hms19 kullanıcısının son içeriği

1. H

MIUI 11 Redmi 8A Miui V.11.01.0 Geldi - 26-11-2019

Şuan Download ediyorum hayırlı olsun.
  2. H

Soru Amazfit GTR gelen bildirim sorunu.

Arkadaşlar saat bugun geldi tek sorunum gelen birdirimler 3-5'er hatta 7-8 tane geliyor. yani telefona 1 tane gelen sms mesajı saate 5-6'ar tane geliyor. Bu sorunu nasıl çözerim. ?
  3. H

İpucu VOLTE VOWIFI 4G Hakkında Bilgilendirme

Vodafona geçinde bendede bu servisler aktif oldu, herşeyin yolunda oldugunun bir belirtisi ama tam olarak ne işe yarıyor google den birsey ögrenemedim. Konu sahibinden rica etsem 3-5 satırda temel olarak anlatabilirmi ?
  4. H

Yardım Miui Yeni Güncelleme Reklam Sorunu

@BlacKBl00D kardeşimin 4. nolu önerisi sanırım işe yaradı. 4.telefonun ayarlar bolumune girin ve gelismis ayarla tiklayin Yetkilendirme ve geri alma dizini olacak tiklayip Msa diye yazi var onu kapatin bu kadar reklam gelmiyecektir
  5. H

Soru Amazfit vs Lemfo vs Zeblaze Akıllı Saatler

3 yıldır samsung gear fit2 kullanıyorum. Batarya süresi dışında memnunum. Şimdi amazfit gtr aldım (808 TL kupon ile) ama aldıgım firma biraz şapşalmış hala kargo yapamadı.
  6. H

hocam tum tavsiye al seceneklerini kapatmama ragmen video player ve bir prog. daha onlardaki reklamı engelleyemedim di.
  7. H

Redmi 7/A aldım 15 gun kullandım ekran kucuk dıye bir yakınıma verdım 8A aldım. Reklam arada çıkıyordu ama 10 yıldır samsung kullandıgım için olayı idrak edemedim. 8A daha kargoda elime ulaşmadı. Reklam tavsiye alı kapatınca kesilmezse telefonu direk iade ederim böyle bir şeyi asla kabul etmem.
  8. H

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Çömezlere madalya oluyomu hocam
  9. H

Soru Amazfit vs Lemfo vs Zeblaze Akıllı Saatler

Arkadaş fiyat takibi yapacak sanırım. Amazfit GTR yi de eklese
  10. H

MIUI 11 Mui 11 Ne zaman Dağıtılacak

Global versiyon Redmi 8A kullanıcısıyım, mui 11'e nasıl gecebilirim.
  11. H

Soru GCAM 7.0 Apk

Arkadaşlar a better cam isminde bir fotograf cekim programi kurdum ve net resim çekememe sorunumu çözdüm.
  12. H

Soru Ekran Görüntüleri Çok Bulanık

Arkadaşlar aynı şeydenmi bahsediyoruz tam bilemedim, 7 yıllık note2 telefon redmi 7a dan çok daha kaliteli resim çekiyor. Net ve keskin değil, telefonun kamerasında sanki koruma naylonu var gibi. Not: Resimleri herhangi bir sosyal paylaşım sitelerine göndermiyorum.
Üst Alt