HNZL kullanıcısının son içeriği

1. H

MIUI 12 Mi 10 T / Mi 10 T PRO - Endonezya Kararlı Rom V12.0.1.0.QJDIDXM İndirme Bağlantıları

XiaomiTool v2 ile kuranlar var. Benim sormak istediğim aslında şu Recovery olanı indirip Tool v2 ile kurmamız mümkün olabilir mi....10 t procuları bekliyorum
  2. H

Uygulama Mi Unlock Türkçe Çeviri | Bootloader Kilidi Nasıl Açılır [Görsel Ekli]

unloc Tr ye tıkladığımda hesaba giriş yaptığımda direk hesap bilgileri ekranına atıyor
  3. H

MIUI 12 Mi 10T / Mi 10T Pro - Endonezya Kararlı Rom V12.1.1 RJDIDXM [Android 11] İndirme Bağlantıları

Sim etkleştirme yapabilen var mı ? Mi cloud üzerinden arama ve mesajlaşma geçmişi görünüyor mu
  4. H

MIUI 12 Mi 10 T / Mi 10 T PRO - Endonezya Kararlı Rom V12.0.1.0.QJDIDXM İndirme Bağlantıları

Bu rom'u yükleyip sım aktifleştirebilen ve mi cloud üzerinden mesajları arama geçmişini görebilen var mı ??
  5. H

Yardım Sim etkinleştirme sorunu

Çok oldu onu yapalı ama maalesef :) Galiba Mi Coummunity de elemanın dediği gibi Google arama ve mesajlaşma uygulamasını kullandığımız içim bu özellikleri kullanamıyacağız.
  6. H

Yeni bir konu açmaya gerek duymadım 1,5 Ay geçmesine rağmen çözüm yolu bulamadım. Bir arkadaşımız Operatör kaynaklıdır diyince Turkcell e baya bi baskıda bulundum. Mesaj merkez numarasından tutunda, Preminum Mesaj seçeneklerine, oradan Yurt dışı sms açık olmasına herşey açık ve yerli yerinde...
  7. H

Benim operatör Turkcell ama hat vs değiştirip denedim sonuç alamadım. Hindistan Rom falan diyorlar onda da var gibisinden yorumlar okumuştum. Hani google arama ve mesajlaşma kullanıpta etkinleştirebilen varsa bir yerde yanlış yapıyoruz. Ha bu değilse bildiğim kadarıyla Xiaomi mesajlaşma ve arama...
  8. H

Herkese iyi forumlar arkadaşlar. Forumda bir çok konu ve yöntemi araştırıp denememe rağmen ilk Xiaomi 10T pro cihazımın sim etkinleştirmesi maalesef yapamadım. Cihaz Bul ve kişiler açılıyor ama "mesajlar" ve "arama geçmişi" açılmıyor. Bunun sebebi telefondaki arama ve mesajlaşma uygulamasının...
Üst Alt