Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Farketmez özelliği destekleyen üç operatörde de faturalı yada faturasız kullanan gördüm.
1536750647
Türkcell için farklı yere mesaj atıp anp ayarını farklı yapıyorsunuz sadece... Apn ayarı yapmadan bile volte açan Türkcell kullanıcısı arkadaşlarım var forumda bununla ilgili bir kaç konu var...
Normalde birini aramak için girdiğiniz uygulamaya girip tuş takımına bu kodu girerseniz karşınıza bir menü çıkacak oradan telefon bilgileri bölümüne girip söylediğim ayarları yapabilirsiniz.
*#*#4636#*#*
Yazılanları okuyabilmek için müneccim olmaya gerek yok :) buraya yazdığım ilk mesajda inceleyin yazıyor onu okuyup anlamamış olmanız ayrı insanlara küstahlık etmeniz ayrı üzücü...
Sıfırdan konu açıp yapılan açıklamalar bu tarz konularda farklı kişilerin karşılaştığı sorunları kapsamıyor o...
O kadar okumamış sınıf malesef giden verileriniz için üzüldüm. Eğer mi cloud veya Google a yedekleme yapmışsanız resim ve dosyalarınızı kurtarabilirsiniz önerebileceğim tek şey bu şuan için. Geçmiş olsun.
Okumayı denersen vermiş olduğum linkler içerisinde yaptığım ayar mevcut. Adam gibi ceviri yapmayacaksanız yapmayın diyorsun Türkçe okuman yokmu diye bendemi sana kızayım yahu Faysal heheh
Herkese selam ben vodafonelu bir redmi 5 plus kullanıcısıyım ve aktif halde sorunsuz volte kullanabiliyorum.
Soru - 4.5G desteği
Yardım - 4G sorunu
Bu iki konuya yazdığım cevapları inceleyerek sizlerde eğer Vodafone kullanıyorsanız sorunsuz bir şekilde volteyi aktif edebilirsiniz.
İnternet paketim bitti demiştiniz onunla ilgili olarak kota dedim :)
1536404350
Bu konuyla ilgili şunu söyleyebilirim telefonun versiyonu ile ilgili tek sıkıntı değiştirilmesi gereken bir ayar sonuç olarak kullanılan işlemci ve chipset çoğunlukla herşeyi destekliyor fakat ülkelerin iletişim...
Heheh nick muhteşemmiş :)
Konuyla ilgili pek bi bilgim yok lakin forumda bolca benzer sorunla karşılaşan ve çözüm önerileri alan konular var onları araştırabilirsin.
Hattan ziyade operatörlerin geneli farklı markalardaki cihazları tanımlamakta tembellik ediyor diyelim.. :)
Ben redmi 5 plus da volteyi(görüntülü konuşma ve normal telefonla konuşurken internet bağlantısının edge yada 3g ye düşmemesi) etkinleştirebildim.
Vodafone 4.5g olmuyor desede ekran...
Bende telefonu masa üzerine koydugum da ekrana çıft dokunarak uyandırıyorum fakat sizin bahsettiğiniz gibi bir sorunla karşılaşmadım... Forumda biyerlerde okumuştum tek el yada üç parmak ile zoom gibi çeşitli seçenekleri kapatıp denermisiniz?
Hali hazırda kullanılabilir interneti olan bir simkart takıp deneyebilirsiniz misiniz? Telefondan mı yoksa içinde bulunduğunuz kota dolması sebebiyle mi bunu anlayabiliriz.