hllibrhmatak77 kullanıcısının son içeriği

1. hllibrhmatak77

Soru Mi Note 3 - Custom Rom ?

Rom ile ilgili büyük ihtimal hocam. Orijinal Roma geçtim böyle sıkıntı olmuyor demek ki romdan kaynaklı veya twrp vs. bi eksiklik yapıyoruz. Xda dan da baktım bi kaç kişide daha var. Çözüm bulana kadar orijinal romda devam edicem gibi duruyor zaten baya uğraştırıyor yoksa
  2. hllibrhmatak77

Benim sorunum hakkında bilginiz var mı acaba
  3. hllibrhmatak77

Lineage OS ve Mokee romlarında telefonu tuş kilidine aldıktan sonra şarj belli seviyenin altına düştüğünde tekrar güç tuşuna bastigimda ekran uyanmıyor siyah kalıyor ne yapabilirim yardımcı olabilecek var mi?
  4. hllibrhmatak77

N9000Q Google Play Yeterli Hafıza Yok Sorununu Düzeltme

peki çok teşekkür ederim ama nasıl türkçeleştiriyoruz
  5. hllibrhmatak77

belli bir sorun yok dimi usta birde bu çince olan yerleri napacaz bi de son isteğim bildirim barını ios şeklinde yapabiliyo muyuz
  6. hllibrhmatak77

google play olmuyor aga olmuyor çıldırıyorum brick olcak tel sonunda o olcak :D
  7. hllibrhmatak77

normalde aptoide kullanır geçerim umrumda olmaz google play çokta girmiyorum uygulamaları yedekledm aptoide de google playden önce güncelleme geliyor ama kişileri nasıl bulcam ya da google kişileri yükleyebiliyor muyum sadece
  8. hllibrhmatak77

5.0 stock roma cwm yükledm sıfırladım sonra philz touch yükledim ondan kurdum miui yi sıkıntı çıkarmıyordu yazın hiç şimdi gapps sıkıntısı var sabit
  9. hllibrhmatak77

ben 5.0 denedim hep oluyordu öncekilerde ayarlıyordum bunu denedim gapps hatası verdi her zamanki gibi önceden bi gapps yüklemiştim ama google play hizmetlerini güncelleyince aynı hatayı vermişti zaten rehberim google a bağlı olmasa google play kullanmam ama rehberim ona bağlı googlesız rom...
  10. hllibrhmatak77

sonucu yazacam deniyorum :)
  11. hllibrhmatak77

Rom [Miui7] [N900] Samsung Galaxy Note3

android modlara gir gapps 4.4 paketi var orda onu dene ben onu denicem şimdi
Üst Alt