Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rom ile ilgili büyük ihtimal hocam. Orijinal Roma geçtim böyle sıkıntı olmuyor demek ki romdan kaynaklı veya twrp vs. bi eksiklik yapıyoruz. Xda dan da baktım bi kaç kişide daha var. Çözüm bulana kadar orijinal romda devam edicem gibi duruyor zaten baya uğraştırıyor yoksa
Lineage OS ve Mokee romlarında telefonu tuş kilidine aldıktan sonra şarj belli seviyenin altına düştüğünde tekrar güç tuşuna bastigimda ekran uyanmıyor siyah kalıyor ne yapabilirim yardımcı olabilecek var mi?
normalde aptoide kullanır geçerim umrumda olmaz google play çokta girmiyorum uygulamaları yedekledm aptoide de google playden önce güncelleme geliyor ama kişileri nasıl bulcam ya da google kişileri yükleyebiliyor muyum sadece
ben 5.0 denedim hep oluyordu öncekilerde ayarlıyordum bunu denedim gapps hatası verdi her zamanki gibi önceden bi gapps yüklemiştim ama google play hizmetlerini güncelleyince aynı hatayı vermişti zaten rehberim google a bağlı olmasa google play kullanmam ama rehberim ona bağlı googlesız rom...