Hmza2013 kullanıcısının son içeriği

1. H

Soru Bölgesel ayarı değiştirme

Merhaba dostlar Netflix Google Play'de gözükmüyor bölgesel ayarı değiştirmek istedim bu sefer çin yazan yeri değiştiremedim. Bölgesel ayarı nasıl değiştirebilirim şimdiden teşekkürler
  2. H

Çözüldü Ağır çekim video

Teşekkürler arkadaşlar ben de buldum
  3. H

Çözüldü Ağır çekim video

MIUI 11 de ağır çekim özelliği kaldırıldı mı dostlar. MIUI 10 da çok kolaydı şu an bulamadım mi note 3 de bu özellik kaldırıldı mı
  4. H

Soru İnternet paylaşım hatası

Telefonum mi note 3 Miui 11 sürümü var. Bu güncellemeden sonra internet paylaşımı yapamıyorum. Hata veriyor. Nedeni bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler
  5. H

Yardım Orijinal şarj aleti

Mi note 3 için orjinal Türkiye uyumlu şarj aleti almak istiyorum ama internette hep farklı markaların çıkıyor. Mi note 3 için en uyumlu olanı hangisi bilen yardımcı olabilir mi
  6. H

Çözüldü twrp siliniyor

değerli dostlar daha önce global rom hiç kullanmadım ilk defa global 9.5.3 kullandım twrp silindi tekrar yükledim silindi. miuipro yükledim silinmedi arkasından tekrar eu global 9.5.3 yükledim twrp silindi sebebini bilen var mı
  7. H

Yardım Adımsayar

Merhaba arkadaşlar miıipro kullanırken telwfonun kendi adımsayar uygulaması vardı ve çok hoştur şimdi global 9.5.3 kullanıyorum bu adımsayar yok ya da ben bulamadım bilgisi olan var mı
  8. H

İnceleme Xiaomi mi note 3

Ekran Sharp mı jdi mi nasıl anlayabilirim Öğrendim Sharp ekranmış
  9. H

Yardım twrp dokunmatik ekran çalışmıyor

merhaba dostlar dün akşam miuipro 9.5.8 yüklemesi yaptım daha sonra tekrar twrp ye girince twrp dokunmatiği çalışmadığını fark ettim güç tuşuna uzun süre basarak yeniden başlattım telefon açıldı sıkıntısız çalışıyor tek sorun şu an twrp çalışmıyor ne yapabilirim tel mi note 3
  10. H

Tema Ve Beklenen Tema Geldi Kezzy colors V1

Hocam elinize sağlık ayrıca 3.part uygulamayı miui theme editör sayesinde yükledim bildirim yerinde tarih Rusça olmuş hocam
  11. H

Yardım Google cam portre çekimi

Teşekkürler hocam sorun düzeldi
  12. H

hocam bildiğiniz bir link var mı
  13. H

Yardım Mi note 3 için Google cam

hocam faarklı bir şekilde yaptım magisk ile hallettim ama sanki bana mi note 3 kamera daha iyi gibi geldi
  14. H

mi note 3 miuipro 9.5.4
  15. H

Değerli arkadaşlar Google cam yükledim forumda yazılı olanları sırayla yaptım önce camera2 özellikleri açtım arkasından magisk ile Google camera kurdum ama portre çekemiyorum ekran simsiyah
Üst Alt