Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Batarya arasındaki fark ekrana bu kadar fazla yansımamali bence hocam bide önce 9 10 saat aliyordum şimdi ne oldu anlamadım aosp romlarda kotu gelmeye başladı
Turko31 Şu an bendede 12.0.13 var çok akıcı ama %80lerde 1.30 saat anca alıyorum. Gün içinde telefon lazım oluyor ama güvenipte %70 80 şarj ile evden çıkamıyorum. Oyun oynamadığım halde 5 6 saat midemi bulandırdı iyice aospyede dönmek istemiyorum ne yapıcam bilemedim
😀😀 genel anlamda oyun için artısı var demek ki bunlarin bunu öğrenmiş oldum. Bir kaç şarj döngüsü beklemeye gerek var mı sizce yoksa sıfırdan temiz kurucam
Dün 24 25 saat bekleme ve %40 da 7 sa 45 kusur dakika ekran sürem vardı kernelden önce ve telefona sosyal medya YouTube ne kadar yuklenirsem hep soğuktu, şimdi ufakta olsa ısınma var. Ve Android sistem bu kadar değildi. Ben çok dikkat ederim mesela 8 9 dakikada %1 pil gidiyordu sosyal medya...
kafeinsiz, ekran süresi dün %40 da 8saate dayanirken bugün aynı kullanımda 5.30 saat aldı stb kernelle ve Android sistem kullanımı yüksek gibime geldi. Bu normale döner mi hocam ?
Sağolun hocam, temiz kurulumdan kastınız nedir? Dün kurdum romu zaten 3 wipe sonrasi rom kurulumundan sonra format datada yaptım, debloat falan ettim pil ayarlarini yaptım. Telefon tertemiz şu anda. 1. Günü bitirmek üzereyim romda yani şu an kursam sorun olmaz değil mi ?