Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar saat bugun geldi tek sorunum gelen birdirimler 3-5'er hatta 7-8 tane geliyor.
yani telefona 1 tane gelen sms mesajı saate 5-6'ar tane geliyor. Bu sorunu nasıl çözerim. ?
Vodafona geçinde bendede bu servisler aktif oldu, herşeyin yolunda oldugunun bir belirtisi ama tam olarak ne işe yarıyor
google den birsey ögrenemedim. Konu sahibinden rica etsem 3-5 satırda temel olarak anlatabilirmi ?
@BlacKBl00D kardeşimin 4. nolu önerisi sanırım işe yaradı.
4.telefonun ayarlar bolumune girin ve gelismis ayarla tiklayin Yetkilendirme ve geri alma dizini olacak tiklayip Msa diye yazi var onu kapatin bu kadar reklam gelmiyecektir
3 yıldır samsung gear fit2 kullanıyorum. Batarya süresi dışında memnunum.
Şimdi amazfit gtr aldım (808 TL kupon ile) ama aldıgım firma biraz şapşalmış hala kargo yapamadı.
Redmi 7/A aldım 15 gun kullandım ekran kucuk dıye bir yakınıma verdım 8A aldım.
Reklam arada çıkıyordu ama 10 yıldır samsung kullandıgım için olayı idrak edemedim.
8A daha kargoda elime ulaşmadı. Reklam tavsiye alı kapatınca kesilmezse telefonu direk iade ederim
böyle bir şeyi asla kabul etmem.
Arkadaşlar aynı şeydenmi bahsediyoruz tam bilemedim, 7 yıllık note2 telefon redmi 7a dan çok daha kaliteli resim çekiyor.
Net ve keskin değil, telefonun kamerasında sanki koruma naylonu var gibi.
Not: Resimleri herhangi bir sosyal paylaşım sitelerine göndermiyorum.