hmciritci kullanıcısının son içeriği

1. H

MIUI 11 [ Android 10 ] Redmi K20 Pro / Mi9T Pro Mi Room Stabil V11.0.8.0. QFKCNXM

teşekkür ederim. sorun olmadan yükedim. şuan kullanıyorum gayet memnunum.
  2. H

Yardım k20 pro telefonu kaldırdığımda uyanmıyor

merhaba arkadaşlar. telefonum mıuı 11 deyken elime aldığımda uyanıyordu. hiç takılma yaşamadım. pil performansı iyi olur diye mıuı 10.3.3 global sürüme geçtim. uyanmama sorunu başladı. bazen ekran açılıyor bazen açılmıyor. güç tuşuna bastığımda uyanıyor falan. sonra mıuı eea 10.3.4 sürümü...
  3. H

Yardım Mıuı 10 kilit ekranı sorunu

ben de teşekkür ederim
  4. H

Diğer Xiaomi POCOPHONE F1 Zil Sesleri

teşekkür ederim
  5. H

Rom Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro Global Kararlı MIUI10 V10.3.3.0.PFKMIXM

cihazım k20 pro 8/128. twrp yüklü. bl kilidi açık. uzaktan yardımla bi arkadaş mıuı global 11.0.3 yükldi. batarya performansından memnun değilim. mıuı global 10.3.3 sürüme düşürmeyi nasıl yaparım.
  6. H

MIUI 11 [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro Global Kararlı MIUI11 V11.0.1.0.QFKMIXM

Bende k20 pro var. Bende sizin gibi room yükleme konusunda tereddüt yaşıyordum. Facebook dan bir arkadaşla tanıştım. Uzaktan yardım ile room yükledi. Mıuı Global 11.0.3 yüklendi. Gayet memnunum. Yardımcı oluyor.
  7. H

Rehber TWRP Nedir ve ne işe yarar/nasıl kullanılır?

Çok teşekkür ederim. Faydalı bir paylaşım olmuş.
  8. H

Yardım Stabil Stock rom

Redmi K20 pro 8/128 cihaz aldım. Güncellemeyi tıkladığımda uygun güncelleme yok diyor. Telefonda magisk adlı program vardı. Bilmeden sildim. Herhalde rotlu. Bazı yerlerde Türkçe karakterlerde çok az sorun var. Şarjı kullanımı akıcılığı iyi. Kararlı ve stabil hangi sürümü yüklemeliyim. Bu...
Üst Alt