Hmnstyamyam kullanıcısının son içeriği

1. Hmnstyamyam

Yardım mi band 4 şarj süresi çok kötü hale geldi

eylül ayından beri kullandığım mi band 4 3 haftadır sadece 6 gün içinde şarjı bitirmeye başladı -cihazı son damlasına kadar kullanıp şarj ettim -tamamen bitmeden şarj edip kullandım -ve fabrika ayarlarına geri dönüp baştan kurup denedim ve sonuç değişmedi önerisi olan var mı veya başına bu...
  2. Hmnstyamyam

Lütfen şikayetçi olanlar buraya toplanabilirmi?

Mi Band 4 ten çokta memnun değilim açıkcası hala düzgün kişiselleştirme yapamıyoruz çok aramama rağmen kendi temalarımı nasıl yapacağım konusuna bir türlü ulaşamadım türkçe desteği zaten gelmiyor 3. Parti yazılımlarla türkçe yapıyoruz 20 gün dedikleri şarj daha 10 günü geçemedi
  3. Hmnstyamyam

Yardım Mi band 4 hızlı şarj bitimi

1571693089 UYUDUM VE UYANDIM 1571693136 1571693153 AÇIK DEĞİL HOCAM ZATEN ANLAMADIM HİÇ
  4. Hmnstyamyam

1571664412 Hocam ben 20 gün gitsin istemiyorum ki 1 haftayı %50 yle geçirip 12 saatte %30 yemesindeyim ben
  5. Hmnstyamyam

1571660372 umarım işe yarar ama böyle bir şarj yeme cidden saçmalık
  6. Hmnstyamyam

20 gün dayandığı iddia edilen mi band 4 %50 şarjı 1 haftada yedi bu yeterli bir süre olsada 12 saat içinde %50 den %21 e düştü nedeni nedir acaba o 12 saat içinde güncelleme tema değişimi gibi kullanımlar olmamıştır
  7. Hmnstyamyam

Yardım İos kullanıcıları mi band 4 ü nasıl türkçe yapacak

hocam her şey tamam android için aylardır türkçe yapmalar apk paylaşımları var fakat biz ios kullanıcıları ne yapıcaz muhtemelen türkçe güncellemede gelmeyecek xiaomi müşteri kaybedecek bariz bi şekilde bari kendimiz türkçe yapabilseydik iosta yardımcı olabilecek var mıdır ?
Üst Alt