hobo06 kullanıcısının son içeriği

1. H

Soru Endonezya 12.0.7 hk

Şu an oyunsuz günlük kullanım için endonezya 12.0.6 veya 0.7 kullanan ve de Google Play'de sertifika alabilen var mı ? Ben magiskli veya magisksiz hiçbir şekilde alamiyorum. Fastboot olarak kursam da recoveryden kursamda alamadım. Ayrıca son uygulamalar ekranındaki uygulamaları üst üste değilde...
  2. H

Çözüldü Poco x3 NFC brick

Merhabalar, telefona fastboottan 12.5.1 endonezya kuracaktım fakat 200 küsür saniye sonra error verdi ve telefonun ekranda the system has been destroyed uyarısı aldım. Onun ardından bir daha denedim şu an error almıyorum fakat 1000 küsür saniye oldu hala mi flashta flashing veriyor, rom hala...
  3. H

Yardım Poco X3 NFC dotOs 5.2

Merhaba. Forumdaki arrowos konusunu takip ederek stock romdan arrowosa geçmiştim, sorunsuz ilk kurulumdan sonra 20 saniye içinde telefon kuruldu ana ekrana düştüm fakat dün dotos 5.2 yi deneyeyim dedim. 12.0.7, 12.0.3 fw ile denedim olmuyor. Flamegapps basic ve dotosun kendi sitesinden surya 5.2...
  4. H

Yardım Poco x3 nfc Arrow os boot ekranında kaldı

Herkese iyi akşamlar. Forumdaki konuyu takip ederek x3 nfc cihaza orangefox ile arrowos attım rom yüklendi fakat telefon romun en baştaki görünen mavi beyaz ok simgesinde takılı kaldı ve 10-15 dakikadır böyle. Ne yapmam lazım lütfen yardım edin :(:(
Üst Alt