Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar, görselde görüldüğü üzere; mi 10t pro cihazım, 14.01 sürümde ve çok uzun bir süredir güncelleme almıyor. Hep kontrol ediyorum fakat mevcut güncelleme yok diye uyarı veriyor. Neden bunu yapıyor anlamıyorum. 11t pro cihazım 14.09 lakin bir alt modeli olan 10t pro 14.01. Bu durumu nasıl...
Merhaba değerli forum üyeleri. Konu başlığındaki gibi; kulaklığım bozuldu. Şuanda ne yenisini alabilecek bir yerdeyim ne de durumdayım fakat bilgisayarıma kulaklık bağlamam gerekiyor (yanımda bluetooth kulaklığım var ama bilgisayarımda bluetooth özelliği yok.). Xiaomi telefonumu bilgisiyara USB...
Arkadaşlar merhaba. Bugün cihazıma (10t pro) 14.0.1.0 güncellemesi geldi. Yükledim yeniden başlattım vs. hiç bir değişiklik olmamış kontrol paneli hariç. Sonra biraz araştırdım değişiklik oluşturan/sağlayan sürümler 14.0.3 ya da daha üst sürümleriymiş. Forum'da biraz dolaştım fakat rom/twrp vs...