: REDMI Model Bilgileri: M2003J6B2G...
Note 9 Pro kullanıyorum. 1 aydır falan beni arıyorlar telefona arama gelmiyor. Ne whatsapp üzerinden ne de normal aramalar gelmiyor. Ofisteki telefonu arayıp seni arıyoruz telefona bakmıyorsun diyorlar ancak cevapsız çağrı falan hiç bir şey mevcut değil. Bende telefonu yeniden başlatıyorum...
Sorunu çözebildiniz mi ?. Bende aynı sorunu yaşıyorum. Aynı sürüm değil ancak yaptığım ayarlarda hiç bir şekilde sessize alamıyorum. Ayarlarda ters çevirmeyi aktifleştirdim o da olmuyor. Arama geliyor ekranı ters çeviriyorum çalmaya devam ediyor. Power tuşuna bir kere basıyorum 1-2 saniye sonra...