Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
XiaomiTool v2 ile kuranlar var. Benim sormak istediğim aslında şu Recovery olanı indirip Tool v2 ile kurmamız mümkün olabilir mi....10 t procuları bekliyorum
Çok oldu onu yapalı ama maalesef :)
Galiba Mi Coummunity de elemanın dediği gibi Google arama ve mesajlaşma uygulamasını kullandığımız içim bu özellikleri kullanamıyacağız.
Yeni bir konu açmaya gerek duymadım 1,5 Ay geçmesine rağmen çözüm yolu bulamadım.
Bir arkadaşımız Operatör kaynaklıdır diyince Turkcell e baya bi baskıda bulundum. Mesaj merkez numarasından tutunda, Preminum Mesaj seçeneklerine, oradan Yurt dışı sms açık olmasına herşey açık ve yerli yerinde...
Benim operatör Turkcell ama hat vs değiştirip denedim sonuç alamadım. Hindistan Rom falan diyorlar onda da var gibisinden yorumlar okumuştum. Hani google arama ve mesajlaşma kullanıpta etkinleştirebilen varsa bir yerde yanlış yapıyoruz. Ha bu değilse bildiğim kadarıyla Xiaomi mesajlaşma ve arama...
Herkese iyi forumlar arkadaşlar.
Forumda bir çok konu ve yöntemi araştırıp denememe rağmen ilk Xiaomi 10T pro cihazımın sim etkinleştirmesi maalesef yapamadım.
Cihaz Bul ve kişiler açılıyor ama "mesajlar" ve "arama geçmişi" açılmıyor. Bunun sebebi telefondaki arama ve mesajlaşma uygulamasının...